Metropoolboulevard Zandvoort

Metropoolboulevard Zandvoort

Een aantrekkelijke en functionele boulevard die past bij de behoeftes van inwoners, ondernemers en bezoekers. Dat is de belangrijkste reden dat de boulevard van Zandvoort wordt aangepakt. Tegelijkertijd wordt het riool onder de boulevard vervangen.

Bedrijventerrein Nieuw Noord

Bedrijventerrein Nieuw Noord

Het bedrijventerrein Nieuw Noord wordt een gebied waar wonen en werken naast elkaar kunnen bestaan. Het gebied wordt begrensd door de spoorlijn Haarlem‐Zandvoort aan de zuidkant, de Linnaeusstraat en Noorderduinweg aan de westkant, de Kochstraat en Kamerlingh Onnesstraat aan de noordkant, en de Wattstraat aan de oostkant.

Watertorenplein

Watertorenplein

Al sinds enige tijd zijn er plannen om de watertoren en het naastgelegen plein in Zandvoort een nieuwe toekomst te geven.

Badhuisplein

Badhuisplein

Met de ontwikkeling van het Badhuisplein komt er een betere verbinding tussen het dorp (Kerkstraat) en boulevard (strand). De economische en toeristische aantrekkingskracht van Zandvoort krijgt hiermee een nieuwe impuls.

Entree Zandvoort

Entree Zandvoort

De loper van station naar zee rolt langzaam uit. Entree Zandvoort is het gebied tussen het station tot aan de boulevard ter hoogte van het hotel Bouwes Palace.

Louis Davidskwartier

Louis Davidskwartier

Het Louis Davids Kwartier is een zeer groot project voor Zandvoortse begrippen. Het doel is een impuls te geven aan wonen, winkelen en recreëren in Zandvoort Centrum.

Formule 1 naar Zandvoort

Formule 1 naar Zandvoort

In 2020 wordt er op het Circuit van Zandvoort de Dutch Grand Prix gereden. Daarmee is de Formule 1 na 35 jaar terug in Zandvoort. De Dutch Grand Prix Zandvoort komt voor tenminste drie keer naar Zandvoort in 2020, 2021 en 2022.

-