Nieuwsoverzicht

 • Onderzoek activiteiten nieuwe ontmoetingsruimte Huis in de Duinen

  15 december 2021

  Bij het nieuwe woonzorgcomplex Huis in de Duinen komt ook een ontmoetingsruimte voor senioren die in de omgeving wonen: Het Paviljoen. De activiteiten in de ontmoetingsruimte moeten aanspreken.

 • Reageren op rijrichting Boulevard Paulus Loot

  13 december 2021

  Adviesbureau Royal Haskoning DHV heeft een advies gemaakt over de rijrichtingen in de Boulevard Paulus Loot, de Brederodestraat (zuidelijk deel) als de Marisstraat. De gemeente is benieuwd naar uw reactie.

 • Bedankt Zandvoortse vrijwilligers!

  7 december 2021

  Vandaag, dinsdag 7 december, is de Dag van de vrijwilliger. Deze dag is er om aandacht te vragen voor alle vrijwilligers, mantelzorgers en andere inwoners die zich onbetaald inzetten voor andere mensen of goede doelen.

 • College stemt in met visies Badhuisplein en Entree

  25 november 2021

  Het Zandvoortse college presenteert de visies voor de ontwikkeling van het Badhuisplein en Entree in Zandvoort.

 • Groot onderhoud bomen begraafplaats Zandvoort

  24 november 2021

  De bomen op de begraafplaats in Zandvoort worden vanaf eidn november gesnoeid en onderhouden. Na een boomveiligheidscontrole bleek dat een deel van de bomen een onderhoudsbeurt nodig heeft.

 • College Zandvoort stemt in met nieuw parkeerbeleid

  22 november 2021

  Het college van B&W heeft ingestemd met een nieuw parkeerbeleid voor heel Zandvoort. Dat is nodig omdat door de groei van toerisme en recreatie het aantal verkeersbewegingen en de parkeerdruk toeneemt.

 • Aangepaste Intocht Sinterklaas

  13 november 2021

  Vanochtend heeft onze burgemeester contact gehad met Sinterklaas. Samen hebben ze afgesproken om, gezien de nieuwe coronamaatregelen, de intocht morgen iets aan te passen. De Sint zal geen wandeltocht in het dorp maken. De intocht zal alleen op het strand plaatsvinden.

 • Leerlingen De School planten bomen op Boomfeestdag

  12 november 2021

  Samen met leerlingen van De School hebben burgemeester David Moolenburgh, wethouder Ellen Verheij, wethouder Raymond van Haeften en directeur van Spaarnelanden Robert Oosting woensdagmorgen bomen geplant in de Flemingstraat, het Theo Hilberspad en in de Fahrenheitstraat.

 • Sint Maarten lopen

  10 november 2021

  Op 11 november is het Sint Maarten. Gaat u ook lopen? Lees dan de tips hoe u Sint Maarten veilig kunt vieren en de kans op verspreiding van het coronavirus kunt beperken.

 • Extra coronamaatregelen, meer aandacht voor basisregels

  3 november 2021

  Het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt snel toe. Daarom is per 6 november op meer plekken een coronatoegangsbewijs en mondkapje verplicht.