Nieuwsoverzicht

 • Monument ter nagedachtenis aan Joodse Zandvoorters

  16 juli 2019

  Zandvoort krijgt een namenmonument ter nagedachtenis aan de Joodse Zandvoorters die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Het is een initiatief van Stichting Joods Monument Zandvoort.

 • Zandvoort bereidt zich met side-events voor op Formule 1

  16 juli 2019

  De Dutch Grand Prix Formule 1 komt in 2020, 2021 en 2022 naar Zandvoort. Formule 1 liefhebbers uit de hele wereld komen dan naar Zandvoort. De gemeente wil naast het race festival op het circuit extra activiteiten ontwikkelen. Met deze zogeheten 'side-events' verwacht Zandvoort de economische, maatschappelijke en publicitaire kansen voor de badplaats maximaal te benutten.

 • Wildrooster in fietspad naar Noordwijk verwijderd

  15 juli 2019

  Het wildrooster aan het begin van het fietspad van Zandvoort naar Noordwijk aan de noordwestelijke rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen wordt verwijderd. Dit gebeurt in de week van 15 juli.

 • De heer. D. Moolenburgh voorgedragen als nieuwe burgemeester Zandvoort

  1 juli 2019

  De heer Moolenburgh wordt door de Zandvoortse gemeenteraad voorgedragen als nieuwe burgemeester van Zandvoort.

 • Gemeente telefonisch niet bereikbaar

  20 juni 2019

  Vanwege een grote storing bij Tele2 is de gemeente telefonisch niet bereikbaar. Meldingen en vragen kunt u ook online aan ons doorgeven.

 • Wethouder Verheij opent 14 juni 2019 symbolisch tijdelijke maatregelen boulevard

  12 juni 2019

  Speelse zitelementen, groen, kunst en houten kiosken zorgen deze zomer voor levendigheid op de boulevard. Deze maatregelen zijn in de aanloop naar de nieuwe inrichting van de boulevard. Ze zorgen voor een prettiger verblijf en een betere herkenbaarheid van de route naar het strand. Wethouder Toerisme, Economie en Cultuur Ellen Verheij opent op 14 juni symbolisch de tijdelijke maatregelen.

 • Start sloop voormalige Boomerang

  12 juni 2019

  Maandag 17 juni 2019 start de sloop van een van de passagepanden, de voormalige Boomerang aan de Burgemeester Engelbertsstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Bottelier slooptechniek bv. De sloop duurt tot uiterlijk 3 juli. De kelder onder het pand wordt ook verwijderd. De vrijgekomen ruimte wordt afgewerkt met schelpen, net als in de omgeving.

 • Griffier gezocht

  11 juni 2019

  Wil jij iets betekenen voor de maatschappij en meewerken aan een sterk en stabiel bestuur van Zandvoort? Kom dan werken voor de gemeenteraad. Zet jouw talent in om de ambities van de gemeenteraad waar te maken. Kortom, wordt griffier!

 • Bijeenkomst zonnepanelenactie in Louis Davidscarré

  4 juni 2019

  Op 5 juni organiseert gemeente Zandvoort samen met de Huizenaanpak, een bouwadviseur uit Haarlem, een bijeenkomst in De Blauwe Tram over een groepsinkoopactie voor zonnepanelen. De inkoopactie is speciaal voor eigenaren van eengezinswoningen.

 • Raadhuis gesloten op Tweede Pinksterdag

  3 juni 2019

  Maandag 10 juni is het raadhuis gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. Ook is de gemeente die dag telefonisch niet bereikbaar.