Nieuwsoverzicht

 • Reactie burgemeester Moolenburgh op ontslag wethouders

  14 mei 2020

  Ik heb vandaag kennisgenomen van het ontslag, dat is ingediend door drie wethouders van het college van de gemeente Zandvoort. Uiteraard betreur ik de ontstane situatie, zeker gezien de moeilijke periode waarin we ons met elkaar bevinden. Het is belangrijk dat we de weg die we zijn ingeslagen om de coronacrisis door te komen, voortzetten.

 • Wethouders Zandvoort bieden ontslag aan

  14 mei 2020

  De gemeenteraad van Zandvoort heeft van 3 wethouders van het college een ontslagbrief ontvangen. Het gaat om wethouders Berendsen, Verheij en Bluijs. Zij zullen, tot in hun opvolging is voorzien, de voor de continuïteit noodzakelijke werkzaamheden blijven verrichten. De gemeenteraad bespreekt vrijdagavond 22 mei de ontstane situatie.

 • Raadhuis gesloten op Hemelvaartsdag

  14 mei 2020

  Donderdag 21 mei is de gemeente gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Ook het publieksinformatienummer 14 023 is die dag niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar. De afvalinzameling is verplaatst naar zaterdag 23 mei.

 • Nieuwe noodverordening van kracht

  11 mei 2020

  Het kabinet heeft besloten om vanaf maandag 11 mei stapsgewijs verschillende coronamaatregelen te versoepelen. De nieuwe maatregelen staan in een aangepaste noodverordening.

 • Aangepaste bezoekregeling verpleegtehuizen

  8 mei 2020

  Het kabinet heeft besloten om in iedere GGD-regio één verpleeghuis te laten beginnen met de aangepaste bezoekregeling. De beoogde startdatum is 11 mei aanstaande.

 • Stap voor stap meer ruimte

  7 mei 2020

  Vanaf maandag 11 mei geven we elkaar stap voor stap meer ruimte. Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen het coronavirus blijft houden. Lees meer over de versoepeling van de maatregelen.

 • Zandvoort verbetert afvalscheiding en afvalinzameling: want elke kilo telt!

  29 april 2020

  De gemeente Zandvoort zet de komende jaren in op betere afvalscheiding. Er worden meer containers voor verschillende afvalstromen geplaatst en de manier waarop inwoners hun afval aanbieden verandert.

 • Nieuwe noodverordening

  29 april 2020

  Vandaag is de nieuwe noodverordening van kracht gegaan voor de veiligheidsregio Kennemerland. Deze is te raadplegen op VRK.nl. Met de noodverordening is formeel geregeld dat de meeste maatregelen verlengd zijn tot en met 19 mei en dat er een versoepeling is in de maatregelen voor kinderen en jongeren op het gebied van sport en school in regio Kennemerland. De komende dagen wordt de noodverordening uitgewerkt in praktische richtlijnen met name voor de sportende jeugd.

 • Brief van burgemeester Moolenburgh aan inwoners Zandvoort en Bentveld

  25 april 2020

  Burgemeester Moolenburgh heeft een brief geschreven aan alle inwoners van Zandvoort en Bentveld. Beste inwoners van Zandvoort en Bentveld, Vandaag richt ik mij tot u met nog meer tegenstrijdige gevoelens dan in mijn vorige brieven. De zon schijnt al enkele weken aan een stuk en de bloemen en planten komen tot bloei. Het is heerlijk om buiten te zijn en van de natuur te genieten, zeker nu de dagen weer langer worden.

 • Gemeentehuis gesloten op 27 april en 5 mei

  24 april 2020

  Op maandag 27 april en dinsdag 5 mei is het raadhuis gesloten vanwege Koningsdag en Bevrijdingsdag. Ook is de gemeente die dag telefonisch niet bereikbaar.