Nieuwsoverzicht

 • Dinsdag 27 augustus informatiebijeenkomst Formule 1

  21 augustus 2019

  De organisatie van de Formule 1 informeert u over de voorbereidingen en welke plannen in ontwikkeling zijn. U kunt zich telefonisch aanmelden of per e-mail.

 • Nieuw schooljaar, extra kosten?

  13 augustus 2019

  Een nieuw schooljaar betekent voor veel ouders extra kosten voor hun schoolgaande kind(eren). Gaan uw kinderen naar school en heeft u een laag inkomen? Dan is het kopen van schriften, gymspullen of het betalen van een schoolreisje vaak een grote uitgave. De gemeente heeft 2 vergoedingen die u kunt aanvragen.

 • Nieuwe regels afsteken vuurwerk gedurende het jaar

  13 augustus 2019

  Bij een evenement of bijvoorbeeld een bruiloft mag vuurwerk alleen onder bepaalde voorwaarden worden afgestoken door een professioneel bedrijf.

 • Stormschade of wateroverlast melden

  10 augustus 2019

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees hoe u dat het beste kunt doen.

 • Onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen

  9 augustus 2019

  In opdracht van gemeente Zandvoort doet bureau Trajan onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen in bepaalde gebieden in Zandvoort. Er wordt op donderdag 15 en zaterdag 17 augustus gemeten. Binnen 3 maanden na afloop wordt de verzamelde geanonimiseerde informatie vernietigd.

 • Zieke iepen in Zandvoort

  1 augustus 2019

  Van mei tot september vliegen de iepspintkevers uit. De schimmel, die de iepziekte veroorzaakt, wordt overgebracht door deze iepspintkevers. Hoe herkent u een zieke iep? En heeft u misschien een zieke iep in uw tuin staan?

 • Wanneer mag je wel en wanneer niet met je hond of paard het strand op?

  1 augustus 2019

  Van 15 april tot 1 oktober mogen tussen 9.00 en 19.00 uur geen honden op het strand komen. Van 1 maart tot 1 oktober is het verboden om met een rij- of trekdier op het strand te komen.

 • Initiatieven en ideeën voor side-events Formule 1

  1 augustus 2019

  Heeft u een idee voor een side-event, een activiteit of een ander initiatief voorbereidend op of tijdens de Formule 1? Fijn dat u mee wilt denken! Samen proberen wij een fantastisch evenement neer te zetten.

 • Wilt u uw straat of buurt mooier, groener en gezelliger maken?

  1 augustus 2019

  Bewoners van de Flemingstraat hebben met hulp van Spaarnelanden, budget van de gemeente en groene vingers van de bewoners de directe omgeving van hun flat verfraaid.

 • Gemeente start per 1 juli met handhaven op aangescherpte regels toeristisch verhuur

  17 juli 2019

  De afgelopen 2 maanden konden inwoners van gemeente Zandvoort die hun kamer of woning verhuren aan toeristen via de website een verplichte melding indienen. Per 1 juli 2019 is Omgevingsdienst IJmond namens gemeente Zandvoort gestart met verscherpt toezicht op het naleven van regelgeving rond toeristisch verhuur.