Nieuwsoverzicht

 • Zandvoortpas en hoge ziektekosten?

  18 november 2020

  Gemeente Zandvoort biedt samen met zorgverzekeraars Univé en Zorg en Zekerheid een voordelige zorgpolis aan voor houders van een ZandvoortPas. De Gemeentelijke zorgpolis is voordelig als u hoge of middelhoge ziektekosten heeft.

 • Werkzaamheden aan het spoor in Zandvoort

  12 november 2020

  In het weekend vanaf donderdag 19 november zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Zandvoort en Overveen.

 • Formule 1 van 3 tot en met 5 september in Zandvoort

  10 november 2020

  De Internationale Autosport Federatie (FIA) en Formula One Management (FOM) hebben de kalender voor 2021 bekendgemaakt. Hierin staat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort opgenomen van 3 tot en met 5 september 2021. Na 36 jaar keert hiermee de F1 naar Zandvoort terug. De gemeente Zandvoort is blij dat de nieuwe datum nu bekend is. Hiermee kunnen de voorbereidingen voor een spectaculair raceweekend wederom worden opgepakt.

 • Klaar voor het gladheidseizoen?

  9 november 2020

  In november begint het officiële gladheidseizoen. Om dit goed voor te bereiden is Spaarnelanden in de zomer al begonnen met de voorbereidingen. Al het materiaal en materieel is nagekeken en getest en ook de zoutinstallaties zijn getest en bijgevuld. In november plaatst Spaarnelanden op diverse plekken zoutkisten. Zo kunnen belangrijke wegen, busroutes en fietspaden tijdens het winterseizoen begaanbaar en veilig blijven.

 • Zandvoort zet mantelzorgers in het zonnetje

  6 november 2020

  Mantelzorgers worden jaarlijks op de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet. Corona zorgt in 2020 echter voor een totaal andere invulling. De Dag van de Mantelzorg wordt daarom een Week van de Mantelzorg van 9 tot 14 november. Het zou mooi zijn als juist in deze week mensen extra aandacht geven aan mantelzorgers in hun omgeving. Alle geregistreerde mantelzorgers in Zandvoort ontvingen een brief met informatie hoe invulling aan deze week wordt gegeven.

 • Start werkzaamheden Duurzaam Afvalbeheer

  3 november 2020

  In de maand november starten de gemeente en Spaarnelanden in Zandvoort Noord met de uitvoering van het project Duurzaam Afvalbeheer. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen, verwijderen en plaatsen van extra onder- en bovengrondse containers.

 • Bladafval: lastig én nuttig

  26 oktober 2020

  Het is herfst en de bladeren vallen volop van de bomen. Inwoners kunnen voor hun bladafval gebruikmaken van de bladkorven. Deze korven zijn alleen bedoeld voor bladafval en geen ander tuin- of snoeiafval. De korven worden iedere week geleegd.

 • Burgemeester roept op; laten we gezamenlijk zorgen dat Zandvoort sterk door deze crisis komt

  23 oktober 2020

  Moolenburgh; 'Kijk om u heen, help elkaar en laten we er gezamenlijk voor zorgen dat Zandvoort sterk door deze crisis komt. Het aantal positief geteste mensen in Zandvoort valt mee. Dit is natuurlijk een momentopname. Dus dat ontslaat ons niet van de plicht gezamenlijk ervoor te zorgen dat we terug kunnen naar een leven waarin ieder kan gaan en staan waar hij of zij wil.

 • We blijven thuis tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route

  21 oktober 2020

  Vanwege de aangescherpte maatregelen rondom corona kunnen de open dagen op 31 oktober en 7 november helaas niet doorgaan. Maar op www.duurzamehuizenroute.nl staan al veel verhalen én kan vanaf november online inspiratie opgedaan worden met een digitaal bezoek aan woningen.

 • Voorlopig Ontwerp Boulevard Paulus Loot ter inzage

  20 oktober 2020

  Het concept Voorlopig Ontwerp van de Boulevard Paulus Loot ligt ter inzage tot 17 november 2020. Het wordt een moderne en veilige boulevard met meer groen. Zowel in de zomer als in de winter wordt het aantrekkelijk om over de boulevard te wandelen en er te verblijven.