Nieuwsoverzicht

 • Raad stelt Duurzaamheids-fonds vast

  28 januari 2022

  De gemeenteraad heeft afgelopen dinsdag het Duurzaamheidsfonds ingesteld. Het fonds is bedoeld om duurzaamheid in de gemeente Zandvoort te versnellen.

 • Formule 1 ondanks corona groot succes

  26 januari 2022

  De gemeente Zandvoort kijkt zeer tevreden terug op de Dutch Grand Prix (DGP) zoals deze in het eerste weekend van september van 2021 is georganiseerd. Dit valt te lezen in het gemeentelijke evaluatierapport dat vandaag is verschenen.

 • Impact Dutch Grand Prix positief op economisch, sociaal en maatschappelijk gebied

  26 januari 2022

  De Dutch Grand Prix in september 2021 heeft geleid tot € 22,3 miljoen aan extra bestedingen in Zandvoort. Dit blijkt uit onderzoek van Breda University of Applied Sciences (BUas). In dit onderzoek werd gekeken naar de economische, sociale en maatschappelijke impact van het evenement.

 • Ondernemersspreekuur coronamaatregelen

  17 januari 2022

  De gemeente heeft vorige maand het telefonisch ondernemersspreekuur weer geopend. Het spreekuur is voor ondernemers en zelfstandigen die getroffen zijn door de coronamaatregelen en met vragen zitten. Het kan gaan om allerlei vragen; van hulp bij geldzorgen tot het zoeken naar ander werk.

 • Subsidieregeling controle coronatoegangsbewijs

  14 januari 2022

  Ondernemers kunnen nu subsidie aanvragen voor gemaakte kosten voor het uitvoeren van de controle op het coronatoegangsbewijs.

 • Dit zijn de winnende loten van de kerstbomenactie

  14 januari 2022

  Op woensdag 12 januari konden de kerstbomen worden ingeleverd. En dat is gebeurd: maar liefst 740 bomen werden ingezameld!

 • Zandvoort steunt motie voor meer evenwicht in corona-aanpak

  13 januari 2022

  Het college van Zandvoort steunt de motie over de corona-aanpak die 13 januari in de algemene ledenvergadering van de VNG wordt besproken. In deze motie wordt gevraagd meer evenwicht te brengen in de aandacht voor de zorg en de sociale, maatschappelijke en economische effecten.

 • Gemeente, ondernemers en Spaarnelanden maken samen centrum Zandvoort mooier

  11 januari 2022

  Het Actieplan Zandvoort zorgt ervoor dat het centrum mooier en fijner wordt. Extra bloembakken, graffiti verwijderd en meer! Dit zijn acties om het centrum mooier te maken.

 • Kerstbomeninzameling 2022

  5 januari 2022

  De kerstbomeninzameling op 12 januari verloopt dit jaar anders door de coronamaatregelen.

 • Gemeentelijke isolatie-actie

  3 januari 2022

  Met de sterk stijgende gasprijzen loont het nog meer om uw huis te isoleren. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Zandvoort organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie.