Nieuwsoverzicht

 • Uitnodiging kennismaking met de heer David Moolenburgh

  12 september 2019

  De kennismakingsbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 19 september 2019 in de Paddockclub van het Circuit Zandvoort. Vanaf 20.30 uur bent u welkom om de heer Moolenburgh en zijn echtgenote de hand te schudden.

 • Maandelijks spreekuur energiebesparing van start

  6 september 2019

  Donderdag 12 september 2019 start de gemeente Zandvoort met een maandelijks spreekuur over energiebesparing. Van 17.00 tot 20.00 uur kunt u terecht met al uw vragen over het energiezuiniger maken van uw woning. Daarmee kunt u flink besparen op uw maandelijkse energierekening! Wilt u meer weten over isolatie, zonnepanelen, duurzaam verbouwen of subsidies? De onafhankelijke en deskundige adviseur van het Duurzaam Bouwloket zit voor u klaar in het gemeentehuis!

 • Experiment met afval scheiden op strand Zandvoort

  5 september 2019

  Bezoekers kunnen op het strand van Zandvoort nu hun afval gescheiden weggooien. Spaarnelanden, die in opdracht van de gemeente Zandvoort het dagelijks beheer en onderhoud uitvoert, heeft hiervoor de handen ineen geslagen met de strandpaviljoens Thalassa en Ahoi. Samen met KIMO (organisatie die strijdt tegen vervuiling van de Noordzee) en Nederland Schoon is een experiment opgezet om afval gescheiden in te zamelen op het strand.

 • Uitnodiging afscheidsreceptie burgemeester Niek Meijer

  4 september 2019

  Op vrijdag 13 september 2019 wordt van 17.00 uur tot 19.30 uur voor Niek Meijer een afscheidsreceptie gehouden in Nieuw Unicum, Zandvoortselaan 165, 2042 XK in Zandvoort.

 • Reageer op het nieuwe ventbeleid

  30 augustus 2019

  Op het Zandvoortse strand worden al tientallen jaren vis, ijs en snacks verkocht. Dit heet venten. Voor venten op het strand gelden regels die in een ventbeleid vastliggen. Het ventbeleid is door de gemeente aangepast aan de Europese en landelijke wetgeving. Het nieuwe conceptbeleid is vrijgegeven voor inspraak. U kunt uw mening geven op het nieuwe beleid tot en met 3 oktober 2019.

 • Bewonersbijeenkomst Formule 1 & definitieve datum

  29 augustus 2019

  Op dinsdagavond 27 augustus vond de 1e bewonersbijeenkomst over de Formule 1 plaats in de Blauwe Tram in Zandvoort. Met een mooie opkomst van ruim 100 geïnteresseerde bewoners werd het een geslaagde avond.

 • Maandag 9 september bewonersbijeenkomst herinrichting Kamerlingh Onnestraat en omgeving

  28 augustus 2019

  De bijeenkomst gaat over de herinrichting in 2020 van de Kamerlingh Onnesstraat, Max Planckstraat, Voltastraat, ’s-Gravesandestraat, Ampérestraat en de Wattstraat. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over het ontwerp en horen wij graag wat u belangrijk vindt bij de herinrichting van deze straten.

 • Dinsdag 3 september ondernemersbijeenkomst Ondermijning

  28 augustus 2019

  Kent u ze ook? De winkel op de hoek waar nooit klanten komen? Het bedrijf dat vaker dicht dan open is? Vraagt u zich ook wel eens af hoe ze dan toch die forse huur kunnen opbrengen? Mogelijk is er sprake van ondermijning omdat de ondernemer zich schuldig maakt aan bijvoorbeeld het witwassen van crimineel geld. Het komt vaker voor dan u denkt, ook in de gemeente Zandvoort. En wat kunt u daar aan doen? Graag horen wij uw mening.

 • Subsidie isolatiemaatregelen

  28 augustus 2019

  Als eigenaar èn bewoner van een bestaande koopwoning kunt u subsidie aanvragen voor 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen. U kunt per woning maximaal 10.000 euro aanvragen.

 • Vervolgonderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen a.s. zondag

  23 augustus 2019

  Aanstaande zondag 25 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur laat de gemeente in bepaalde gebieden van Zandvoort alle kentekens scannen van geparkeerde voertuigen. De tellingen zijn onderdeel van een verkeersonderzoek naar de knelpunten in het gebied.