Nieuwsoverzicht

 • Coronaherstelplan Zandvoort samenvatting

  31 maart 2021

  Ook ons dorp lijdt onder de coronacrisis. Eind januari hebben we u gevraagd om mee te denken over maatregelen om sterker uit de crisis te komen. Vele inwoners, organisaties en ondernemers hebben ons voorstellen gestuurd. Een groot gedeelte daarvan hebben we overgenomen.

 • Geef uw mening over de speel- en sportplekken in Bentveld en Zandvoort

  24 maart 2021

  Buitenspelen, sporten en elkaar ontmoeten is belangrijk voor kinderen en jongeren. De gemeente wil daarom goede aantrekkelijke speel- en sportvoorzieningen met een divers speelaanbod in de openbare ruimte. We gaan dit een twee stappen doen in een periode van 2021 tot en met 2025.

 • Last van meeuwen? Kom in actie!

  24 maart 2021

  Wakker worden van gekrijs, vuilniszakken die opengetrokken worden. Meeuwen kunnen voor veel overlast zorgen. Vanaf maart gaan ze op zoek naar een plek voor hun nest. Kom nu in actie als u overlast wilt voorkomen.

 • Wat zijn de effecten van de coronacrisis voor Zandvoort?

  24 maart 2021

  De gemeente Zandvoort heeft samen met de regio Kennemerland voor de derde keer de relevante cijfers over de effecten van de coronacrisis voor ons dorp op een rij gezet. In deze Corona Impact Monitor zijn cijfers over de economische, sociaal-maatschappelijke en financiële gevolgen van de coronacrisis samengebracht.

 • Zandvoort richt stichting op voor side events rond F1

  22 maart 2021

  In de aanloop naar en tijdens de F1 Heineken Dutch Grand Prix ziet de gemeente Zandvoort kansen tot het creëren van een economische, maatschappelijke en sociale spin-off in de regio door zogenaamde ‘side events’. Hiervoor is de Stichting Zandvoort Beyond opgericht. Initiatiefnemers van de Stichting zijn gemeente Zandvoort, de Dutch Grand Prix organisatie (DGP) en Zandvoort Marketing.

 • Nieuwe website Sociaal Wijkteam Zandvoort

  22 maart 2021

  Op 22 maart is de nieuwe website van het Sociaal Wijkteam gelanceerd: www.sociaalwijkteams.nl/zandvoort. Via de site is het nu nog makkelijker om informatie over activiteiten of ondersteuning te vinden. Het Sociaal Wijkteam wil hiermee ook online de Zandvoorters zo goed mogelijk van dienst zijn.

 • Vervanging esdoorns in Lijsterstraat

  18 maart 2021

  Vrijdag 19 maart worden 12 esdoorns in de Lijsterstraat vervangen door lindebomen. De werkzaamheden worden binnen een dag uitgevoerd en eventuele overlast voor omwonenden wordt zoveel mogelijk beperkt.

 • Voorlopige uitslag Tweede Kamerverkiezingen

  18 maart 2021

  In Zandvoort was de opkomst 80%.

 • Slurf Palace hotel binnenkort gesloopt

  15 maart 2021

  De zogenaamde ‘slurf’ van het Palace hotel wordt in het kader van de herontwikkeling van het Entreegebied gesloopt. De gemeente wil het gebied aantrekkelijker maken voor het toeristenseizoen en de Grand Prix.

 • GGD opent vaccinatielocatie in Zandvoort

  12 maart 2021

  Op 29 maart opent de GGD een mobiele vaccinatielocatie in Zandvoort. De locatie is op het braakliggende terrein naast Tolweg 10 (ZFM) en staat er voor een periode van in ieder geval twee maanden