Nieuwsoverzicht

 • Start opknappen Entree Zandvoort

  28 april 2021

  De gemeente gaat de komende maanden het Entreegebied opknappen om de uitstraling te verbeteren. Dit zijn tijdelijke maatregelen, vooruitlopend op de nieuwe en definitieve inrichtingsplannen. Lees meer over de maatregelen en doe mee met de fotowedstrijd.

 • Toestemming uitbreiding terrassen

  22 april 2021

  De gemeente Zandvoort geeft toestemming voor het uitbreiden van de terrassen vanaf het moment dat de coronamaatregelen op 28 april versoepeld worden. Dit om bezoekers weer veilig en gastvrij te kunnen ontvangen. De gemeente ondersteunt hiermee ook de ondernemers daar waar mogelijk met de landelijke richtlijnen als uitgangspunt.

 • Podcast: wat corona doet met Zandvoortse jongeren

  16 april 2021

  Tijdens de lockdowns opende welzijnsinstelling Pluspunt een huiskamer voor jongeren tussen 10 en 17 jaar die er samen kunnen sporten, huiswerk maken of chillen.

 • Wanneer met je hond of paard op het strand?

  15 april 2021

  Lekker met de hond of het paard op het strand? Dat mag! Maar er gelden wel regels en voorwaarden.

 • Vaste planten: van kort naar kleurrijk

  15 april 2021

  In gemeente Zandvoort wordt gewerkt met het GreentoColour®-concept, zodat er in het voorjaar en de zomer kleurrijke plantenborders te zien zijn. Bij deze werkwijze is het nodig om in het vroege voorjaar de planten zeer kort te maaien.

 • Overzicht aanbod palliatieve zorg

  14 april 2021

  In de gemeente Zandvoort bieden veel professionals en vrijwilligers ondersteuning aan mensen in de palliatieve fase. Om makkelijk en snel inzicht te krijgen van het aanbod van palliatieve zorg in Zandvoort is er een folder samengesteld.

 • Nieuwe watersportzones voor durfsporters

  13 april 2021

  De zones op het strand waar je durfsporten mag beoefenen zijn aangepast. Durfsporters – zoals kitesurfers – moeten deze zones gebruiken van 15 april tot 1 oktober.

 • Werkzaamheden parkeerterrein De Zuid

  12 april 2021

  Vandaag, maandag 12 april, starten onderhoudswerkzaamheden aan parkeerterrein De Zuid. De werkzaamheden duren ongeveer vier weken.

 • Raad van Advies Side Events F1 samengesteld

  8 april 2021

  ‘De samenstelling van de Raad van Advies Side Events F1 is rond,’ Dit maakte wethouder Raymond van Haeften afgelopen dinsdagavond bekend tijdens de commissievergadering. Lees wie de leden zijn.

 • Aanvraag Tozo 4 kan sinds 1 april 2021

  6 april 2021

  Bent u ondernemer en heeft u tijdelijk financiële ondersteuning nodig door de maatregelen in verband met het coronavirus? Dan kunt u een beroep doen op de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo 4) voor levensonderhoud en/of bedrijfskrediet tot 1 juli 2021.