Nieuwsoverzicht

 • Weg vrij voor start ontwikkeling Watertorenplein en watertoren

  14 februari 2020

  Al lange tijd zijn er plannen om de watertoren en het naastgelegen plein in Zandvoort een nieuwe toekomst te geven. Daarvoor is de weg nu vrijgemaakt door het sluiten van een overeenkomst met ontwikkelaars en architecten. Zij werken gezamenlijk aan een integrale ontwikkeling van het Watertorenplein en de watertoren.

 • Formule 1 evenementenvergunningen verleend

  14 februari 2020

  De gemeente Zandvoort heeft op 13 februari 2020 de organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) drie evenementenvergunningen verleend. Op 1 december 2019 had DGP daarvoor aanvragen ingediend.

 • Succesvolle start opruimactie fietswrakken

  13 februari 2020

  Deze week is gestart met het opruimen van de fietswrakken in de gemeente. In totaal zijn 93 fietswrakken met een geel label verwijderd. Het Raadhuisplein, het Stationsplein en de boulevard, vanaf Bloemendaal tot het Badhuisplein zijn nu vrij van fietswrakken.

 • Gemeente Zandvoort zoekt leden voor Adviesraad Sociaal Domein

  12 februari 2020

  Wilt u meedenken en het college van B&W van Zandvoort adviseren over zaken als de Wmo, de Participatiewet en de Jeugdwet? Het college is op zoek naar mensen met aantoonbare ervaring en deskundigheid op een van de terreinen binnen het sociaal domein.

 • Spaarnelanden neemt afvalinzameling Zandvoort over van GP Groot

  12 februari 2020

  Sinds 1 februari van dit jaar doet Spaarnelanden de afvalinzameling van huishoudens in onze gemeente. Dat betekent dat u vanaf nu bij Spaarnelanden terecht kunt voor het laten ophalen van uw grof huishoudelijk afval of elektrische apparaten.

 • Meepraten over toekomst Zandvoort en Bentveld

  12 februari 2020

  Wilt u meepraten over de toekomst van Zandvoort en Bentveld? Kom dan naar de bijeenkomst op 12 februari over de nieuwe omgevingswet die in 2021 in werking treedt. Meldt u tijdig aan.

 • Stormschade melden

  9 februari 2020

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees verder hoe u dat het beste kunt doen.

 • 10 februari inloopavond treinverkeer tijdens piekdagen en de Formule 1

  4 februari 2020

  Op de inloopavond krijgt u informatie over de reizigersstroom per spoor tijdens piekdagen, waaronder de Formule 1 dagen. U bent van harte welkom maandag 10 februari van 19.00 tot 21.00 uur in de hal van het NS station Zandvoort.

 • 308 Zandvoortse Holocaustslachtoffers herdacht met Levenslicht

  31 januari 2020

  Op donderdag 30 januari 2020 zijn de 308 Holocaustslachtoffers uit Zandvoort herdacht met het monument het Levenslicht. Burgemeester Moolenburgh opende de herdenking; ‘het is onze dure plicht deze inktzwarte periode uit onze geschiedenis te blijven herdenken en daar keer op keer bij stil te staan’.

 • Burgemeester Moolenburgh en de Moppereend

  22 januari 2020

  Vandaag vonden in het hele land in bibliotheken, basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorleesontbijten plaats. Burgemeester Moolenburgh vindt voorlezen erg belangrijk voor de ontwikkeling van de taal. Hij schoof daarom aan bij het voorleesontbijt in de bibliotheek van Zandvoort. Hij las het prentenboek ‘Moppereend’ voor aan een groepje peuters.