Nieuwsoverzicht

 • Kom ook doordeweeks niet naar strand en duinen

  23 maart 2020

  De parkeerterreinen bij de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn sinds 22 maart gesloten. Het is van cruciaal belang dat iedereen afstand houdt van minimaal 1,5 meter om de verspreiding van het Corona virus te beheersen. Wanneer de stranden te vol lopen is het aanhouden van deze afstand moeilijk.

 • Burgemeesters Zandvoort en Bloemendaal; kom niet naar het strand!

  22 maart 2020

  Vanmorgen zijn de parkeerterreinen bij de stranden van Zandvoort en Bloemendaal gesloten. Verkeersregelaars ter plaatse sturen recreanten terug. Met borden op toegangswegen worden recreanten op de maatregelen en de noodzaak van wegblijven gewezen. Deze maatregel is genomen om risicovolle situaties te voorkomen.

 • Brief van wethouder Verheij aan Zandvoortse ondernemers

  20 maart 2020

  In een brief aan de Zandvoortse ondernemers steekt wethouder Verheij hen een hart onder de riem. "Ik wil u met deze brief nadrukkelijk laten weten dat u niet alleen staat. De Rijksoverheid heeft deze week een enorm pakket aan maatregelen aangekondigd waarmee bedrijven en medewerkers die worden getroffen, financieel worden gesteund. In navolging hierop neemt ook gemeente Zandvoort haar verantwoordelijkheid. Wij beraden ons op lokale maatregelen om u verder te ondersteunen om door deze moeilijke tijd heen te komen."

 • Gemeente staat achter besluit uitstel F1

  19 maart 2020

  De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort 2020 in het eerste weekend van mei wordt opgeschort tot een nog nader te bepalen moment ten gevolge van de verspreiding van het coronavirus.

 • Afvalinzameling en Remise

  19 maart 2020

  De afvalinzameling gaat door en de Remise blijft open tot nadere berichtgeving. Spaarnelanden werkt nu wel met een gewijzigde dienstverlening. Lees de belangrijkste informatie hierover op de website van Spaarnelanden.

 • Acute hulp voor ondernemers

  18 maart 2020

  Het coronavirus brengt veel ZZP’ers in de financiële problemen. Voor acute hulp voor zelfstandig ondernemers verwijzen wij naar www.155.nl. Dit is het begin van het proces om een regeling te treffen.

 • Ook buiten voldoende afstand tot elkaar houden

  18 maart 2020

  Dus ook op plekken waar u met anderen samenkomt is 1,5 meter afstand van elkaar de norm.

 • Changed service: for the time being, we will be working by appointment only

  17 maart 2020

  The municipality is doing everything in its power to continue providing service to the residents of Haarlem and Zandvoort under these exceptional circumstances. In order to do this, the municipality has to make choices. In line with the national measures to prevent the spread of the coronavirus wherever possible, the municipality is investigating where, when and how employees can work. This has consequences for our service provision.

 • Aangepaste dienstverlening; vanaf 18 maart werkt de gemeente voorlopig alléén nog op afspraak

  17 maart 2020

  Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, werkt de gemeente vanaf 18 maart met een aangepaste dienstverlening. U kunt voorlopig alléén nog op afspraak bij de gemeente terecht. De aangepaste dienstverlening geldt in ieder geval tot 6 april 2020.

 • Open brief burgemeester aan inwoners van Zandvoort

  13 maart 2020

  Beste inwoners, Op donderdag 12 maart is een aantal maatregelen bekend gemaakt om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is dat evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 deelnemers niet doorgaan tot en met 31 maart. Voor Zandvoort betekent dit dat veel geplande evenementen geen doorgang kunnen vinden.