Nieuwsoverzicht

 • Gemeente ondersteunt ondernemers in financiële nood door coronavirus

  23 maart 2020

  De coronacrisis raakt vele ondernemers in Nederland bijzonder hard, zo ook vele Zandvoortse ondernemers. De gemeente Zandvoort biedt een aantal aanvullende lokale maatregelen om Zandvoortse ondernemers nog meer bij te staan in deze moeilijke tijd, zoals uitstel van lokale belastingen en heffingen. Met deze maatregelen krijgen ondernemers extra ondersteuning in deze moeilijke periode. De gemeente Zandvoort kiest hier voor om met deze maatregelen de eerste nood onder ondernemers te verzachten.

 • Noodverordening

  23 maart 2020

  In de noodverordening zijn maatregelen vastgelegd waardoor we er samen voor kunnen zorgen dat de meest kwetsbaren worden beschermd, zoals ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Ook onze gezondheidszorg mag niet overbelast raken. De maatregelen hebben ongelofelijk veel impact op ons dagelijkse leven.

 • Werkzaamheden kruising Oosterstraat Prinsesseweg

  23 maart 2020

  Wegens werkzaamheden is vanaf maandag 23 maart doorgaand verkeer over de Prinsesseweg en de Louis Davidsstraat niet mogelijk. Naar verwachting duurt de afsluiting tot 4 april a.s. Lees meer over de omleidingsroute.

 • Kom ook doordeweeks niet naar strand en duinen

  23 maart 2020

  De parkeerterreinen bij de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn sinds 22 maart gesloten. Het is van cruciaal belang dat iedereen afstand houdt van minimaal 1,5 meter om de verspreiding van het Corona virus te beheersen. Wanneer de stranden te vol lopen is het aanhouden van deze afstand moeilijk.

 • Burgemeesters Zandvoort en Bloemendaal; kom niet naar het strand!

  22 maart 2020

  Vanmorgen zijn de parkeerterreinen bij de stranden van Zandvoort en Bloemendaal gesloten. Verkeersregelaars ter plaatse sturen recreanten terug. Met borden op toegangswegen worden recreanten op de maatregelen en de noodzaak van wegblijven gewezen. Deze maatregel is genomen om risicovolle situaties te voorkomen.

 • Brief van wethouder Verheij aan Zandvoortse ondernemers

  20 maart 2020

  In een brief aan de Zandvoortse ondernemers steekt wethouder Verheij hen een hart onder de riem. "Ik wil u met deze brief nadrukkelijk laten weten dat u niet alleen staat. De Rijksoverheid heeft deze week een enorm pakket aan maatregelen aangekondigd waarmee bedrijven en medewerkers die worden getroffen, financieel worden gesteund. In navolging hierop neemt ook gemeente Zandvoort haar verantwoordelijkheid. Wij beraden ons op lokale maatregelen om u verder te ondersteunen om door deze moeilijke tijd heen te komen."

 • Gemeente staat achter besluit uitstel F1

  19 maart 2020

  De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort 2020 in het eerste weekend van mei wordt opgeschort tot een nog nader te bepalen moment ten gevolge van de verspreiding van het coronavirus.

 • Afvalinzameling en Remise

  19 maart 2020

  De afvalinzameling gaat door en de Remise blijft open tot nadere berichtgeving. Spaarnelanden werkt nu wel met een gewijzigde dienstverlening. Lees de belangrijkste informatie hierover op de website van Spaarnelanden.

 • Acute hulp voor ondernemers

  18 maart 2020

  Het coronavirus brengt veel ZZP’ers in de financiële problemen. Voor acute hulp voor zelfstandig ondernemers verwijzen wij naar www.155.nl. Dit is het begin van het proces om een regeling te treffen.

 • Ook buiten voldoende afstand tot elkaar houden

  18 maart 2020

  Dus ook op plekken waar u met anderen samenkomt is 1,5 meter afstand van elkaar de norm.