Nieuwsoverzicht

 • Nieuwjaarsreceptie vrijdag 3 januari

  20 december 2019

  U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari van 19.30 tot 21.30 uur Nieuw Unicum aan de Zandvoortselaan. Het zal weer een hartverwarmende bijeenkomst worden waar wij met elkaar een toast kunnen uitbrengen op het nieuwe jaar. Let op: maandag 6 januari gaat de balie om 11.00 uur open in plaats van 8.30 uur vanwege de nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers.

 • Aanvragen evenementenvergunningen Formule 1 ingediend

  20 december 2019

  De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) heeft bij de gemeente Zandvoort de aanvraag voor drie evenementenvergunningen en één ontheffing APV ingediend. Onderdeel van deze aanvragen is het mobiliteitsplan en een veiligheidsplan. Alle ingediende stukken zijn inmiddels door de gemeente getoetst op openbaarheid. Enkele informatie zal niet ter inzage gelegd worden, omdat dit de openbare veiligheid en de commerciële belangen van partijen raakt.

 • Verkeer en vervoer in Zandvoort: waar ziet u kansen en knelpunten?

  19 december 2019

  De gemeente Zandvoort hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. Een goed netwerk van verkeer en vervoer hoort daarbij. Daarom gaat de gemeente Zandvoort een mobiliteitsvisie opstellen. In deze visie moet terugkomen wat bewoners belangrijk vinden. Wat vindt u van de verkeerssituatie en mobiliteit in Zandvoort? Hoe vindt u de bereikbaarheid? De gemeente wil graag weten hoe u erover denkt.

 • Wat u moet weten over de feestdagen en de jaarwisseling

  19 december 2019

  Lees meer over de openingstijden van de gemeente en horeca, het afsteken van vuurwerk, de gewijzigde afvalinzameling, de nieuwjaarsreceptie, de kerstbomenactie en de kerstboomverbranding.

 • Strooiwagens op pad met digitale routeplanner

  18 december 2019

  Deze winter rijden de strooiwagens en sneeuwschuivers in Zandvoort voor het eerst met een digitale routeplanner. Tot vorig jaar ging dat met een op papier uitgeschreven route (en op de ervaring van de chauffeurs). Nu is er een tablet waarop een vaste route is ingesteld.

 • Aanvraag evenementenvergunningen Formule 1

  12 december 2019

  De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) heeft op maandag 2 december bij de gemeente Zandvoort de aanvraag voor drie evenementenvergunningen ingediend. Onderdeel van deze aanvraag is een mobiliteitsplan en een veiligheidsplan.

 • Jaarlijks jeugddebat op vrijdag 13 december 2019

  10 december 2019

  De jeugdraad van Zandvoort debatteert vrijdag 13 december om 11.00 uur in de Zandvoortse raadzaal. Het debat is de afsluiting van het jaarlijks terugkerende project Jeugd en Politiek. Alle Zandvoortse scholen doen mee aan dit project voor leerlingen uit groep 8. De bedoeling van het project is om kinderen op een interactieve manier te betrekken bij de lokale -en landelijke politiek.

 • Werkzaamheden aan station Zandvoort gestart

  5 december 2019

  In september jl. zijn afspraken gemaakt om Zandvoort beter bereikbaar te maken door een groter beroep te doen op de spoorverbinding tussen Haarlem en Zandvoort. Om in de zomermaanden en op piekdagen reizigers veilig en vlot van het station gebruik te laten maken, zal ProRail de komende maanden enkele aanpassingen aan het station uitvoeren. Deze week is gestart met de voorbereidende werkzaamheden.

 • Voor inbrekers is december ook een feestmaand

  28 november 2019

  Wist u dat de meeste woninginbraken worden gepleegd op tweede kerstdag? In de rest van december en januari wordt ook veel ingebroken. In de donkere wintermaanden is het door onverlichte huizen namelijk makkelijker te zien dat bewoners niet thuis zijn. En er zijn dan minder mensen op straat. 80 procent van alle inbraken zijn gelegenheidsinbraken en daarom gemakkelijk te voorkomen.

 • Onrust op Zandvoortse scholen

  26 november 2019

  De politie doet onderzoek naar incidenten waarbij mogelijk kinderen zijn gefotografeerd en gefilmd op Zandvoortse scholen. Ouders, leerkrachten en overblijfbegeleiders zijn op de hoogte gebracht en gevraagd om extra waakzaam te zijn. De politie heeft surveillance ingezet.