Nieuwsoverzicht

 • Kastanjebloedingsziekte in Zandvoort

  7 juli 2021

  De kastanjebloedingsziekte komt in Zandvoort voor bij kastanjebomen. Spaarnelanden start binnenkort weer met het controleren van bomen op kastanjebloedingsziekte. De ziekte is niet direct gevaarlijk voor de boom en zijn omgeving.

 • Formule 1 evenementenvergunningen verleend

  7 juli 2021

  De gemeente Zandvoort heeft vandaag de organisatie van de Heineken Formula1 Dutch Grand Prix (DGP) de evenementenvergunningen verleend. Op 1 juni 2021 heeft DGP daarvoor aanvragen ingediend.

 • Zandvoort zet in op een gezonde jeugd met JOGG-aanpak

  6 juli 2021

  Sinds afgelopen week is Zandvoort een JOGG-gemeente (Jongeren op Gezond Gewicht). Met de JOGG-aanpak zet de gemeente in op het gezonder maken van de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren.

 • Zandvoort richt stichting op voor side events rond F1

  22 maart 2021

  In de aanloop naar en tijdens de F1 Heineken Dutch Grand Prix ziet de gemeente Zandvoort kansen tot het creëren van een economische, maatschappelijke en sociale spin-off in de regio door zogenaamde ‘side events’. Hiervoor is de Stichting Zandvoort Beyond opgericht. Initiatiefnemers van de Stichting zijn gemeente Zandvoort, de Dutch Grand Prix organisatie (DGP) en Zandvoort Marketing.

 • Leden gezocht voor Raad van Toezicht Stichting ‘Zandvoort Beyond, beach for racing’

  1 februari 2021

  Voor de Raad van Toezicht van de stichting zijn wij per direct op zoek naar drie leden, waaronder een voorzitter. De stichting bestaat uit een directeur-bestuurder, een Raad van Advies en een Raad van Toezicht. Stichting ‘Zandvoort Beyond, beach for racing’ is een stichting in oprichting. Het doel van de stichting is het organiseren van een side events festival in Zandvoort en in de regio in de aanloop naar en tijdens de Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort.

 • Aanscherping coronamaatregelen

  23 januari 2021

  De Tweede Kamer heeft op 21 januari besloten om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus uit te breiden.

 • Hoe denkt u over wonen zonder aardgas?

  21 januari 2021

  Nederland zegt in 2050 vaarwel tegen aardgas, dus ook Zandvoort. We nemen hiervoor de tijd en starten met het opstellen van een planning voor de komende 30 jaar: de Transitievisie Warmte. De gemeente hoort graag hoe u denkt over wonen zonder aardgas.

 • Aanscherping coronamaatregelen

  21 januari 2021

  Het kabinet heeft op 20 januari voorgesteld om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus uit te breiden. Het voorstel is onder meer om binnen enkele dagen een avondklok in te voeren. De Tweede Kamer moet nog instemmen met de maatregelen.

 • Zandvoort zet mantelzorgers in het zonnetje

  6 november 2020

  Mantelzorgers worden jaarlijks op de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet. Corona zorgt in 2020 echter voor een totaal andere invulling. De Dag van de Mantelzorg wordt daarom een Week van de Mantelzorg van 9 tot 14 november. Het zou mooi zijn als juist in deze week mensen extra aandacht geven aan mantelzorgers in hun omgeving. Alle geregistreerde mantelzorgers in Zandvoort ontvingen een brief met informatie hoe invulling aan deze week wordt gegeven.