Nieuwsoverzicht

 • Steek uw licht op bij het energiespreekuur

  9 oktober 2019

  Donderdag 17 oktober is er weer een energiespreekuur op het gemeentehuis. De eerste 10 bezoekers ontvangen een energiezuinige LED-lamp! Kom langs bij de adviseur van het Duurzaam BouwLoket, vraag advies en ontvang een LED-lamp.

 • Gielissen eventpartner voor side events F1 Zandvoort

  8 oktober 2019

  Na een uitvoerig traject heeft de gemeente Zandvoort evenementenbureau Gielissen geselecteerd als eventpartner voor de side events van de Formule 1. Als paraplupartner zijn zij verantwoordelijk voor de totale organisatie en coördinatie van alle side events tijdens een ‘35 dagen’- programma. Daarbij werken ze nauw samen met de werkgroep side events die bestaat uit Gemeente Zandvoort, Zandvoort Marketing en de Dutch Grand Prix.

 • Honden op het strand

  7 oktober 2019

  Van 1 oktober tot 15 april mogen honden de hele dag op het strand komen. Zij hoeven dan niet aangelijnd te zijn. Binnen de bebouwde kom geldt het hele jaar dat het verboden is om honden los te laten lopen.

 • Smiley-verkeersborden in Celsiusstraat en Van Speijkstraat

  7 oktober 2019

  Komend jaar vinden er in de Kamerlingh Onnesstraat en op het AWZI terrein werkzaamheden plaats. Verkeer wordt omgeleid via de Celsiusstraat. De bloembakken die de snelheid van het verkeer in de Celsiusstraat moeten beperken, zijn tijdelijk verwijderd. In plaats daarvan is een Smiley-verkeersbord geplaatst. Ook in de Van Speijkstraat is een Smiley-verkeersbord geplaatst.

 • Wolkbreuk zorgt voor overlast

  2 oktober 2019

  Door de extreme regen van dinsdag 1 oktober aan het einde van de middag en in de avond zijn meerdere straten in Zandvoort onder water komen te staan. De riolen en de speciale opvangbakken met pompen in het centrum die overtollig water opvangen, waren niet in staat de enorme hoeveelheid water te verwerken. Vanwege de verwachting van een 2e wolkbreuk diezelfde avond is besloten de noodvoorziening bij de buffervijvers op het binnenterrein van het circuit in werking te stellen. Dat mag alleen in een noodgeval. Het overtollige regenwater en rioolwater kan daardoor in de duinen worden geloosd.

 • Wateroverlast 1 oktober 2019

  2 oktober 2019

  Dinsdag 1 oktober trokken er zware regenbuien over Zandvoort en omstreken. In een korte tijd viel een grote hoeveelheid regen wat zorgde voor wateroverlast. Heeft u schade? Meldt u dan de schade zo spoedig mogelijk bij uw eigen tussenpersoon of verzekeraar. Het is verstandig om foto's te maken als bewijs.

 • Extreme regen leidt tot overlast

  1 oktober 2019

  Door hevige regenval in de middag en avond van dinsdag 1 oktober is een aantal straten in Zandvoort onder water komen te staan. Het water is inmiddels grotendeels afgevoerd, maar er is flinke waterschade aan huizen en aan de openbare ruimte. Lees wat u kunt doen bij wateroverlast en hoe u een melding kunt doen.

 • Burgemeester Moolenburgh geïnstalleerd

  25 september 2019

  Op donderdag 19 september vond tijdens een buitengewone raadsvergadering de installatie plaats van David Moolenburgh als negentiende burgemeester van Zandvoort. De griffier las het Koninklijk Besluit voor, waarna de heer A. van Dijk, commissaris van de Koning, hem de ambtseed afnam.

 • Bewonersbijeenkomst herinrichting Kamerlingh Onnestraat en omgeving

  25 september 2019

  Op 9 september 2019 was er een bewonersbijeenkomst over de geplande herinrichting in 2020 van de Kamerlingh Onnesstraat, Max Planckstraat, Voltastraat, ’s-Gravesandestraat, Ampérestraat en de Wattstraat.

 • Aanvragen van reisdocumenten niet mogelijk op 22 oktober 2019

  24 september 2019

  Op dinsdag 22 oktober kunnen Zandvoorters geen reisdocumenten aanvragen. Het Ministerie vervangt op die dag de aanvraagstations voor de reisdocumenten. U kunt op die dag wel reisdocumenten ophalen.