Nieuwsoverzicht

 • Regeling Tozo vanaf deze week

  8 april 2020

  De Tijdelijke overbruggingsregeling voor zelfstandig ondernemers (Tozo) staat online. Het aantal aanvragen is groot. Vanaf het moment van de definitieve aanvraag tot de afhandeling staat een periode van maximaal 4 weken. Echter, de druk op het systeem is groot, daarom het verzoek om niet allemaal tegelijk op de knop te drukken, maar de aanvraag in de loop van de week te doen.

 • Milieustraat Bloemendaal open op afspraak

  8 april 2020

  De milieustraat in Bloemendaal is weer geopend om de milieustraten in Heemstede en Haarlem te ontlasten.

 • Raadhuis Goede Vrijdag en Tweede Paasdag gesloten

  7 april 2020

  Vrijdag 10 en maandag 13 april is het raadhuis gesloten vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Ook is het telefoonnummer 14 023 die dagen niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar.

 • GGD gaat zorgmedewerkers testen op het coronavirus

  6 april 2020

  GGD Kennemerland start vanaf dinsdag 7 april met het testen van zorgmedewerkers uit de regio op het coronavirus. Hiervoor wordt een 'test drive in' ingericht op het parkeerterrein van de Kennemer Sporthal in Haarlem-Noord.

 • Bushalte Centrum voor Paasweekend weer in gebruik

  6 april 2020

  De bussen van Connexxion (lijn 80 en 81) rijden donderdag 9 april vanaf 18.00 uur weer hun gebruikelijke route.

 • Sirenes loeien op maandag 6 april

  6 april 2020

  Ook tijdens deze coronacrisis zullen de sirenes loeien op de eerste maandag van de maand. Het signaal duurt onafgebroken 1 minuut en 26 seconden. Als u dan de sirene hoort, weet u dat er niets aan de hand is.

 • Nepnieuws herkennen

  3 april 2020

  Over het coronavirus, of covid-19, wordt via de sociale media veel onjuiste informatie gedeeld. Dit zorgt voor onduidelijkheid. We merken dat de gemeente, politie en zorgaanbieders veel vragen over nepnieuws krijgen. Twijfelt u over bepaalde berichtgeving? Kijk voor betrouwbare informatie alleen op de websites van de Rijksoverheid.nl en het RIVM.nl.

 • Kom het weekend niet naar strand en duinen

  3 april 2020

  Ondanks de mooie weersvoorspellingen wordt iedereen opnieuw opgeroepen niet naar het strand of de duinen te komen. Blijf zoveel mogelijk thuis en geef gehoor aan de afgekondigde maatregelen in het belang van ieders veiligheid en gezondheid.

 • Burgemeester schrijft brief aan alle Zandvoorters

  30 maart 2020

  Burgemeester David Moolenburgh heeft een brief geschreven aan alle Zandvoorters over deze ongekende en moeilijke tijden.

 • Boodschappen doen? Doe het alleen en houd dan ook afstand!

  30 maart 2020

  Het is van belang dat u uw boodschappen kunt blijven doen. Net als winkels mogen markten open blijven. Wel gelden strakkere regels zoals 1,5 meter afstand en houdt Handhaving streng toezicht.