Nieuwsoverzicht

 • Vacature: Een nieuwe burgemeester voor Zandvoort

  1 maart 2019

  De huidige burgemeester, Niek Meijer, heeft aangegeven in september van dit jaar te stoppen. Eind januari heeft de commissaris van de Koning aangegeven dat de procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester kan starten. De vacature voor een nieuwe burgemeester voor Zandvoort staat nu online!

 • Inwoners van Zandvoort willen een burgemeester met visie

  22 februari 2019

  Inwoners vinden het belangrijk dat de nieuwe burgemeester een visie heeft over waar de gemeente Zandvoort in de toekomst naar toe moet. Dat blijkt uit de enquête die de gemeenteraad heeft gehouden van 5 tot en met 14 februari 2019 onder de inwoners van de gemeente Zandvoort. Bijna 40 procent van de respondenten vond dat de belangrijkste voorwaarde.

 • Denk mee over de nieuwe burgemeester!

  13 februari 2019

  In maart 2019 start de werving voor een nieuwe burgemeester. Onze huidige burgemeester, Niek Meijer, heeft besloten om zich niet beschikbaar te stellen voor een derde termijn. De commissaris van de Koning heeft de fractievoorzitters van de gemeenteraad meegedeeld dat de procedure voor de benoeming van een nieuwe burgemeester kan starten. In de raadsvergadering van 26 februari wordt de profielschets voor de nieuwe burgemeester vastgesteld.

 • Communicatieonderzoek

  13 februari 2019

  Tweeduizend inwoners van Zandvoort hebben een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan het communicatieonderzoek. Omdat er steeds meer mogelijkheden zijn om in contact te staan met inwoners, onderzoekt de gemeente haar manier van communiceren met de bewoners van Zandvoort en Bentveld. Wat doen we goed? En wat kan beter?

 • Kabinet bereid om medewerking te verlenen aan Grand Prix Nederland

  5 februari 2019

  Minister Bruno Bruins laat weten dat het kabinet zijn medewerking wil verlenen aan een Grand Prix op Circuit Zandvoort. Daarnaast heeft hij ook gezegd geen financiële steun te geven. Het kabinet is van mening dat het bedrijfsleven hiervoor moet worden aangesproken.

 • Wethouder Berendsen plaatst 1e zelf persende afvalbak op Kerkplein

  4 februari 2019

  De gemeente Zandvoort gaat 60 afvalbakken vervangen door zelf persende afvalbakken. Mede op basis van positieve ervaringen met deze afvalbakken op het Stationsplein. In de nieuwe elektronische afvalbak past 3 keer meer afval dan in een gewone afvalbak met dezelfde inhoud.

 • Feestelijke afsluiting eerste burgerinitiatief

  1 februari 2019

  Het eerste officiële burgerinitiatief "Hekken tegen Herten" is ingewilligd. Een bijzonder moment dat burgemeester Niek Meijer graag wilde vieren met de initiatiefnemers en Waternet. Dat deed hij op donderdag 31 januari bij het hek zelf.

 • Inloopbijeenkomst concept schetsontwerp boulevard Zandvoort 13 februari

  31 januari 2019

  Woensdag 13 februari a.s. is er een vervolgbijeenkomst over de geplande herinrichting van de boulevard. Tijdens deze bijeenkomst presenteert de gemeente het concept schetsontwerp van de boulevard Paulus Loot en De Favauge. Graag gaan we deze avond op basis van het schetsontwerp met u in gesprek en horen wij wat u vindt van het ontwerp.