Nieuwsoverzicht

 • Acute hulp voor ondernemers

  18 maart 2020

  Het coronavirus brengt veel ZZP’ers in de financiële problemen. Voor acute hulp voor zelfstandig ondernemers verwijzen wij naar www.155.nl. Dit is het begin van het proces om een regeling te treffen.

 • Ook buiten voldoende afstand tot elkaar houden

  18 maart 2020

  Dus ook op plekken waar u met anderen samenkomt is 1,5 meter afstand van elkaar de norm.

 • Changed service: for the time being, we will be working by appointment only

  17 maart 2020

  The municipality is doing everything in its power to continue providing service to the residents of Haarlem and Zandvoort under these exceptional circumstances. In order to do this, the municipality has to make choices. In line with the national measures to prevent the spread of the coronavirus wherever possible, the municipality is investigating where, when and how employees can work. This has consequences for our service provision.

 • Aangepaste dienstverlening; vanaf 18 maart werkt de gemeente voorlopig alléén nog op afspraak

  17 maart 2020

  Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, werkt de gemeente vanaf 18 maart met een aangepaste dienstverlening. U kunt voorlopig alléén nog op afspraak bij de gemeente terecht. De aangepaste dienstverlening geldt in ieder geval tot 6 april 2020.

 • Open brief burgemeester aan inwoners van Zandvoort

  13 maart 2020

  Beste inwoners, Op donderdag 12 maart is een aantal maatregelen bekend gemaakt om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is dat evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 deelnemers niet doorgaan tot en met 31 maart. Voor Zandvoort betekent dit dat veel geplande evenementen geen doorgang kunnen vinden.

 • Gevolgen coronavirus voor evenementen Zandvoort

  12 maart 2020

  Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is één van de overheidsmaatregelen om bijeenkomsten en evenementen met meer dan 100 bezoekers niet door te laten gaan. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor Zandvoort en de evenementen die gepland staan tot eind maart.

 • Ontdek uw kansen op de Participatiemarkt!

  10 maart 2020

  Woont u in Zandvoort en wilt u (weer) aan de slag? Kom dan op woensdag 8 april naar de Participatiemarkt in Haarlem Schalkwijk. Op de markt laten meer dan 60 organisaties zien wat zij te bieden hebben. Denk aan: activiteiten in de wijk, dagbesteding, (vrijwilligers)werk, opleidingen, cursussen en werkstages. De markt is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Zandvoort, Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

 • Hoger tarief parkeren gaat per 1 maart weer in

  10 maart 2020

  Per 1 maart gaat het hogere tarief voor parkeren in Zandvoort weer in. Van maart tot en met oktober geldt er een tarief van € 2,50 per uur voor betaald parkeren in het centrum, op de boulevard en op parkeerterrein De Zuid.

 • Geen vervoer teams over strand tijdens F1

  3 maart 2020

  Het ontheffingsverzoek om tijdens de Formule 1 dagen met 10 elektrische auto’s tussen Noordwijk en Zandvoort in het rustgebied op het strand Noordvoort te rijden is ingetrokken.

 • Speelplek bij Oranje Nassauschool feestelijk geopend!

  2 maart 2020

  Zandvoort heeft een speelplek erbij! Die is er gekomen op initiatief van twee moeders uit de buurt. De speeltoestellen zijn zo uitgekozen dat kinderen met en zonder beperking er samen kunnen spelen.