Nieuwsoverzicht

 • Ondernemersprijs 2020 gaat naar alle ondernemers

  20 november 2020

  Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Een uitgelezen dag om de Zandvoortse ondernemers een hart onder de riem te steken na een bewogen jaar. Alle ondernemers in Zandvoort zijn gezamenlijk uitgeroepen tot ‘Ondernemers van het Jaar 2020’.

 • Maaike Pippel nieuwe gemeentesecretaris gemeente Zandvoort

  19 november 2020

  Maaike Pippel wordt vanaf 1 januari 2021 de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Zandvoort. Zij is tot die tijd nog werkzaam voor de werkorganisatie HLTsamen als concernmanager bedrijfsvoering. Ook is zij loco gemeentesecretaris in de gemeenten Hillegom en Lisse. Maaike heeft in haar loopbaan ruime ervaring opgedaan met gemeentelijke organisatie en bestuur.

 • Gedeeltelijke lockdown gaat verder

  18 november 2020

  Het aantal coronabesmettingen daalt. Dat is goed nieuws. Minister president Mark Rutte gaf in de persconferentie van 17 november aan dat we ons goed aan de maatregelen houden en dat heeft effect. Maar we zijn er nog niet.

 • Zandvoortpas en hoge ziektekosten?

  18 november 2020

  Gemeente Zandvoort biedt samen met zorgverzekeraars Univé en Zorg en Zekerheid een voordelige zorgpolis aan voor houders van een ZandvoortPas. De Gemeentelijke zorgpolis is voordelig als u hoge of middelhoge ziektekosten heeft.

 • Werkzaamheden aan het spoor in Zandvoort

  12 november 2020

  In het weekend vanaf donderdag 19 november zijn er werkzaamheden aan het spoor tussen Zandvoort en Overveen.

 • Formule 1 van 3 tot en met 5 september in Zandvoort

  10 november 2020

  De Internationale Autosport Federatie (FIA) en Formula One Management (FOM) hebben de kalender voor 2021 bekendgemaakt. Hierin staat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort opgenomen van 3 tot en met 5 september 2021. Na 36 jaar keert hiermee de F1 naar Zandvoort terug. De gemeente Zandvoort is blij dat de nieuwe datum nu bekend is. Hiermee kunnen de voorbereidingen voor een spectaculair raceweekend wederom worden opgepakt.

 • Klaar voor het gladheidseizoen?

  9 november 2020

  In november begint het officiële gladheidseizoen. Om dit goed voor te bereiden is Spaarnelanden in de zomer al begonnen met de voorbereidingen. Al het materiaal en materieel is nagekeken en getest en ook de zoutinstallaties zijn getest en bijgevuld. In november plaatst Spaarnelanden op diverse plekken zoutkisten. Zo kunnen belangrijke wegen, busroutes en fietspaden tijdens het winterseizoen begaanbaar en veilig blijven.

 • Zandvoort zet mantelzorgers in het zonnetje

  6 november 2020

  Mantelzorgers worden jaarlijks op de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet. Corona zorgt in 2020 echter voor een totaal andere invulling. De Dag van de Mantelzorg wordt daarom een Week van de Mantelzorg van 9 tot 14 november. Het zou mooi zijn als juist in deze week mensen extra aandacht geven aan mantelzorgers in hun omgeving. Alle geregistreerde mantelzorgers in Zandvoort ontvingen een brief met informatie hoe invulling aan deze week wordt gegeven.

 • Start werkzaamheden Duurzaam Afvalbeheer

  3 november 2020

  In de maand november starten de gemeente en Spaarnelanden in Zandvoort Noord met de uitvoering van het project Duurzaam Afvalbeheer. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen, verwijderen en plaatsen van extra onder- en bovengrondse containers.

 • Bladafval: lastig én nuttig

  26 oktober 2020

  Het is herfst en de bladeren vallen volop van de bomen. Inwoners kunnen voor hun bladafval gebruikmaken van de bladkorven. Deze korven zijn alleen bedoeld voor bladafval en geen ander tuin- of snoeiafval. De korven worden iedere week geleegd.