Nieuwsoverzicht

 • Opknapbeurt entree Zandvoort

  24 juni 2021

  De gemeente heeft de afgelopen maanden het entreegebied opgeknapt om de uitstraling te verbeteren. Dit zijn tijdelijke maatregelen, vooruitlopend op de nieuwe en definitieve inrichtingsplannen.

 • Vragen over de Omgevingsvisie 2040

  24 juni 2021

  Hoe blijft gemeente Zandvoort aantrekkelijk om te genieten van de zon en het strand, maar ook een aantrekkelijke woonplaats? Waar is nog ruimte voor ontwikkeling? Deze en andere vragen worden beantwoord in de Omgevingsvisie. Zelf kunt u uw vragen over de Omgevingsvisie stellen tijdens een digitaal vragenuur op donderdag 1 juli om 20.00 uur.

 • Maatregelen bereikbaarheid Zandvoort tijdens F1

  23 juni 2021

  Op 22 juni heeft het Zandvoortse college van B&W aanvullende maatregelen getroffen om de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid van Zandvoort tijdens de ‘Formula 1 Heineken Dutch GP 2021’ te garanderen.

 • Campagne voor senioren tegen cybercrime

  22 juni 2021

  De gemeente organiseert in samenwerking met Pluspunt en de politie 2 bijeenkomsten voor senioren tegen cybercriminaliteit. Deze zijn op maandag 28 juni en op maandag 5 juli van 14.00 uur tot 15.30 uur in de Blauwe Tram.

 • Gratis advies en producten energiebesparing in Nieuw-Noord

  15 juni 2021

  Huurders en woningeigenaren van Nieuw-Noord krijgen de komende tijd gratis energieadvies en energiebesparende producten. Dat gebeurt aan de deur, op 1,5 meter afstand. Hierdoor kunnen mensen maandelijks geld besparen door een lagere energierekening en is er minder tocht in huis.

 • Pop Up Museum in Raadhuis

  9 juni 2021

  Op de benedenverdieping in het oude gedeelte van het Raadhuis komt een Pop Up museum. Zo blijft Zandvoort het hele jaar door aantrekkelijk voor bezoekers en bewoners. En het sluit prima aan bij de Cultuurvisie in wording en het actieplan Centrum.

 • Ingepakte bomen met spinselmot onschadelijk

  8 juni 2021

  In de maanden mei en juni kan het voorkomen dat bomen worden ingepakt met spinsel door de larven van de spinselmot. Omdat het dit jaar lang koud geweest in mei, is de meeste spinselmot pas vanaf juni te zien.

 • Aanvragen evenementenvergunningen Formule 1 ingediend

  7 juni 2021

  De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) en de organisatie van de side events Zandvoort Beyond hebben bij de gemeente Zandvoort de aanvragen voor de evenementenvergunningen en verdere benodigde ontheffingen ingediend.

 • Eikenprocessierups

  7 juni 2021

  Door het warme weer van de afgelopen dagen is de verwachting dat vanaf deze week de eerste nesten van de eikenprocessierups te zien zijn.

 • Informatiebijeenkomst over plannen Nieuw Noord 17 juni

  4 juni 2021

  Op donderdag 17 juni van 19.00 tot 20.30 worden de plannen voor Nieuw Noord digitaal toegelicht aan de hand van een presentatie.