Nieuwsoverzicht

 • Wethouder Verheij opent 14 juni 2019 symbolisch tijdelijke maatregelen boulevard

  12 juni 2019

  Speelse zitelementen, groen, kunst en houten kiosken zorgen deze zomer voor levendigheid op de boulevard. Deze maatregelen zijn in de aanloop naar de nieuwe inrichting van de boulevard. Ze zorgen voor een prettiger verblijf en een betere herkenbaarheid van de route naar het strand. Wethouder Toerisme, Economie en Cultuur Ellen Verheij opent op 14 juni symbolisch de tijdelijke maatregelen.

 • Start sloop voormalige Boomerang

  12 juni 2019

  Maandag 17 juni 2019 start de sloop van een van de passagepanden, de voormalige Boomerang aan de Burgemeester Engelbertsstraat. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Bottelier slooptechniek bv. De sloop duurt tot uiterlijk 3 juli. De kelder onder het pand wordt ook verwijderd. De vrijgekomen ruimte wordt afgewerkt met schelpen, net als in de omgeving.

 • Griffier gezocht

  11 juni 2019

  Wil jij iets betekenen voor de maatschappij en meewerken aan een sterk en stabiel bestuur van Zandvoort? Kom dan werken voor de gemeenteraad. Zet jouw talent in om de ambities van de gemeenteraad waar te maken. Kortom, wordt griffier!

 • Bijeenkomst zonnepanelenactie in Louis Davidscarré

  4 juni 2019

  Op 5 juni organiseert gemeente Zandvoort samen met de Huizenaanpak, een bouwadviseur uit Haarlem, een bijeenkomst in De Blauwe Tram over een groepsinkoopactie voor zonnepanelen. De inkoopactie is speciaal voor eigenaren van eengezinswoningen.

 • Raadhuis gesloten op Tweede Pinksterdag

  3 juni 2019

  Maandag 10 juni is het raadhuis gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. Ook is de gemeente die dag telefonisch niet bereikbaar.

 • Raadhuis gesloten op Hemelvaartsdag

  29 mei 2019

  Donderdag 30 mei is de gemeente gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Ook is de gemeente die dag niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar.

 • Merendeel Zandvoortse horeca schenkt geen alcohol aan minderjarigen

  29 mei 2019

  Dit blijkt uit onderzoek door een “mysterie shopper”. Er werd gekeken of het verbod op alcoholverstrekking aan minderjarigen wordt nageleefd.

 • Jumbo racedagen goed verlopen

  21 mei 2019

  De Jumbo racedagen trokken afgelopen dagen duizenden extra bezoekers naar Zandvoort. Alle betrokken partijen kijken terug op een geslaagd evenement.

 • 18 en 19 mei: Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen

  16 mei 2019

  Aankomend weekend vindt wederom de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen plaats op het circuit van Zandvoort. De verwachting is dat er veel racefans naar dit evenement komen. Houd er rekening mee dat het zaterdag en zondag extra druk is.

 • Tijdelijke maatregelen vooruitlopend op de herinrichting boulevard

  15 mei 2019

  Speelse zitelementen, groen, kunst en houten kiosken zorgen deze zomer voor levendigheid op de boulevard. In aanloop naar de nieuwe inrichting van de boulevard komen er in de loop van mei van dit jaar een aantal tijdelijke maatregelen voor een prettiger verblijf op de boulevard en een betere herkenbaarheid van de route naar het strand.