Nieuwsoverzicht

 • Jaarlijks jeugddebat op vrijdag 13 december 2019

  10 december 2019

  De jeugdraad van Zandvoort debatteert vrijdag 13 december om 11.00 uur in de Zandvoortse raadzaal. Het debat is de afsluiting van het jaarlijks terugkerende project Jeugd en Politiek. Alle Zandvoortse scholen doen mee aan dit project voor leerlingen uit groep 8. De bedoeling van het project is om kinderen op een interactieve manier te betrekken bij de lokale -en landelijke politiek.

 • Werkzaamheden aan station Zandvoort gestart

  5 december 2019

  In september jl. zijn afspraken gemaakt om Zandvoort beter bereikbaar te maken door een groter beroep te doen op de spoorverbinding tussen Haarlem en Zandvoort. Om in de zomermaanden en op piekdagen reizigers veilig en vlot van het station gebruik te laten maken, zal ProRail de komende maanden enkele aanpassingen aan het station uitvoeren. Deze week is gestart met de voorbereidende werkzaamheden.

 • Voor inbrekers is december ook een feestmaand

  28 november 2019

  Wist u dat de meeste woninginbraken worden gepleegd op tweede kerstdag? In de rest van december en januari wordt ook veel ingebroken. In de donkere wintermaanden is het door onverlichte huizen namelijk makkelijker te zien dat bewoners niet thuis zijn. En er zijn dan minder mensen op straat. 80 procent van alle inbraken zijn gelegenheidsinbraken en daarom gemakkelijk te voorkomen.

 • Onrust op Zandvoortse scholen

  26 november 2019

  De politie doet onderzoek naar incidenten waarbij mogelijk kinderen zijn gefotografeerd en gefilmd op Zandvoortse scholen. Ouders, leerkrachten en overblijfbegeleiders zijn op de hoogte gebracht en gevraagd om extra waakzaam te zijn. De politie heeft surveillance ingezet.

 • ZandvoortPas en hoge ziektekosten?

  19 november 2019

  Gemeente Zandvoort biedt samen met zorgverzekeraars Univé en Zorg en Zekerheid een voordelige zorgpolis aan voor houders van een ZandvoortPas. De Gemeentelijke zorgpolis is voordelig als u hoge of middelhoge ziektekosten heeft.

 • Donderdag 5 december raadhuis dicht om 16.00 uur

  18 november 2019

  Het raadhuis is donderdag 5 december vanaf 16.00 uur gesloten vanwege Sinterklaas. Ook is de gemeente na 16.00 uur telefonisch niet bereikbaar.

 • Wethouder en schoolkinderen planten bomen in Nieuw Noord

  15 november 2019

  Het plantseizoen in Zandvoort is gestart. Woensdag 13 november 2019 heeft wethouder Joop Berendsen samen met kinderen van groep 8 van de Duinroos bomen geplant op de hoek van de Voltastraat Kamerlingh - Onnesstraat.

 • Wat vindt u van de visie voor het Badhuisplein?

  13 november 2019

  Maandagavond 11 november was er in de grote zaal van De Blauwe Tram een informatieavond over de ontwikkeling van het Badhuisplein. Tijdens de bijeenkomst heeft de gemeente de stedenbouwkundige visie van het Badhuisplein gepresenteerd. We horen graag wat u van de visie vindt. U kunt tot maandag 9 december uw reactie geven.

 • Flemingplein nieuwe naam voor plein winkelcentrum Nieuw Noord

  13 november 2019

  Dinsdag 12 november onthulde burgemeester David Moolenburgh samen met de initiatiefnemers de naam van het plein van het winkelcentrum Nieuw Noord. Het plein is omgedoopt in Flemingplein. Dit was op initiatief van een aantal Zandvoorters die van mening waren dat het naamloze plein een eigen naam moest krijgen.

 • Burgemeester ontbijt met leerlingen van de Duinroos

  7 november 2019

  Deze week is de week van het Nationale Schoolontbijt. Een week waarin er op veel basisscholen in Nederland aandacht is voor het belang van een lekker en gezond ontbijt. Burgemeester Moolenburgh schoof daarom vanochtend aan bij het ontbijt op basisschool De Duinroos.