Nieuwsoverzicht

 • Raadhuis gesloten op Tweede Pinksterdag

  27 mei 2020

  Maandag 1 juni is het raadhuis gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. Ook is de gemeente die dag telefonisch niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar. De afvalinzameling is verplaatst naar zaterdag 30 mei.

 • Wees alert voor oplichting via WhatsApp of sms

  20 mei 2020

  Sinds het begin van de coronacrisis stijgt het aantal oplichtingen via WhatsApp of sms. Bij WhatsApp-fraude of sms-fraude doet iemand zich voor als een familielid of kennis. De persoon vraagt via WhatsApp of sms om op korte termijn een flink geldbedrag over te maken. Het blijkt echter geen familielid of kennis te zijn, maar een oplichter. Waar kunt u op letten als u twijfelt of de persoon inderdaad bekend bij u is?

 • Kabinet maakt verdere versoepeling coronamaatregelen bekend

  20 mei 2020

  Het kabinet zet een volgende stap in het versoepelen van de coronamaatregelen. Dat is 19 mei aangekondigd in de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Deze aanpassingen worden doorgevoerd in de noodverordening. Hier vindt u alvast de belangrijkste aanpassingen voor na 1 juni.

 • Energie besparen scheelt geld!

  18 mei 2020

  Wilt u energie én geld besparen? Zet nu stappen met de Bespaarbon van de gemeente. Met deze bon kunt u voor € 50 energiebesparende producten uitkiezen én krijgt u gratis advies op maat ter waarde van € 75.

 • Dringend verzoek om niet meer naar Zandvoort te komen

  18 mei 2020

  Er wordt een zonovergoten Hemelvaartsdag voorspeld en het merendeel van Nederland heeft een lang weekend vrij. Veel mensen brengen deze dagen graag een bezoek aan het strand. Zandvoort heet strandbezoekers welkom, maar benadrukt om hierbij wel het gezonde verstand te gebruiken; vermijdt drukte, houd afstand en blijf niet te lang.

 • Reactie burgemeester Moolenburgh op ontslag wethouders

  14 mei 2020

  Ik heb vandaag kennisgenomen van het ontslag, dat is ingediend door drie wethouders van het college van de gemeente Zandvoort. Uiteraard betreur ik de ontstane situatie, zeker gezien de moeilijke periode waarin we ons met elkaar bevinden. Het is belangrijk dat we de weg die we zijn ingeslagen om de coronacrisis door te komen, voortzetten.

 • Wethouders Zandvoort bieden ontslag aan

  14 mei 2020

  De gemeenteraad van Zandvoort heeft van 3 wethouders van het college een ontslagbrief ontvangen. Het gaat om wethouders Berendsen, Verheij en Bluijs. Zij zullen, tot in hun opvolging is voorzien, de voor de continuïteit noodzakelijke werkzaamheden blijven verrichten. De gemeenteraad bespreekt vrijdagavond 22 mei de ontstane situatie.

 • Raadhuis gesloten op Hemelvaartsdag

  14 mei 2020

  Donderdag 21 mei is de gemeente gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Ook het publieksinformatienummer 14 023 is die dag niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar. De afvalinzameling is verplaatst naar zaterdag 23 mei.

 • Nieuwe noodverordening van kracht

  11 mei 2020

  Het kabinet heeft besloten om vanaf maandag 11 mei stapsgewijs verschillende coronamaatregelen te versoepelen. De nieuwe maatregelen staan in een aangepaste noodverordening.

 • Aangepaste bezoekregeling verpleegtehuizen

  8 mei 2020

  Het kabinet heeft besloten om in iedere GGD-regio één verpleeghuis te laten beginnen met de aangepaste bezoekregeling. De beoogde startdatum is 11 mei aanstaande.