Nieuwsoverzicht

 • Meedenken nieuwe speelvoorziening tussen Lijsterstraat en Brederodestraat

  11 januari 2019

  Woensdag 23 januari 2019 is er een inloopbijeenkomst voor omwonenden om mee te denken over een kleine speelvoorziening tussen de Lijsterstraat en Brederodestraat. Een aantal bewoners van de Lijsterstraat heeft een initiatief bij de gemeente Zandvoort ingediend.

 • Markt Nieuw Noord groot succes

  9 januari 2019

  De markt op dinsdag in het winkelcentrum in Nieuw Noord is een succes. Bewoners, buurtondernemers en marktkooplui zijn enthousiast en willen de markt definitief voor Nieuw Noord behouden. De initiatiefnemers hebben hiervoor op woensdag 8 januari 2019 een petitie aangeboden aan burgemeester Niek Meijer.

 • Kerstboomverbranding afgelast

  9 januari 2019

  De geplande kerstboomverbranding die woensdag 9 januari op het Zandvoortse strand zou zijn, gaat niet door. De verbranding is afgelast omdat de weersomstandigheden naar verwachting te slecht zullen zijn.

 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Niek Meijer

  7 januari 2019

  Beste mensen, mag ik mij even voorstellen? Ben ik Niki? Niki Lauda. Ooit de Oostenrijkse Max Verstappen. Nee, ik ben niet Niki Lauda die de laatste Dutch Grand Prix hier heeft gewonnen. Een circuit dat zich bij uitstek leent voor de terugkomst van de Nederlandse Grand Prix; er is maar één autocircuit in Nederland en dat is Zandvoort. Laat dat duidelijk zijn!

 • Bodemonderzoek speelplaats Oranje Nassauschool vanwege vondst 2 stukjes asbest

  7 januari 2019

  Onlangs heeft een leerling van de Oranje Nassauschool op het schoolplein op onverhard terrein achter de school 2 stukjes asbest gevonden. Tijdens een inspectie die de gemeente heeft laten uitvoeren zijn verder geen andere stukjes asbest gevonden.

 • Raadhuis maandag 7 januari later open

  4 januari 2019

  Maandag 7 januari 2019 is de gemeente later bereikbaar vanwege een nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers. De publiekshal gaat dan om 10.30 uur open in plaats van om 8.30 uur. Ook is de gemeente pas vanaf 10.30 uur telefonisch bereikbaar.

 • Vervoer voor mindervaliden en ouderen naar nieuwjaarsreceptie 4 januari

  2 januari 2019

  Wilt u de Zandvoortse nieuwjaarsreceptie bijwonen maar u bent slecht ter been en/ of ouder? De belbus rijdt naar de paddock club op het circuit. Hiervoor moet u wel reserveren via Pluspunt: (023) 5717373.