Nieuwsoverzicht

 • Vergunning side-events Formule 1 verleend

  9 juli 2021

  De gemeente Zandvoort heeft vandaag de organisatie van de side-events Zandvoort Beyond de evenementenvergunning verleend. Op 31 mei 2021 heeft Stichting Zandvoort Beyond daarvoor de aanvraag ingediend.

 • Deze zomer extra reistijd A9

  8 juli 2021

  Van vrijdag 9 juli tot woensdag 25 augustus werkt Rijkswaterstaat aan de snelweg A9 bij Haarlem, tussen Velsen en knooppunt Raasdorp. Rijkswaterstaat vernieuwt het asfalt en herstelt de vangrails en de bermen.

 • Reageer t/m 12 juli op de Omgevingsvisie

  8 juli 2021

  Inwoners en ondernemers uit Zandvoort en Bentveld zijn betrokken bij hun dorp en een aantal hebben meegedacht over de visie. Graag horen we ook uw reactie op deze Omgevingsvisie. Voor de gemeente Zandvoort. De inspraakperiode loopt tot en met 12 juli.

 • Kastanjebloedingsziekte in Zandvoort

  7 juli 2021

  De kastanjebloedingsziekte komt in Zandvoort voor bij kastanjebomen. Spaarnelanden start binnenkort weer met het controleren van bomen op kastanjebloedingsziekte. De ziekte is niet direct gevaarlijk voor de boom en zijn omgeving.

 • Formule 1 evenementenvergunningen verleend

  7 juli 2021

  De gemeente Zandvoort heeft vandaag de organisatie van de Heineken Formula1 Dutch Grand Prix (DGP) de evenementenvergunningen verleend. Op 1 juni 2021 heeft DGP daarvoor aanvragen ingediend.

 • Zandvoort zet in op een gezonde jeugd met JOGG-aanpak

  6 juli 2021

  Sinds afgelopen week is Zandvoort een JOGG-gemeente (Jongeren op Gezond Gewicht). Met de JOGG-aanpak zet de gemeente in op het gezonder maken van de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren.

 • Aanvraag Tozo 5 kan vanaf 1 juli 2021

  1 juli 2021

  Bent u ondernemer en heeft u tijdelijk financiële ondersteuning nodig door de maatregelen in verband met het coronavirus? Dan kunt u een beroep doen op de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) voor levensonderhoud en/of bedrijfskrediet.

 • Digitale bewonersbijeenkomst F1 voor bewoners Zandvoort

  1 juli 2021

  Dutch Grand Prix organiseert samen met de gemeente en Zandvoort Beyond op 6 en 8 juli digitale bewonersbijeenkomsten over het evenement, de verkeersmaatregelen per wijk en hoe het proces van de doorlaatbewijzen tijdens de Dutch Grand Prix exact werkt.

 • Informatieavond Bad Zandvoort 8 juli

  30 juni 2021

  Op 8 juli om 20.00 uur is er een online informatieavond met een presentatie van Bad Zandvoort over het Voorlopig Ontwerp van het gebied bij het Watertorenplein.

 • Parkeeronderzoek in Zandvoort

  29 juni 2021

  De parkeersituatie in Zandvoort wordt deze week (28 juni tot 5 juli 2021) in kaart gebracht door een onderzoeksbureau.