Nieuwsoverzicht

 • Burgemeester Moolenburgh: ‘Zo veel mensen die actief zijn. Daar mag Zandvoort heel erg trots op zijn.’

  6 januari 2020

  Op vrijdag 3 januari vond de jaarlijkse Zandvoortse Nieuwjaarsbijeenkomst plaats in Zorgcentrum Nieuw Unicum. Traditiegetrouw sprak de burgemeester de aanwezigen toe. Dit jaar blikte David Moolenburgh terug op zijn eerste maanden van zijn burgemeesterschap. Met name de enorme betrokkenheid onder de inwoners van Zandvoort is hem opgevallen.

 • Kerstbomenactie en kerstboomverbranding

  2 januari 2020

  Lever je kerstboom in op 8 januari tussen 13.00 en 16.00 uur bij de Remise of het Schuitengat en maak kans op een cadeaubon. De kerstboomverbranding vindt die avond plaats om 19.30 uur op het strand ter hoogte van het Schuitengat.

 • Informatieavond Formule 1 Zandvoort 13 januari

  20 december 2019

  Op 13 januari organiseert de gemeente Zandvoort samen met de organisatie van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix (DGP) een informatieavond voor bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Het doel van de avond is om u bij te praten. De hoofdlijnen van het evenement zijn nu duidelijk, maar er moeten nog veel details worden uitgewerkt. Toch wil Ellen Verheij (wethouder Toerisme en Economie) samen met de DGP-organisatoren Robert van Overdijk en Rob Langenberg iedereen die geïnteresseerd is, graag meenemen in de laatste van stand van zaken.

 • Nieuwjaarsreceptie vrijdag 3 januari

  20 december 2019

  U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari van 19.30 tot 21.30 uur Nieuw Unicum aan de Zandvoortselaan. Het zal weer een hartverwarmende bijeenkomst worden waar wij met elkaar een toast kunnen uitbrengen op het nieuwe jaar. Let op: maandag 6 januari gaat de balie om 11.00 uur open in plaats van 8.30 uur vanwege de nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers.

 • Aanvragen evenementenvergunningen Formule 1 ingediend

  20 december 2019

  De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) heeft bij de gemeente Zandvoort de aanvraag voor drie evenementenvergunningen en één ontheffing APV ingediend. Onderdeel van deze aanvragen is het mobiliteitsplan en een veiligheidsplan. Alle ingediende stukken zijn inmiddels door de gemeente getoetst op openbaarheid. Enkele informatie zal niet ter inzage gelegd worden, omdat dit de openbare veiligheid en de commerciële belangen van partijen raakt.

 • Verkeer en vervoer in Zandvoort: waar ziet u kansen en knelpunten?

  19 december 2019

  De gemeente Zandvoort hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. Een goed netwerk van verkeer en vervoer hoort daarbij. Daarom gaat de gemeente Zandvoort een mobiliteitsvisie opstellen. In deze visie moet terugkomen wat bewoners belangrijk vinden. Wat vindt u van de verkeerssituatie en mobiliteit in Zandvoort? Hoe vindt u de bereikbaarheid? De gemeente wil graag weten hoe u erover denkt.

 • Wat u moet weten over de feestdagen en de jaarwisseling

  19 december 2019

  Lees meer over de openingstijden van de gemeente en horeca, het afsteken van vuurwerk, de gewijzigde afvalinzameling, de nieuwjaarsreceptie, de kerstbomenactie en de kerstboomverbranding.

 • Strooiwagens op pad met digitale routeplanner

  18 december 2019

  Deze winter rijden de strooiwagens en sneeuwschuivers in Zandvoort voor het eerst met een digitale routeplanner. Tot vorig jaar ging dat met een op papier uitgeschreven route (en op de ervaring van de chauffeurs). Nu is er een tablet waarop een vaste route is ingesteld.

 • Aanvraag evenementenvergunningen Formule 1

  12 december 2019

  De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) heeft op maandag 2 december bij de gemeente Zandvoort de aanvraag voor drie evenementenvergunningen ingediend. Onderdeel van deze aanvraag is een mobiliteitsplan en een veiligheidsplan.

 • Jaarlijks jeugddebat op vrijdag 13 december 2019

  10 december 2019

  De jeugdraad van Zandvoort debatteert vrijdag 13 december om 11.00 uur in de Zandvoortse raadzaal. Het debat is de afsluiting van het jaarlijks terugkerende project Jeugd en Politiek. Alle Zandvoortse scholen doen mee aan dit project voor leerlingen uit groep 8. De bedoeling van het project is om kinderen op een interactieve manier te betrekken bij de lokale -en landelijke politiek.