Nieuwsoverzicht

 • Voorbereidingen voor nieuwe glasvezelkabel

  19 februari 2020

  Er komt een nieuwe glasvezel communicatiekabel tussen Zandvoort en de Engelse plaats Lowestoft. Vanaf 18 februari 2020 is een team bezig met voorbereidende onderzoek op het strand en voor de Zandvoortse kust.

 • De gemeentelijke belastingaanslagen komen eraan

  18 februari 2020

  Eind februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen in uw brievenbus. Op deze gecombineerde aanslag ziet u de kosten voor eventuele onroerende zaakbelasting afvalstoffenheffing, rioolheffing en eventuele overige belastingen. U krijgt ook informatie over hoe u kunt betalen, kwijtschelding kunt aanvragen of bezwaar kan maken.

 • Zandvoorters doen suggesties voor oplossen verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld

  18 februari 2020

  Bijna 650 Zandvoorters hebben suggesties gedaan voor het oplossen van verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld. De meeste wensen en knelpunten gingen over het fietsverkeer, parkeren, de snelheid van het gemotoriseerde verkeer, verkeersveiligheid en het doortrekken van de Herman Heijermansweg.

 • Regio neemt verkeersbesluiten F1

  18 februari 2020

  De gemeenten Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Haarlem, Haarlemmermeer, Velsen en de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland hebben op 18 februari 2020 een aantal verkeersbesluiten genomen. Deze verkeersbesluiten waarborgen de bereikbaarheid en veiligheid van het Dutch Grand Prix evenement, de naburige camping, het duingebied en de evenementen in het centrum van Zandvoort.

 • Weg vrij voor start ontwikkeling Watertorenplein en watertoren

  14 februari 2020

  Al lange tijd zijn er plannen om de watertoren en het naastgelegen plein in Zandvoort een nieuwe toekomst te geven. Daarvoor is de weg nu vrijgemaakt door het sluiten van een overeenkomst met ontwikkelaars en architecten. Zij werken gezamenlijk aan een integrale ontwikkeling van het Watertorenplein en de watertoren.

 • Formule 1 evenementenvergunningen verleend

  14 februari 2020

  De gemeente Zandvoort heeft op 13 februari 2020 de organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) drie evenementenvergunningen verleend. Op 1 december 2019 had DGP daarvoor aanvragen ingediend.

 • Succesvolle start opruimactie fietswrakken

  13 februari 2020

  Deze week is gestart met het opruimen van de fietswrakken in de gemeente. In totaal zijn 93 fietswrakken met een geel label verwijderd. Het Raadhuisplein, het Stationsplein en de boulevard, vanaf Bloemendaal tot het Badhuisplein zijn nu vrij van fietswrakken.

 • Gemeente Zandvoort zoekt leden voor Adviesraad Sociaal Domein

  12 februari 2020

  Wilt u meedenken en het college van B&W van Zandvoort adviseren over zaken als de Wmo, de Participatiewet en de Jeugdwet? Het college is op zoek naar mensen met aantoonbare ervaring en deskundigheid op een van de terreinen binnen het sociaal domein.

 • Spaarnelanden neemt afvalinzameling Zandvoort over van GP Groot

  12 februari 2020

  Sinds 1 februari van dit jaar doet Spaarnelanden de afvalinzameling van huishoudens in onze gemeente. Dat betekent dat u vanaf nu bij Spaarnelanden terecht kunt voor het laten ophalen van uw grof huishoudelijk afval of elektrische apparaten.

 • Meepraten over toekomst Zandvoort en Bentveld

  12 februari 2020

  Wilt u meepraten over de toekomst van Zandvoort en Bentveld? Kom dan naar de bijeenkomst op 12 februari over de nieuwe omgevingswet die in 2021 in werking treedt. Meldt u tijdig aan.