Nieuwsoverzicht

 • Wanneer kan ik een vervangende stempas, kiezerspas of volmacht aanvragen?

  4 februari 2021

  Uiterlijk 3 maart 2021 ontvangt u de stempas voor de verkiezingen van de leden van de Tweede Kamer op 17 maart 2021. Tot vrijdag 12 maart, uiterlijk 17.00 uur kunt u een vervangende stempas, een kiezerspas of een schriftelijke volmacht aanvragen bij de gemeente.

 • Zorgen voor uw kind, maar wie helpt u?

  4 februari 2021

  Thuisonderwijs, in combinatie met thuiswerken, minder sociale contacten, is voor veel ouders pittig. Zeker als uw kind, of een kind uit uw gezin, extra zorg en begeleiding nodig heeft. Dat maakt het extra zwaar en complex. Heeft u behoefte aan begrip, rust of hulp? Neem dan contact op met de One-stop shop van Tandem.

 • Vervoer naar priklocaties

  3 februari 2021

  Huisartsen zijn gestart met het uitnodigen van thuiswonende ouderen (90+ sinds maandag 25 januari en 85-90-jarigen sinds 1 februari) om zich te laten vaccineren tegen corona. Behoort u tot deze groep? Dan krijgt u hiervoor een uitnodiging via uw huisarts.

 • Leden gezocht voor Raad van Toezicht Stichting ‘Zandvoort Beyond, beach for racing’

  1 februari 2021

  Voor de Raad van Toezicht van de stichting zijn wij per direct op zoek naar drie leden, waaronder een voorzitter. De stichting bestaat uit een directeur-bestuurder, een Raad van Advies en een Raad van Toezicht. Stichting ‘Zandvoort Beyond, beach for racing’ is een stichting in oprichting. Het doel van de stichting is het organiseren van een side events festival in Zandvoort en in de regio in de aanloop naar en tijdens de Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort.

 • Let op: GGD vaccineert géén ouderen aan huis

  1 februari 2021

  We ontvangen berichten dat ouderen buiten onze regio worden gebeld door oplichters die zich voordoen als werknemers van de GGD. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de mensen aan huis. Dit klopt niet! De GGD neemt geen contact op met ouderen over het vaccineren en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren.

 • Winnende lotnummers inzameling kerstbomen bekend

  28 januari 2021

  De winnende lotnummers van de jaarlijkse kerstbomen inzameling zijn bekend. Voor iedere ingeleverde boom maakten kinderen kans op een VVV cadeaubon van 5 euro. Per 20 bomen is één cadeaubon verloot. Er zijn dit jaar door de kinderen 453 bomen opgehaald.

 • Afvalscheidingscampagne ‘Elke kilo telt’

  27 januari 2021

  Vanaf deze week herhalen de gemeente Zandvoort en Spaarnelanden de campagne ‘Elke kilo telt’ om nog meer inwoners te motiveren hun afval te scheiden. De campagne ondersteunt de doelstelling om de hoeveelheid restafval per inwoner te verminderen.

 • Aanscherping coronamaatregelen

  23 januari 2021

  De Tweede Kamer heeft op 21 januari besloten om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus uit te breiden.

 • Hoe denkt u over wonen zonder aardgas?

  21 januari 2021

  Nederland zegt in 2050 vaarwel tegen aardgas, dus ook Zandvoort. We nemen hiervoor de tijd en starten met het opstellen van een planning voor de komende 30 jaar: de Transitievisie Warmte. De gemeente hoort graag hoe u denkt over wonen zonder aardgas.

 • Coronaherstelplan Zandvoort

  21 januari 2021

  Ook ons dorp lijdt onder de coronacrisis. De gemeente werkt momenteel aan een plan om inwoners, ondernemers en organisaties te steunen om sterker uit de crisis te komen. In het plan komen ook maatregelen om de gemeente als geheel te versterken.