Nieuwsoverzicht

 • Recreatiegebieden ‘s nachts verboden terrein

  24 september 2020

  In recreatiegebieden Spaarnwoude, De Groene Weelde, het Haarlemmermeerse Bos en Toolenburgerplas is het niet langer toegestaan om tussen 22.00 en 6.00 uur aanwezig te zijn.

 • Nieuwe coronamaatregelen in regio Kennemerland

  18 september 2020

  De Veiligheidsregio Kennemerland neemt nieuwe maatregelen tegen corona. Zo willen we de verspreiding van het coronavirus onder controle krijgen. De regio Kennemerland is één van de 6 regio’s waarbij de besmettingen erg toenemen. Vanaf zondag 20 september 18.00 uur gaan de nieuwe regels in.

 • Evenement op Circuit Zandvoort voortijdig beëindigd

  18 september 2020

  Vandaag werd op het evenemententerrein van CM.com Circuit Zandvoort het evenement Supercar Sunday georganiseerd. Op dit evenement, georganiseerd door Cars & Business, kwamen meer bezoekers af dan vooraf verwacht.

 • Mogen we bij u kijken tijdens de Duurzame Huizen Route?

  18 september 2020

  Heeft u energiebesparende maatregelen in uw woning genomen? Of woont u in een aardgasvrij huis? Help Zandvoorters met uw kennis en ervaring tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 31 oktober en 7 november.

 • Inloopspreekuur deze week in de Blauwe Tram

  14 september 2020

  Woensdag 16 september vindt het wekelijks inloopspreekuur plaats in de Blauwe Tram van 16.00 tot 17.00 uur.

 • Gemeente Zandvoort zoekt ‘Junior Cyber Agents’

  3 september 2020

  Om de strijd aan te gaan met cybercriminaliteit is de gemeente Zandvoort op zoek naar Junior Cyber Agents: kinderen tussen de 8 en 12 jaar die door het spelen van HackShield leren hoe ze zichzelf en hun omgeving wapenen tegen online gevaren.

 • Hulp voor het betalen van schoolkosten

  31 augustus 2020

  Een nieuw schooljaar betekent voor veel ouders extra kosten voor hun schoolgaande kind(eren). Heeft u een laag inkomen? Dan kan de gemeente helpen.

 • Notitie Reikwijdte en Detailniveau ter visie

  26 augustus 2020

  De gemeente Zandvoort werkt aan het opstellen van de Omgevingsvisie Zandvoort. Daarbij is het opstellen van een milieueffectrapportage (m.e.r.) verplicht, omdat de Omgevingsvisie belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu kan hebben. De publicatie van de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) is de eerste stap in de m.e.r.-procedure. De Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ligt ter visie van 31 augustus tot 12 oktober. U kunt de notitie online bekijken.

 • Gemeente zet in op parkeren en bereikbaarheid; ruimte voor voetganger, fietser én automobilist

  26 augustus 2020

  De gemeente Zandvoort zet zich in voor het verbeteren van de parkeersituatie en de bereikbaarheid van Zandvoort en de regio. Naast doorstroming en woon- en werkverkeer is parkeren een belangrijk punt van aandacht. Uitgangspunt is dat er ruimte is voor zowel voetganger, fietser als automobilist en dat parkeerknelpunten opgepakt worden, waarbij het parkeerbeleid wel gastvrij blijft.

 • Deze week worden er weer zieke iepen verwijderd

  24 augustus 2020

  Deze week worden er weer 31 iepen verwijderd vanwege de iepziekte in de volgende straten: Celsiusstraat tegen over nummer 96, Mussenbroekstraat, Fahrenheitstraat, Theo Hilbertpad tussen Fahrenheitstraat en Flemingstraat, Louis Davidstraat (rond museum), Schoolplein (achter het museum), Cornelis Slegersstraat hoek Haarlemmerstraat en Curiestraat naast huisnummer 6.