Nieuwsoverzicht

 • Meer sportmogelijkheden in Zandvoort

  27 oktober 2021

  Met het coronaherstelfonds investeert de gemeente om samen gezonder en vitaler uit de coronacrisis te komen. Het accent ligt daarbij op het stimuleren van een gezonde leefstijl en meer bewegen.

 • Gratis Testen voor Toegang in Haltestraat

  14 oktober 2021

  Sinds deze week is het mogelijk om je in de Haltestraat 59A gratis te laten testen op corona voor een coronatoegangsbewijs.

 • Uitkomsten parkeeronderzoeken

  13 oktober 2021

  Binnenkort presenteert de gemeente het nieuwe parkeerregime voor Zandvoort. De afgelopen maanden hebben hiervoor verschillende inventariserende onderzoeken plaatsgevonden. De uitkomsten hiervan worden gebruikt bij het formuleren van het nieuwe beleid.

 • Spaarnelanden plaatst bladkorven in Bentveld en Zandvoort

  8 oktober 2021

  Spaarnelanden plaatst vanaf maandag 11 oktober bladkorven in Bentveld en Zandvoort. Hierin kunnen inwoners de bladeren kwijt die ze in de herfst rondom hun huis opruimen.

 • College presenteert eerste cultuurnota Zandvoort

  6 oktober 2021

  Het college van B&W heeft dinsdag 5 oktober 2021 besloten de cultuurnota ter inzage te leggen. Het is voor het eerst dat hiermee een visie voor kunst en cultuur in Zandvoort gepresenteerd wordt.

 • Wat verandert in Zandvoort per 1 oktober?

  30 september 2021

  Per 1 oktober verandert een aantal dingen in Zandvoort. Zo mogen honden en paarden weer op het strand en is de tijdelijke zomerparkeerregeling afgelopen.

 • Denk jij mee over de Regenboogagenda in Zandvoort?

  28 september 2021

  Zandvoort wil een tolerant dorp zijn, waar iedereen meetelt en kan meedoen, ongeacht seksualiteit, afkomst of kwetsbaarheid. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. De gemeente wil daarom specifieke aandacht voor de LHBTIQ+-gemeenschap door een Regenboogagenda (beleidsplan) te maken.

 • Uitnodiging inwonerspeiling

  23 september 2021

  Elk huishouden in Bentveld en Zandvoort ontvangt 24 of 27 september een uitnodiging om deel te nemen aan de inwonerspeiling.

 • Horecaondernemers kunnen gratis professioneel advies aanvragen

  21 september 2021

  De gemeente Zandvoort en Koninklijke Horeca Nederland werken samen en bieden kosteloos professioneel advies aan Zandvoortse horecaondernemers. Het doel is om ondernemers hiermee een steun in de rug te geven om sterker uit de coronacrisis te komen.

 • Aanmelden evenementenkalender 2022

  20 september 2021

  Bent u van plan om in 2022 een evenement te organiseren? Meld uw evenement dan vóór vrijdag 22 oktober 2021 aan voor de Regionale Evenementenkalender.