Nieuwsoverzicht

 • Afvalscheidingscampagne ‘Elke kilo telt’

  27 januari 2021

  Vanaf deze week herhalen de gemeente Zandvoort en Spaarnelanden de campagne ‘Elke kilo telt’ om nog meer inwoners te motiveren hun afval te scheiden. De campagne ondersteunt de doelstelling om de hoeveelheid restafval per inwoner te verminderen.

 • Aanscherping coronamaatregelen

  23 januari 2021

  De Tweede Kamer heeft op 21 januari besloten om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus uit te breiden.

 • Hoe denkt u over wonen zonder aardgas?

  21 januari 2021

  Nederland zegt in 2050 vaarwel tegen aardgas, dus ook Zandvoort. We nemen hiervoor de tijd en starten met het opstellen van een planning voor de komende 30 jaar: de Transitievisie Warmte. De gemeente hoort graag hoe u denkt over wonen zonder aardgas.

 • Coronaherstelplan Zandvoort

  21 januari 2021

  Ook ons dorp lijdt onder de coronacrisis. De gemeente werkt momenteel aan een plan om inwoners, ondernemers en organisaties te steunen om sterker uit de crisis te komen. In het plan komen ook maatregelen om de gemeente als geheel te versterken.

 • Aanscherping coronamaatregelen

  21 januari 2021

  Het kabinet heeft op 20 januari voorgesteld om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus uit te breiden. Het voorstel is onder meer om binnen enkele dagen een avondklok in te voeren. De Tweede Kamer moet nog instemmen met de maatregelen.

 • Meldpunt Toeslagenaffaire

  12 januari 2021

  Gemeente Zandvoort richt een meldpunt gedupeerden kinderopvangtoeslagen in. Dit meldpunt is te bereiken via het algemene nummer van de gemeente 14 023. Als u zegt dat u belt voor het meldpunt kinderopvangtoeslagen, wordt u (op werkdagen) binnen 24 uur teruggebeld. U kunt ook een e-mail sturen met uw vraag naar toeslagenaffaire@zandvoort.nl. Denkt u aan het vermelden van uw telefoonnummer?

 • Wethouder Van Haeften start isolatie-actie

  12 januari 2021

  Vandaag lanceerde wethouder Van Haeften de promotiecampagne voor woningisolatie in Zandvoort. Huiseigenaren kunnen zich tot 1 maart 2021 inschrijven voor de actie en profiteren van een extra scherpe prijs voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. Ook is er subsidie van het Rijk beschikbaar.

 • 15 januari start vaccinaties regio Kennemerland

  11 januari 2021

  GGD Kennemerland start op 15 januari met het vaccineren van zorgmedewerkers in onze regio. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. De regio’s Hart voor Brabant, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Drenthe en Haaglanden zijn vorige week gestart.

 • Archeologisch onderzoek op het Watertorenplein

  8 januari 2021

  In januari 2021 vindt er op het Watertorenplein een archeologisch onderzoek plaats naar mogelijke aanwezige resten uit het verleden. Dit onderzoek is voorafgaand aan de verkoop van het parkeerterrein. De gemeente is hierover in gesprek met ontwikkelaar Bad Zandvoort. Het terrein is bestemd voor woningbouw.

 • 1 januari, duik niet in de zee!

  30 december 2020

  De traditionele Nieuwjaarsduik op 1 januari in Zandvoort gaat dit jaar helaas niet door. Er zijn dan ook geen reddingsdiensten aanwezig om zwemmers te helpen.