Sociaal Wijkteam Zandvoort

Wat doet een Sociaal Wijkteam

Wilt u informatie of advies over werk, inkomen, wonen, welzijn en/of zorg? Of heeft u behoefte aan iemand die meekijkt naar mogelijke oplossingen? Het Sociaal Wijkteam in Zandvoort kan helpen. Bijvoorbeeld bij het maken van een plan om uit schulden te komen of weer werk te vinden bij langdurige werkloosheid.

Het Sociaal Wijkteam denkt met u mee als u vragen hebt over wonen, of als u zich eenzaam voelt, of te vaak verveelt, of als u huishoudelijke of persoonlijke zorg nodig hebt, en ook bij een moeizame relatie met familie of buren. U krijgt een steuntje in de rug. Ook kunt u met het Sociaal Wijkteam kijken of familie, vrienden of buren u kunnen helpen. Uw vragen kunnen ook gaan over opvoeden en uw gezin. Voor uw vragen over opvoeden of opgroeien, werkt het Sociaal Wijkteam nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin Zandvoort.

U kunt contact opnemen met het Sociaal Wijkteam Zandvoort door op spreekuren langs te komen, te bellen of te mailen. Of het Sociaal Wijkteam komt bij u langs. Maak u zich zorgen over iemand in uw buurt? Dan kunt u ook hierover in gesprek gaan met het Sociaal Wijkteam. Het Sociaal Wijkteam helpt mensen die geen sociaal netwerk hebben met het opbouwen van een netwerk.

Sociaal Wijkteam Zandvoort
email: sociaalwijkteam@zandvoort.nl
Telefoon: 023 5740450

 

Inloopspreekuren

De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1,

2042 LZ Zandvoort

dinsdag, donderdag en vrijdag 09:00 – 12.00 uur

Pluspunt Zandvoort-Noord, Flemingstraat 55,

2041 VW Zandvoort

Maandag 13.00 – 16.00 uur
Donderdag 09.00 – 12.00 uur


Gewijzigde inloopspreekuren 1 t/m 24 augustus

In de vakantieperiode van 1 t/m 24 augustus zijn er minder inloopspreekuren van het Sociaal wijkteam. De spreekuren op woensdag en vrijdag komen te vervallen.
In de periode 1 t/m 24 augustus zijn de spreekuren van het sociaal wijkteam op de volgende dagen en locaties:

Maandag 13.00 – 16.00 uur Pluspunt
Dinsdag 9.00 – 12.00 uur Blauwe Tram
Donderdag 9.00 – 12.00 uur Blauwe Tram