Praat mee

U kunt meepraten over hoe de openbare ruimte van Nieuw Noord eruit moet komen te zien. U kunt denken aan het toevoegen van fietsparkeerplekken, ruimtereservering voor een buurttuin en het wel of niet vergroenen van het Flemingplein.
Het doel is om zoveel mogelijk wensen en ideeën op te halen over hoe de openbare ruimte eruit moet komen te zien. U kunt de praat mee vragen tot en met 30 juni 2021 invullen. In juli 2021 maken wij een overzicht van de wensen en ideeën die wij hebben ontvangen. U kunt deze lezen op de website.

Naast inwoners worden bijvoorbeeld ook Pré Wonen en Spaarnelanden gevraagd wat hun wensen zijn.

In de onderstaande webpagina's staan de mee praat vragen. Aan u welke vragen u wilt beantwoorden. Met de beantwoording helpt u ons om van Nieuw Noord een mooie, aantrekkelijke wijk te maken. We zijn nieuwsgierig!

Praat mee over Nieuw Noord algemeen

Praat mee over de plannen

Praat mee over parkeren en verblijfsplekken

Praat mee over straatprofielen

Van 1 mei tot en met 30 juni 2021 liep het inspraaktraject Herinrichting openbare ruimte Nieuw Noord. Hier zijn 117 reacties op gekomen, die opgenomen en beantwoord zijn in de Nota van beantwoording (pdf).

De gemeente bedankt iedereen voor het meedenken, voor de goede aandachtspunten en de vele mooie aanvullende ideeën. Hierdoor wordt het resultaat van de herinrichting van de openbare ruimte nog beter!