Nieuwsoverzicht

 • Inloopbijeenkomst concept schetsontwerp boulevard Zandvoort 13 februari

  31 januari 2019

  Woensdag 13 februari a.s. is er een vervolgbijeenkomst over de geplande herinrichting van de boulevard. Tijdens deze bijeenkomst presenteert de gemeente het concept schetsontwerp van de boulevard Paulus Loot en De Favauge. Graag gaan we deze avond op basis van het schetsontwerp met u in gesprek en horen wij wat u vindt van het ontwerp.

 • Vernieuwde website voor gemeentebelastingen

  21 januari 2019

  De website gbkz.nl is vernieuwd. De nieuwe website is toegankelijker, veiliger en klantvriendelijker. Daarnaast ziet de site er een stuk moderner en rustiger uit. Bij Gemeentebelastingen Kennemerland Zuid (GBKZ) kunnen inwoners van de gemeenten Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort terecht voor hun belastingzaken.

 • Bodemonderzoek Gasthuisplein

  17 januari 2019

  Op 21, 22 januari met een mogelijke uitloop naar 23 januari a.s. gaat het bedrijf Sialtech in opdracht van de gemeente een bodemonderzoek van diep grondwater doen op het Gasthuisplein in Zandvoort.

 • Burgemeester Niek Meijer niet beschikbaar voor herbenoeming

  16 januari 2019

  Burgemeester Niek Meijer is in september 2019 niet beschikbaar voor een herbenoeming als burgemeester van Zandvoort. Hij vindt dat het na 12 jaar, voldoende is geweest. “Het is tijd voor een nieuwe burgemeester die het roer van mij overneemt; een burgemeester die met frisse energie met de uitdagingen die op ons af komen aan de slag gaat en zijn of haar tanden wil zetten in de bijzondere bestuurscultuur van Zandvoort”, aldus de burgemeester. De komende driekwart jaar is hij nog gewoon burgemeester. Lees zijn brief.