Nieuwsoverzicht

 • Subsidie isolatiemaatregelen

  28 augustus 2019

  Als eigenaar èn bewoner van een bestaande koopwoning kunt u subsidie aanvragen voor 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen. U kunt per woning maximaal 10.000 euro aanvragen.

 • Controles hondenbelasting van start

  13 augustus 2019

  De controle op hondenbelasting wordt uitgevoerd door Holland Ruiter. Hondenbezitters zijn verplicht hondenbelasting te betalen en aangifte te doen. Een hondencontroleur kan bij u aanbellen en vragen stellen over het al dan niet hebben van een hond.

 • Nieuw schooljaar, extra kosten?

  13 augustus 2019

  Een nieuw schooljaar betekent voor veel ouders extra kosten voor hun schoolgaande kind(eren). Gaan uw kinderen naar school en heeft u een laag inkomen? Dan is het kopen van schriften, gymspullen of het betalen van een schoolreisje vaak een grote uitgave. De gemeente heeft 2 vergoedingen die u kunt aanvragen.

 • Nieuwe regels afsteken vuurwerk gedurende het jaar

  13 augustus 2019

  Bij een evenement of bijvoorbeeld een bruiloft mag vuurwerk alleen onder bepaalde voorwaarden worden afgestoken door een professioneel bedrijf.

 • Stormschade of wateroverlast melden

  11 augustus 2019

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees hoe u dat het beste kunt doen.

 • Initiatieven en ideeën voor side-events Formule 1

  1 augustus 2019

  Heeft u een idee voor een side-event, een activiteit of een ander initiatief voorbereidend op of tijdens de Formule 1? Fijn dat u mee wilt denken! Samen proberen wij een fantastisch evenement neer te zetten.

 • Wilt u uw straat of buurt mooier, groener en gezelliger maken?

  1 augustus 2019

  Bewoners van de Flemingstraat hebben met hulp van Spaarnelanden, budget van de gemeente en groene vingers van de bewoners de directe omgeving van hun flat verfraaid.

 • Gemeente start per 1 juli met handhaven op aangescherpte regels toeristisch verhuur

  17 juli 2019

  De afgelopen 2 maanden konden inwoners van gemeente Zandvoort die hun kamer of woning verhuren aan toeristen via de website een verplichte melding indienen. Per 1 juli 2019 is Omgevingsdienst IJmond namens gemeente Zandvoort gestart met verscherpt toezicht op het naleven van regelgeving rond toeristisch verhuur.

 • Monument ter nagedachtenis aan Joodse Zandvoorters

  16 juli 2019

  Zandvoort krijgt een namenmonument ter nagedachtenis aan de Joodse Zandvoorters die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Het is een initiatief van Stichting Joods Monument Zandvoort.

 • De heer. D. Moolenburgh voorgedragen als nieuwe burgemeester Zandvoort

  2 juli 2019

  De heer Moolenburgh wordt door de Zandvoortse gemeenteraad voorgedragen als nieuwe burgemeester van Zandvoort.