Nieuwsoverzicht

 • Politieonderzoek schietpartij Keesomstraat

  4 november 2019

  De politie is bezig met een onderzoek naar aanleiding van een schietpartij die heeft plaatsgevonden in de Keesomstraat op zaterdag 2 november.

 • Pleegzorg: ‘Liefde en zorg voor een kind in nood’

  1 november 2019

  Van 30 oktober t/m 6 november is het de Week van de Pleegzorg, waarin er landelijk aandacht is voor het belang van deze zorg en het tekort aan pleegouders. Inmiddels zijn er zo’n 22.000 pleegkinderen in ons land. Ook in Zandvoort zijn pleegouders heel hard nodig.

 • Informatieavond ontwikkeling Badhuisplein op 11 november

  31 oktober 2019

  Tijdens de informatiebijeenkomst presenteert de gemeente de stedenbouwkundige visie van het Badhuisplein. Het gaat om een visie, er ligt dus nog geen uitgewerkt plan met gedetailleerde architectuur. Wij horen graag wat u er van vindt.

 • Raad Zandvoort bepaalt dinsdag of college over toegangsweg circuit mag besluiten

  24 oktober 2019

  Dinsdag 29 oktober bespreekt de raadscommissie van de gemeente Zandvoort de aanpassingen in het budget voor de Formule 1, die vanaf 2020 voor 3 jaar in Zandvoort gereden gaat worden. Ook staat op de agenda een lijst onderwerpen waarvoor de gemeenteraad een ‘verklaring van geen bedenkingen’ niet hoeft af te geven.

 • Inloopavond 5 november over ontwikkeling Entreegebied

  24 oktober 2019

  Dinsdag 5 november is een inloopavond over de ontwikkeling van het Entreegebied. Bij verschillende panelen krijgt u een toelichting op de visie. Ook kunt u reageren op de visie.

 • Lichtjesavond begraafplaats Zandvoort

  24 oktober 2019

  U bent vrijdag 1 november vanaf 19.00 uur van harte welkom op de lichtjesavond op de Algemene begraafplaats Noorderduin in Zandvoort om uw overleden dierbaren te komen herdenken.

 • Herfstvakantie in Zandvoort

  22 oktober 2019

  Naast blaadjes vallen er deze herfstvakantie ook een hoop regendruppels naar beneden. Gelukkig hoeven kinderen in Zandvoort zich niet te vervelen! Er is genoeg te doen.

 • De bladkorven zijn er weer!

  15 oktober 2019

  Om straten en stoepen bladvrij te houden plaatst gemeente Zandvoort elk jaar bladkorven op verschillende plekken in het dorp. Veel dorpsgenoten helpen mee om het bladafval op te ruimen. Daar zijn we als gemeente erg blij mee. Op deze manier wordt voorkomen dat mensen vallen of uitglijden over de bladeren.

 • Voordelig parkeren in Zandvoort vanaf 1 november tot maart 2020

  15 oktober 2019

  Met ingang van 1 november 2019 tot 1 maart 2020 is er weer een aantrekkelijk parkeertarief in het centrum, op de boulevard, Parkeergarage Centrum en Parkeerterrein De Zuid van € 0,50 per uur. De minimale inworp is € 0,50.

 • Steek uw licht op bij het energiespreekuur

  9 oktober 2019

  Donderdag 17 oktober is er weer een energiespreekuur op het gemeentehuis. De eerste 10 bezoekers ontvangen een energiezuinige LED-lamp! Kom langs bij de adviseur van het Duurzaam BouwLoket, vraag advies en ontvang een LED-lamp.