14 juni inloopavond over parkeren

Datum:

Op dinsdag 14 juni 2022 is er weer een inloopavond over parkeren. Tussen 19:00 en 22:00 kunt u met uw vragen terecht in de Blauwe Tram.

Hier zullen medewerkers van ParkeerService en de gemeente aanwezig zijn om u te helpen met uw inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld het aanvragen van uw vergunning of de keuze tussen de verschillende parkeerproducten.

Concrete vragen

Het beleid is in december 2021 vastgesteld en staat op deze avond niet ter discussie. Daarom onze dringende verzoek om alleen met concrete vragen over de uitrol van het parkeerbeleid langs te komen op deze avond zodat iedereen goed geholpen wordt.

Het is een inloopbijeenkomst, we willen u dringend verzoeken omzo mogelijk niet direct aan het begin van de avond te komen, maar ook later op de avond binnen te lopen. Dan wordt u sneller geholpen. Ook deze keer zullen er geen presentaties of centrale momenten zijn. U wordt bij binnenkomst naar de eerst beschikbare medewerker verwezen die u helpt met uw vraag.

Nog 2 inloopbijeenkomsten

Hebt u na invoering van het nieuwe parkeerbeleid nog praktische vragen over bijvoorbeeld het aanmelden van gasten of het wisselen van kenteken? Dan zijn er nog 2 inloopbijeenkomsten op:

- vrijdag 1 juli van 15.00 tot 17.00 uur in het Pluspunt, Flemingstraat 55

- maandag 4 juli in de Blauwe Tram van 17.00 tot 19.00 uur, Louis Davids Carré 1.