Informatieavond Bad Zandvoort 8 juli

Datum:

Op 8 juli om 20.00 uur is er een online informatieavond met een presentatie van Bad Zandvoort over het Voorlopig Ontwerp van het gebied bij het Watertorenplein.

Dit project is ontwikkeld samen met de gemeente Zandvoort, de architectenbureaus De Biase Architecten, AG Architecten en Springtij Architecten en andere adviseurs. De stedenkundig supervisor en architect George Polman geeft een toelichting op het Voorlopig Ontwerp en het proces tot de beoogde realisatie van de bouw in 2023.

Aanmelding en het programma van 8 juli 20.00 uur

Wilt u aanwezig zijn bij de online informatieavond? Dat kan door u voor 8 juli aan te melden op www.badzandvoort.nl

  • Opening en toelichting door Bad Zandvoort
  • Presentatie Voorlopig Ontwerp Watertorenplein door AG Architecten en het vervolg van het proces
  • Afronding

Hoe kunt u reageren?

Op de site www.badzandvoort.nl treft u een formulier. U kunt hier tot 13 juli uw reactie of vraag achterlaten. De gestelde vragen en antwoorden komen dan binnen enkele weken beschikbaar op de website zodat u de antwoorden nog eens rustig na kunt lezen. Een opname van de presentatie is vanaf 9 juli ook op de website www.badzandvoort.nl te bekijken.

Wat gebeurt er hierna en hoe blijft u op de hoogte?

Het Voorlopig Ontwerp wordt aangepast en uitgewerkt naar een Definitief Ontwerp, waarna de Aanvraag Omgevingsvergunning ingediend zal worden. De verkoop start na de zomer en begin 2022 beginnen we met de bouw waarna we in de loop van 2023 hopen op te leveren.

U kunt u op de site www.badzandvoort.nl aanmelden als u af en toe de nieuwsbrief wilt ontvangen per e-mail.