Raadhuis gesloten op Tweede Pinksterdag

Maandag 1 juni is het raadhuis gesloten vanwege Tweede Pinksterdag. Ook is de gemeente die dag telefonisch niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar. De afvalinzameling is verplaatst naar zaterdag 30 mei.

Meldkamer Handhaving

U kunt de meldkamer van Handhaving bellen bij overlast en voor vragen over handhaving en parkeerboetes via telefoonnummer 023 511 4950. De meldkamer van Handhaving is op beide Pinksterdagen bereikbaar van 8.30 tot 21.30 uur.

Gewijzigde inzameldag

Vanwege Tweede Pinksterdag vindt de inzameling van de gele zakken, grijze rolemmers en verzamelcontainers niet op maandag 1 juni plaats maar op zaterdag 30 mei.

Afvalwijzer

Wilt u weten wanneer uw afval wordt ingezameld of wilt u een afspraak maken voor het ophalen van grof huishoudelijk afval? Ga dan naar de afvalwijzer. U kunt ook een herinnering instellen, zodat u precies weet op welke dag u welke container aan de straat kunt zetten. Kijk voor meer informatie op de afvalwijzer van Spaarnelanden.

De Remise

De Remise aan de Kamerlingh Onnesstraat 20 is ook gesloten op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni 2020.

Direct online regelen

Wist u dat u veel producten van de gemeente ook direct online kunt regelen? Wilt u een verhuizing doorgeven, een parkeervergunning of een uittreksel aanvragen? Op deze website vindt u alle producten die u online kunt regelen.