Praat mee over zonne- en windenergie op 16 januari

Datum:

Net als de rest van Nederland, heeft ook onze regio (IJmond/Zuid-Kennemerland) de opgave om meer duurzame energie via zonnepanelen en windmolens op te wekken. We noemen dit de Regionale Energie Strategie (RES). Dat is een flinke uitdaging, omdat ruimte hier schaars is. Voor onze regio zijn drie verschillende toekomstbeelden gemaakt met mogelijkheden om duurzame energie op te wekken.

Wat vindt u passen als het gaat om zonne- en windenergie in deze regio en bij u in de buurt? Wat past juist absoluut niet? Heeft u zelf ideeën over de opwekking van duurzame energie in uw buurt? Waar ziet u kansen en wat kunt u zelf bijdragen? De gemeente Zandvoort nodigt u uit om hierover mee te denken en in gesprek te gaan over de bedachte toekomstbeelden.

Kom op 16 januari naar De Blauwe Tram (Louis Davidscarré 1) en praat mee tijdens het RES-atelier. Een uitgelezen kans om mee te denken over de mogelijkheden en onmogelijkheden om de komende jaren meer duurzame energie op te wekken. Het programma start om 18.30 uur. Inloop vanaf 18.00 uur met broodjes.

Meld u zich aan via het online formulier. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met het programma.