Steek uw licht op bij het energiespreekuur

Datum:

Donderdag 17 oktober is er weer een energiespreekuur op het gemeentehuis. De eerste 10 bezoekers ontvangen een energiezuinige LED-lamp! Kom langs bij de adviseur van het Duurzaam BouwLoket, vraag advies en ontvang een LED-lamp. Zo simpel kan energiebesparing zijn! Met energiezuinige verlichting bespaart u bovendien flink om uw energiekosten. Veel energiebesparende maatregelen leveren direct winst in uw portemonnee op.

Duurzaam Bouwloket

Elke tweede donderdag van de maand kunnen Zandvoorters op het gemeentehuis terecht voor vragen over energiebesparende maatregelen, subsidies en het zelf opwekken van energie. De adviseur van het Duurzaam Bouwloket is aanwezig tussen 17.00 tot 20.00 uur.
Een persoonlijke afspraak maken kan ook. Bel met het Duurzaam Bouwloket via 072 – 743 39 56 of stuur een e-mail naar info@duurzaambouwloket.nl.

Op de website www.duurzaambouwloket.nl leest u meer over energiebesparende maatregelen, een stappenplan naar een aardgasvrije woning, subsidie- en financieringsregelingen en betrouwbare bedrijven die de maatregelen uit kunnen voeren.
Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijke en deskundige organisatie die bewoners adviseert over energiebesparende maatregelen. Het Duurzaam Bouwloket wordt ondersteund door alle gemeenten in de regio en door de provincie Noord-Holland. De organisatie werkt voor meer dan 100 gemeenten.