Nieuwjaarsreceptie vrijdag 3 januari

Datum:

U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari van 19.30 tot 21.30 uur Nieuw Unicum aan de Zandvoortselaan. Veel Zandvoortse verenigingen; sportief, cultureel, politiek, bedrijven en maatschappelijk hebben zich aangesloten om er een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie van te maken. Het zal weer een hartverwarmende bijeenkomst worden waar wij met elkaar een toast kunnen uitbrengen op het nieuwe jaar. Nieuw Unicum heeft parkeergelegenheid op eigen terrein, maar is ook uitstekend bereikbaar met bus 80.

Vervoer voor mindervaliden en ouderen naar nieuwjaarsreceptie

Wilt u de Zandvoortse nieuwjaarsreceptie op vrijdag 3 januari bijwonen maar bent u slecht ter been en/of ouder? De belbus rijdt naar Nieuw Unicum. Hiervoor moet u wel reserveren via Pluspunt: (023) 5717373. Een andere mogelijkheid is met een taxibusje van taxicentrale Spronk. De taxi brengt u naar en haalt u op bij Nieuw Unicum voor 1 euro per enkele rit. Opstapplaatsen: Raadhuisplein (bij AH) en Flemingplein (Pluspunt).

Gemeentehuis maandag 6 januari later open

Maandag 6 januari is de gemeente later bereikbaar vanwege een nieuwjaarsreceptie voor de medewerkers. De balie gaat dan om 11.00 uur open in plaats van om 8.30 uur. Ook is de gemeente pas vanaf 10.30 uur telefonisch bereikbaar.