Inloopavond 5 november ontwikkeling Entreegebied

Datum:

U bent van harte welkom op de inloopavond over de ontwikkeling van het Entreegebied op 5 november van 19.00 tot 21.00 uur. Locatie: De Blauwe Tram, Louis Davidscarré 1 Zandvoort. Aanmelden is niet nodig.

Visie ingrijpend aangepast

De laatste informatiebijeenkomst was op 9 april 2018. Naar aanleiding van de inbreng van bewoners en ondernemers is de visie ingrijpend aangepast. Inmiddels is de visie zo ver dat we deze opnieuw aan u willen voorleggen. Het gaat om een visie; er ligt nog geen uitgewerkt plan met gedetailleerde architectuur. Er zijn namelijk nog geen ontwikkelaars / bouwers aan boord.

Tijdens de inloopavond kunt u bij verschillende panelen toelichting krijgen op de visie. Uiteraard kunt u ook uw reactie op de aangepaste visie kwijt op een reactieformulier. Het formulier is tijdens de inloopavond verkrijgbaar.

Het Entreegebied is het gebied dat wordt begrensd door de Engelbertsstraat, Van Heemskerckstraat, Boulevard de Favauge, het Van Fenemaplein en de Passage. Met deze ontwikkeling wil de gemeente het gebied transformeren tot een hoogwaardige en aantrekkelijke verblijfsruimte als entree naar strand, dorp en circuit. Het gebied wordt een nieuw visitekaartje voor Zandvoort en de Metropoolregio Amsterdam.

Visie ter inzage

Meer informatie over het project vindt u op deze webpagina. Vanaf 1 november kunt u de aangepaste visie online op die webpagina bekijken. De visie ligt van 1 november tot en met 4 december ook ter inzage bij het gemeentehuis in Zandvoort.