Nieuwsoverzicht

 • Burgemeester schrijft brief aan alle Zandvoorters

  30 maart 2020

  Burgemeester David Moolenburgh heeft een brief geschreven aan alle Zandvoorters over deze ongekende en moeilijke tijden.

 • Boodschappen doen? Doe het alleen en houd dan ook afstand!

  30 maart 2020

  Het is van belang dat u uw boodschappen kunt blijven doen. Net als winkels mogen markten open blijven. Wel gelden strakkere regels zoals 1,5 meter afstand en houdt Handhaving streng toezicht.

 • Informatie over coronavirus

  27 maart 2020

  Het coronavirus heeft enorme gevolgen voor vele Zandvoorters. De gemeente doet er alles aan om in deze bijzondere situatie de inwoners, ondernemers en instellingen zo goed mogelijk op de hoogte te houden over wat de gemeente doet én wat u zelf als inwoner en ondernemer kunt doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op deze pagina vindt u actuele informatie voor inwoners, ondernemers en instellingen.

 • Nieuwe noodverordening van kracht

  27 maart 2020

  Maandag 23 maart zijn aanvullende maatregelen getroffen in de aanpak van het coronavirus. Deze maatregelen zijn in een nieuwe noodverordening vastgelegd.

 • Zandvoort ondersteunt ondernemers in financiële nood door coronavirus

  25 maart 2020

  Gemeente Zandvoort biedt naast de maatregelen door de Rijksoverheid een aantal aanvullende lokale maatregelen om Zandvoortse ondernemers nog meer bij te staan in deze moeilijke tijd. Ook heeft de gemeente elke werkdag van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur voor ondernemers.

 • Actieplan geluid 2019-2023 ter inzage

  25 maart 2020

  Het Actieplan geluid 2019-2023 ligt tot 6 mei 2020 ter inzage bij de balie in het gemeentehuis, Swaluëstraat 2. U kunt hiervoor een afspraak maken met de gemeente. Het Actieplan is ook online te bekijken op overheid.nl.

 • Nieuwe maatregelen tegen verspreiding coronavirus

  24 maart 2020

  Maandagavond 23 maart heeft het Kabinet nieuwe maatregelen afgekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus.

 • Gemeente ondersteunt ondernemers in financiële nood door coronavirus

  23 maart 2020

  De coronacrisis raakt vele ondernemers in Nederland bijzonder hard, zo ook vele Zandvoortse ondernemers. De gemeente Zandvoort biedt een aantal aanvullende lokale maatregelen om Zandvoortse ondernemers nog meer bij te staan in deze moeilijke tijd, zoals uitstel van lokale belastingen en heffingen. Met deze maatregelen krijgen ondernemers extra ondersteuning in deze moeilijke periode. De gemeente Zandvoort kiest hier voor om met deze maatregelen de eerste nood onder ondernemers te verzachten.

 • Noodverordening

  23 maart 2020

  In de noodverordening zijn maatregelen vastgelegd waardoor we er samen voor kunnen zorgen dat de meest kwetsbaren worden beschermd, zoals ouderen en mensen met een zwakke gezondheid. Ook onze gezondheidszorg mag niet overbelast raken. De maatregelen hebben ongelofelijk veel impact op ons dagelijkse leven.

 • Werkzaamheden kruising Oosterstraat Prinsesseweg

  23 maart 2020

  Wegens werkzaamheden is vanaf maandag 23 maart doorgaand verkeer over de Prinsesseweg en de Louis Davidsstraat niet mogelijk. Naar verwachting duurt de afsluiting tot 4 april a.s. Lees meer over de omleidingsroute.