Nieuwsoverzicht

 • Dringend verzoek om niet meer naar Zandvoort te komen

  20 mei 2020

  Er wordt een zonovergoten Hemelvaartsdag voorspeld en het merendeel van Nederland heeft een lang weekend vrij. Veel mensen brengen deze dagen graag een bezoek aan het strand. Zandvoort heet strandbezoekers welkom, maar benadrukt om hierbij wel het gezonde verstand te gebruiken; vermijdt drukte, houd afstand en blijf niet te lang.

 • Kabinet maakt verdere versoepeling coronamaatregelen bekend

  20 mei 2020

  Het kabinet zet een volgende stap in het versoepelen van de coronamaatregelen. Dat is 19 mei aangekondigd in de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge. Deze aanpassingen worden doorgevoerd in de noodverordening. Hier vindt u alvast de belangrijkste aanpassingen voor na 1 juni.

 • Energie besparen scheelt geld!

  18 mei 2020

  Wilt u energie én geld besparen? Zet nu stappen met de Bespaarbon van de gemeente. Met deze bon kunt u voor € 50 energiebesparende producten uitkiezen én krijgt u gratis advies op maat ter waarde van € 75.

 • Reactie burgemeester Moolenburgh op ontslag wethouders

  14 mei 2020

  Ik heb vandaag kennisgenomen van het ontslag, dat is ingediend door drie wethouders van het college van de gemeente Zandvoort. Uiteraard betreur ik de ontstane situatie, zeker gezien de moeilijke periode waarin we ons met elkaar bevinden. Het is belangrijk dat we de weg die we zijn ingeslagen om de coronacrisis door te komen, voortzetten.

 • Wethouders Zandvoort bieden ontslag aan

  14 mei 2020

  De gemeenteraad van Zandvoort heeft van 3 wethouders van het college een ontslagbrief ontvangen. Het gaat om wethouders Berendsen, Verheij en Bluijs. Zij zullen, tot in hun opvolging is voorzien, de voor de continuïteit noodzakelijke werkzaamheden blijven verrichten. De gemeenteraad bespreekt vrijdagavond 22 mei de ontstane situatie.

 • Raadhuis gesloten op Hemelvaartsdag

  14 mei 2020

  Donderdag 21 mei is de gemeente gesloten vanwege Hemelvaartsdag. Ook het publieksinformatienummer 14 023 is die dag niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar. De afvalinzameling is verplaatst naar zaterdag 23 mei.

 • Nieuwe noodverordening van kracht

  11 mei 2020

  Het kabinet heeft besloten om vanaf maandag 11 mei stapsgewijs verschillende coronamaatregelen te versoepelen. De nieuwe maatregelen staan in een aangepaste noodverordening.

 • Aangepaste bezoekregeling verpleegtehuizen

  8 mei 2020

  Het kabinet heeft besloten om in iedere GGD-regio één verpleeghuis te laten beginnen met de aangepaste bezoekregeling. De beoogde startdatum is 11 mei aanstaande.

 • Stap voor stap meer ruimte

  7 mei 2020

  Vanaf maandag 11 mei geven we elkaar stap voor stap meer ruimte. Dit kan alleen als iedereen zich aan de maatregelen tegen het coronavirus blijft houden. Lees meer over de versoepeling van de maatregelen.

 • Zandvoort verbetert afvalscheiding en afvalinzameling: want elke kilo telt!

  29 april 2020

  De gemeente Zandvoort zet de komende jaren in op betere afvalscheiding. Er worden meer containers voor verschillende afvalstromen geplaatst en de manier waarop inwoners hun afval aanbieden verandert.