Nieuwsoverzicht

 • Wat vindt u van de visie voor het Badhuisplein?

  13 november 2019

  Maandagavond 11 november was er in de grote zaal van De Blauwe Tram een informatieavond over de ontwikkeling van het Badhuisplein. Tijdens de bijeenkomst heeft de gemeente de stedenbouwkundige visie van het Badhuisplein gepresenteerd. We horen graag wat u van de visie vindt. U kunt tot maandag 9 december uw reactie geven.

 • Flemingplein nieuwe naam voor plein winkelcentrum Nieuw Noord

  13 november 2019

  Dinsdag 12 november onthulde burgemeester David Moolenburgh samen met de initiatiefnemers de naam van het plein van het winkelcentrum Nieuw Noord. Het plein is omgedoopt in Flemingplein. Dit was op initiatief van een aantal Zandvoorters die van mening waren dat het naamloze plein een eigen naam moest krijgen.

 • Burgemeester ontbijt met leerlingen van de Duinroos

  7 november 2019

  Deze week is de week van het Nationale Schoolontbijt. Een week waarin er op veel basisscholen in Nederland aandacht is voor het belang van een lekker en gezond ontbijt. Burgemeester Moolenburgh schoof daarom vanochtend aan bij het ontbijt op basisschool De Duinroos.

 • Politieonderzoek schietpartij Keesomstraat

  4 november 2019

  De politie is bezig met een onderzoek naar aanleiding van een schietpartij die heeft plaatsgevonden in de Keesomstraat op zaterdag 2 november.

 • Pleegzorg: ‘Liefde en zorg voor een kind in nood’

  1 november 2019

  Van 30 oktober t/m 6 november is het de Week van de Pleegzorg, waarin er landelijk aandacht is voor het belang van deze zorg en het tekort aan pleegouders. Inmiddels zijn er zo’n 22.000 pleegkinderen in ons land. Ook in Zandvoort zijn pleegouders heel hard nodig.

 • Informatieavond ontwikkeling Badhuisplein op 11 november

  31 oktober 2019

  Tijdens de informatiebijeenkomst presenteert de gemeente de stedenbouwkundige visie van het Badhuisplein. Het gaat om een visie, er ligt dus nog geen uitgewerkt plan met gedetailleerde architectuur. Wij horen graag wat u er van vindt.

 • Raad Zandvoort bepaalt dinsdag of college over toegangsweg circuit mag besluiten

  24 oktober 2019

  Dinsdag 29 oktober bespreekt de raadscommissie van de gemeente Zandvoort de aanpassingen in het budget voor de Formule 1, die vanaf 2020 voor 3 jaar in Zandvoort gereden gaat worden. Ook staat op de agenda een lijst onderwerpen waarvoor de gemeenteraad een ‘verklaring van geen bedenkingen’ niet hoeft af te geven.

 • Inloopavond 5 november over ontwikkeling Entreegebied

  24 oktober 2019

  Dinsdag 5 november is een inloopavond over de ontwikkeling van het Entreegebied. Bij verschillende panelen krijgt u een toelichting op de visie. Ook kunt u reageren op de visie.

 • Lichtjesavond begraafplaats Zandvoort

  24 oktober 2019

  U bent vrijdag 1 november vanaf 19.00 uur van harte welkom op de lichtjesavond op de Algemene begraafplaats Noorderduin in Zandvoort om uw overleden dierbaren te komen herdenken.

 • Herfstvakantie in Zandvoort

  22 oktober 2019

  Naast blaadjes vallen er deze herfstvakantie ook een hoop regendruppels naar beneden. Gelukkig hoeven kinderen in Zandvoort zich niet te vervelen! Er is genoeg te doen.