Nieuwsoverzicht

 • Gemeente Zandvoort houdt nog steeds scherp toezicht op toeristisch verhuur

  21 juni 2021

  Zandvoort is aantrekkelijk én gastvrij. Bezoekers worden met open armen ontvangen. Voor de gemeente is het belangrijk de balans tussen wonen, werken en toerisme te behouden.

 • Gemeente Zandvoort vaardigt gebiedsverboden uit

  18 juni 2021

  Naar aanleiding van de ongeregeldheden op het strand afgelopen woensdagavond verbiedt burgemeester David Moolenburgh de relschoppers om deze zomer naar Zandvoort te komen. Hiervoor worden vandaag al 32 gebiedsverboden opgelegd, meer zullen in de komende tijd volgen. Het gebiedsverbod wordt opgelegd voor de maximale termijn van 12 weken voor heel Zandvoort (18 juni t/m 9 september).

 • Gratis advies en producten energiebesparing in Nieuw-Noord

  15 juni 2021

  Huurders en woningeigenaren van Nieuw-Noord krijgen de komende tijd gratis energieadvies en energiebesparende producten. Dat gebeurt aan de deur, op 1,5 meter afstand. Hierdoor kunnen mensen maandelijks geld besparen door een lagere energierekening en is er minder tocht in huis.

 • Pop Up Museum in Raadhuis

  9 juni 2021

  Op de benedenverdieping in het oude gedeelte van het Raadhuis komt een Pop Up museum. Zo blijft Zandvoort het hele jaar door aantrekkelijk voor bezoekers en bewoners. En het sluit prima aan bij de Cultuurvisie in wording en het actieplan Centrum.

 • Ingepakte bomen met spinselmot onschadelijk

  8 juni 2021

  In de maanden mei en juni kan het voorkomen dat bomen worden ingepakt met spinsel door de larven van de spinselmot. Omdat het dit jaar lang koud geweest in mei, is de meeste spinselmot pas vanaf juni te zien.

 • Aanvragen evenementenvergunningen Formule 1 ingediend

  7 juni 2021

  De organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) en de organisatie van de side events Zandvoort Beyond hebben bij de gemeente Zandvoort de aanvragen voor de evenementenvergunningen en verdere benodigde ontheffingen ingediend.

 • Eikenprocessierups

  7 juni 2021

  Door het warme weer van de afgelopen dagen is de verwachting dat vanaf deze week de eerste nesten van de eikenprocessierups te zien zijn.

 • Informatiebijeenkomst over plannen Nieuw Noord 17 juni

  4 juni 2021

  Op donderdag 17 juni van 19.00 tot 20.30 worden de plannen voor Nieuw Noord digitaal toegelicht aan de hand van een presentatie.

 • 140 jaar NS: Haarlem-Zandvoort

  3 juni 2021

  Vandaag, donderdag 3 juni 2021, is het jubileum van het 140-jarig bestaan van de spoorlijn tussen Haarlem en Zandvoort! In Engeland reed op 27 september 1825 de eerste trein. De eerste spoorlijn in Nederland werd in 1839 in gebruik genomen toen de eerste trein reed tussen Amsterdam en Haarlem.

 • Tijdelijke parkeerregeling Zandvoort ingegaan

  2 juni 2021

  In aanloop naar een nieuw parkeerbeleid in heel Zandvoort, is met ingang van 1 juni een aantal maatregelen ingegaan om de parkeersituatie voor inwoners van Zandvoort te optimaliseren.