Nieuwsoverzicht

 • Gevolgen coronavirus voor evenementen Zandvoort

  12 maart 2020

  Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is één van de overheidsmaatregelen om bijeenkomsten en evenementen met meer dan 100 bezoekers niet door te laten gaan. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor Zandvoort en de evenementen die gepland staan tot eind maart.

 • Ontdek uw kansen op de Participatiemarkt!

  10 maart 2020

  Woont u in Zandvoort en wilt u (weer) aan de slag? Kom dan op woensdag 8 april naar de Participatiemarkt in Haarlem Schalkwijk. Op de markt laten meer dan 60 organisaties zien wat zij te bieden hebben. Denk aan: activiteiten in de wijk, dagbesteding, (vrijwilligers)werk, opleidingen, cursussen en werkstages. De markt is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Zandvoort, Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

 • Hoger tarief parkeren gaat per 1 maart weer in

  10 maart 2020

  Per 1 maart gaat het hogere tarief voor parkeren in Zandvoort weer in. Van maart tot en met oktober geldt er een tarief van € 2,50 per uur voor betaald parkeren in het centrum, op de boulevard en op parkeerterrein De Zuid.

 • Geen vervoer teams over strand tijdens F1

  3 maart 2020

  Het ontheffingsverzoek om tijdens de Formule 1 dagen met 10 elektrische auto’s tussen Noordwijk en Zandvoort in het rustgebied op het strand Noordvoort te rijden is ingetrokken.

 • Speelplek bij Oranje Nassauschool feestelijk geopend!

  2 maart 2020

  Zandvoort heeft een speelplek erbij! Die is er gekomen op initiatief van twee moeders uit de buurt. De speeltoestellen zijn zo uitgekozen dat kinderen met en zonder beperking er samen kunnen spelen.

 • Rijden over het strand: alleen als laatste optie

  27 februari 2020

  Net als bij gemeente Noordwijk is er bij gemeente Zandvoort een ontheffingsverzoek binnen gekomen om tijdens de Formule 1 dagen met elektrische voertuigen tussen Noordwijk en Zandvoort over het strand te rijden. Noordwijk verleende deze week deze ontheffing onder strikte voorwaarden. Zandvoort is ook van plan deze ontheffing te verlenen. Met aangescherpte voorwaarden. Rijden over het strand: alleen als terugvaloptie.

 • Voorbereidingen voor nieuwe glasvezelkabel

  19 februari 2020

  Er komt een nieuwe glasvezel communicatiekabel tussen Zandvoort en de Engelse plaats Lowestoft. Vanaf 18 februari 2020 is een team bezig met voorbereidende onderzoek op het strand en voor de Zandvoortse kust.

 • De gemeentelijke belastingaanslagen komen eraan

  18 februari 2020

  Eind februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen in uw brievenbus. Op deze gecombineerde aanslag ziet u de kosten voor eventuele onroerende zaakbelasting afvalstoffenheffing, rioolheffing en eventuele overige belastingen. U krijgt ook informatie over hoe u kunt betalen, kwijtschelding kunt aanvragen of bezwaar kan maken.

 • Zandvoorters doen suggesties voor oplossen verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld

  18 februari 2020

  Bijna 650 Zandvoorters hebben suggesties gedaan voor het oplossen van verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld. De meeste wensen en knelpunten gingen over het fietsverkeer, parkeren, de snelheid van het gemotoriseerde verkeer, verkeersveiligheid en het doortrekken van de Herman Heijermansweg.

 • Regio neemt verkeersbesluiten F1

  18 februari 2020

  De gemeenten Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Haarlem, Haarlemmermeer, Velsen en de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland hebben op 18 februari 2020 een aantal verkeersbesluiten genomen. Deze verkeersbesluiten waarborgen de bereikbaarheid en veiligheid van het Dutch Grand Prix evenement, de naburige camping, het duingebied en de evenementen in het centrum van Zandvoort.