Nieuwsoverzicht

 • Bezorging kandidatenlijsten

  27 februari 2021

  Gisteren is in Zandvoort begonnen met de bezorging van de kandidatenlijsten voor de komende verkiezingen. Helaas werden daarbij op een aantal adressen de verkeerde brieven bezorgd. Deze adressen ontvingen informatie over het stemmen in Haarlem in plaats van Zandvoort.

 • Omgevingsvisie Zandvoort 2040: denkt u mee?

  25 februari 2021

  De gemeente Zandvoort stelt een Omgevingsvisie 2040 op. En dat doen we graag samen met u! We zien u graag op dinsdag 9 maart van 19.30 tot 21.00 uur voor de 4e Omgevingsdialoog, online!

 • Gemeente zet in op maatregelen voor zomer 2021 om parkeersituatie te verbeteren

  24 februari 2021

  Tijdens drukke zomerse dagen is in Zandvoort de vraag naar parkeerruimte groot. Zandvoorters ervaren dan ook problemen met parkeren, vooral in wijken waar geen parkeerregime geldt. De gemeente werkt aan een nieuw parkeer- en mobiliteitsbeleid.

 • Inzage locaties afvalcontainers Zandvoort Centrum

  17 februari 2021

  Op 12 februari 2021 zijn de definitieve locaties van de extra containers voor restafval en grondstoffen in het centrum van Zandvoort via een aanwijzingsbesluit bekend gemaakt.

 • Organisatie side events F1 in handen van nieuwe stichting

  17 februari 2021

  Voor het side events festival ‘Zandvoort Beyond’, dat tijdens en in aanloop naar de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort wordt georganiseerd, wordt een aparte stichting opgericht. Deze nieuwe organisatievorm is een initiatief van de gemeente Zandvoort, de organisatie van de Dutch Grand Prix en Zandvoort Marketing.

 • GGD Kennemerland opent nieuwe vaccinatielocaties

  16 februari 2021

  GGD Kennemerland opent volgende maand meerdere nieuwe vaccinatielocaties in onze regio. Zo zullen er zo snel mogelijk twee grote test- en vaccinatielocaties in Haarlem en Beverwijk komen. Maar ook voor Uitgeest, IJmuiden en Zandvoort komt er een locatie in het eigen dorp. Voor Zandvoort wordt gedacht aan een mobiele unit.

 • Start samenwerking beter vestigingsklimaat

  10 februari 2021

  De gemeente Zandvoort en Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ) zetten samen de schouders onder de versterking van het vestigings- en investeringsklimaat van Zandvoort. Met een intentieverklaring is de eerste stap gezet naar een meer professionele, duurzame en sterke samenwerking. Deze intentieverklaring is op dinsdagmiddag 9 februari getekend.

 • Chat Veilig Thuis blijft 's avonds bereikbaar

  10 februari 2021

  Nu de avondklok is verlengd blijft de chat van Veilig Thuis landelijk ook ’s avonds bereikbaar. Slachtoffers, omstanders en plegers van huiselijk geweld en kindermishandeling kunnen tot en met 2 maart op werkdagen van 09.00 uur tot 22.00 uur chatten met een medewerker van Veilig Thuis. Het landelijke telefoonnummer 0800-2000 voor advies en meldingen is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

 • Kopen bij lokale winkeliers met click & collect

  10 februari 2021

  Premier Rutte maakte tijdens de persconferentie van 2 februari 2021 bekend dat winkeliers met ingang van 10 februari 2021 hun producten mogen verkopen volgens een click & collect-systeem. Het gaat hier om winkels die andere goederen dan voedsel en medicijnen verkopen. U kunt dus weer producten kopen als schoenen, kleding en cadeautjes bij uw lokale winkelier. Dit kan telefonisch of online. U ontvangt dan van de winkelier een tijdstip waarop u uw bestelling buiten de winkel af kunt halen.

 • KNMI: code rood vanwege sneeuw

  6 februari 2021

  Het KNMI heeft een weeralarm afgegeven voor zondag 7 februari voor de gehele dag en het gehele land. Er wordt ijzel, sneeuw en stevige oostenwind verwacht.