Nieuwsoverzicht

 • Stormschade of wateroverlast melden

  10 augustus 2019

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees hoe u dat het beste kunt doen.

 • Onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen

  9 augustus 2019

  In opdracht van gemeente Zandvoort doet bureau Trajan onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen in bepaalde gebieden in Zandvoort. Er wordt op donderdag 15 en zaterdag 17 augustus gemeten. Binnen 3 maanden na afloop wordt de verzamelde geanonimiseerde informatie vernietigd.

 • Zieke iepen in Zandvoort

  1 augustus 2019

  Van mei tot september vliegen de iepspintkevers uit. De schimmel, die de iepziekte veroorzaakt, wordt overgebracht door deze iepspintkevers. Hoe herkent u een zieke iep? En heeft u misschien een zieke iep in uw tuin staan?

 • Initiatieven en ideeën voor side-events Formule 1

  1 augustus 2019

  Heeft u een idee voor een side-event, een activiteit of een ander initiatief voorbereidend op of tijdens de Formule 1? Fijn dat u mee wilt denken! Samen proberen wij een fantastisch evenement neer te zetten.

 • Wilt u uw straat of buurt mooier, groener en gezelliger maken?

  1 augustus 2019

  Bewoners van de Flemingstraat hebben met hulp van Spaarnelanden, budget van de gemeente en groene vingers van de bewoners de directe omgeving van hun flat verfraaid.

 • Gemeente start per 1 juli met handhaven op aangescherpte regels toeristisch verhuur

  17 juli 2019

  De afgelopen 2 maanden konden inwoners van gemeente Zandvoort die hun kamer of woning verhuren aan toeristen via de website een verplichte melding indienen. Per 1 juli 2019 is Omgevingsdienst IJmond namens gemeente Zandvoort gestart met verscherpt toezicht op het naleven van regelgeving rond toeristisch verhuur.

 • Monument ter nagedachtenis aan Joodse Zandvoorters

  16 juli 2019

  Zandvoort krijgt een namenmonument ter nagedachtenis aan de Joodse Zandvoorters die in de Tweede Wereldoorlog zijn omgekomen. Het is een initiatief van Stichting Joods Monument Zandvoort.

 • Zandvoort bereidt zich met side-events voor op Formule 1

  16 juli 2019

  De Dutch Grand Prix Formule 1 komt in 2020, 2021 en 2022 naar Zandvoort. Formule 1 liefhebbers uit de hele wereld komen dan naar Zandvoort. De gemeente wil naast het race festival op het circuit extra activiteiten ontwikkelen. Met deze zogeheten 'side-events' verwacht Zandvoort de economische, maatschappelijke en publicitaire kansen voor de badplaats maximaal te benutten.

 • Wildrooster in fietspad naar Noordwijk verwijderd

  15 juli 2019

  Het wildrooster aan het begin van het fietspad van Zandvoort naar Noordwijk aan de noordwestelijke rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen wordt verwijderd. Dit gebeurt in de week van 15 juli.