Nieuwsoverzicht

 • Formule 1 evenementenvergunningen verleend

  14 februari 2020

  De gemeente Zandvoort heeft op 13 februari 2020 de organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) drie evenementenvergunningen verleend. Op 1 december 2019 had DGP daarvoor aanvragen ingediend.

 • Succesvolle start opruimactie fietswrakken

  13 februari 2020

  Deze week is gestart met het opruimen van de fietswrakken in de gemeente. In totaal zijn 93 fietswrakken met een geel label verwijderd. Het Raadhuisplein, het Stationsplein en de boulevard, vanaf Bloemendaal tot het Badhuisplein zijn nu vrij van fietswrakken.

 • Gemeente Zandvoort zoekt leden voor Adviesraad Sociaal Domein

  12 februari 2020

  Wilt u meedenken en het college van B&W van Zandvoort adviseren over zaken als de Wmo, de Participatiewet en de Jeugdwet? Het college is op zoek naar mensen met aantoonbare ervaring en deskundigheid op een van de terreinen binnen het sociaal domein.

 • Spaarnelanden neemt afvalinzameling Zandvoort over van GP Groot

  12 februari 2020

  Sinds 1 februari van dit jaar doet Spaarnelanden de afvalinzameling van huishoudens in onze gemeente. Dat betekent dat u vanaf nu bij Spaarnelanden terecht kunt voor het laten ophalen van uw grof huishoudelijk afval of elektrische apparaten.

 • Meepraten over toekomst Zandvoort en Bentveld

  12 februari 2020

  Wilt u meepraten over de toekomst van Zandvoort en Bentveld? Kom dan naar de bijeenkomst op 12 februari over de nieuwe omgevingswet die in 2021 in werking treedt. Meldt u tijdig aan.

 • Stormschade melden

  9 februari 2020

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees verder hoe u dat het beste kunt doen.

 • Burgemeester Moolenburgh en de Moppereend

  22 januari 2020

  Vandaag vonden in het hele land in bibliotheken, basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorleesontbijten plaats. Burgemeester Moolenburgh vindt voorlezen erg belangrijk voor de ontwikkeling van de taal. Hij schoof daarom aan bij het voorleesontbijt in de bibliotheek van Zandvoort. Hij las het prentenboek ‘Moppereend’ voor aan een groepje peuters.

 • Holocaustmonument Levenslicht onthuld op 30 januari

  22 januari 2020

  Op 27 januari 2020 is het 75 jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd. Over heel de wereld wordt daarbij stilgestaan. Om ook stil te staan bij de Holocaustslachtoffers uit Zandvoort, is van 30 januari tot 3 februari het tijdelijke Holocaustmonument Levenslicht te zien op het Kerkplein.

 • Werkzaamheden Prinsesseweg

  20 januari 2020

  De werkzaamheden voor de reconstructie van de Prinsesseweg tussen de Louis Davidsstraat en de Koninginneweg zijn gestart. Bij de werkzaamheden wordt de verharding aan de kant van de nieuwe woningen aangelegd, de middenberm aangepast en een stuk riool vervangen. Ook wordt de straatverlichting vernieuwd en aangepast.

 • Zandvoort verbetert afvalscheiding en -inzameling: waar staan we nu?

  De gemeente en Spaarnelanden zijn dit jaar gestart met de invoering van een betere afvalscheiding. Daardoor kunnen meer waardevolle grondstoffen hergebruikt worden en de hoeveelheid te verbranden restafval neemt af. Het streven is om van circa 260 kilo restafval per inwoner per jaar naar 155 kilo te gaan. Hoe staat het met de invoering?