Nieuwsoverzicht

 • Asfaltwerkzaamheden aan de Schelp

  24 oktober 2019

  Op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober voert BAM Infra werkzaamheden uit aan het asfalt van de Schelp tussen 7.00 en 14.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het frezen en opnieuw asfalteren van de rijbaan van de Schelp op een deel van de verbindingsweg met de A. Gerkenstraat.

 • Raad Zandvoort bepaalt dinsdag of college over toegangsweg circuit mag besluiten

  24 oktober 2019

  Dinsdag 29 oktober bespreekt de raadscommissie van de gemeente Zandvoort de aanpassingen in het budget voor de Formule 1, die vanaf 2020 voor 3 jaar in Zandvoort gereden gaat worden. Ook staat op de agenda een lijst onderwerpen waarvoor de gemeenteraad een ‘verklaring van geen bedenkingen’ niet hoeft af te geven.

 • Horeca-openingstijden blijven gelijk bij overgang zomertijd naar wintertijd

  24 oktober 2019

  In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober 2019 wordt de klok om 3.00 uur een uur achteruit gezet naar 2.00 uur. Voor de horeca in Zandvoort heeft dit geen gevolgen.

 • Inloopavond 5 november over ontwikkeling Entreegebied

  24 oktober 2019

  Dinsdag 5 november is een inloopavond over de ontwikkeling van het Entreegebied. Bij verschillende panelen krijgt u een toelichting op de visie. Ook kunt u reageren op de visie.

 • Lichtjesavond begraafplaats Zandvoort

  24 oktober 2019

  U bent vrijdag 1 november vanaf 19.00 uur van harte welkom op de lichtjesavond op de Algemene begraafplaats Noorderduin in Zandvoort om uw overleden dierbaren te komen herdenken.

 • De bladkorven zijn er weer!

  15 oktober 2019

  Om straten en stoepen bladvrij te houden plaatst gemeente Zandvoort elk jaar bladkorven op verschillende plekken in het dorp. Veel dorpsgenoten helpen mee om het bladafval op te ruimen. Daar zijn we als gemeente erg blij mee. Op deze manier wordt voorkomen dat mensen vallen of uitglijden over de bladeren.

 • Voordelig parkeren in Zandvoort vanaf 1 november tot maart 2020

  15 oktober 2019

  Met ingang van 1 november 2019 tot 1 maart 2020 is er weer een aantrekkelijk parkeertarief in het centrum, op de boulevard, Parkeergarage Centrum en Parkeerterrein De Zuid van € 0,50 per uur. De minimale inworp is € 0,50.

 • Steek uw licht op bij het energiespreekuur

  9 oktober 2019

  Donderdag 17 oktober is er weer een energiespreekuur op het gemeentehuis. De eerste 10 bezoekers ontvangen een energiezuinige LED-lamp! Kom langs bij de adviseur van het Duurzaam BouwLoket, vraag advies en ontvang een LED-lamp.

 • Gielissen eventpartner voor side events F1 Zandvoort

  8 oktober 2019

  Na een uitvoerig traject heeft de gemeente Zandvoort evenementenbureau Gielissen geselecteerd als eventpartner voor de side events van de Formule 1. Als paraplupartner zijn zij verantwoordelijk voor de totale organisatie en coördinatie van alle side events tijdens een ‘35 dagen’- programma. Daarbij werken ze nauw samen met de werkgroep side events die bestaat uit Gemeente Zandvoort, Zandvoort Marketing en de Dutch Grand Prix.

 • Honden op het strand

  7 oktober 2019

  Van 1 oktober tot 15 april mogen honden de hele dag op het strand komen. Zij hoeven dan niet aangelijnd te zijn. Binnen de bebouwde kom geldt het hele jaar dat het verboden is om honden los te laten lopen.