Nieuwsoverzicht

 • ZandvoortPas en hoge ziektekosten?

  19 november 2019

  Gemeente Zandvoort biedt samen met zorgverzekeraars Univé en Zorg en Zekerheid een voordelige zorgpolis aan voor houders van een ZandvoortPas. De Gemeentelijke zorgpolis is voordelig als u hoge of middelhoge ziektekosten heeft.

 • Donderdag 5 december raadhuis dicht om 16.00 uur

  18 november 2019

  Het raadhuis is donderdag 5 december vanaf 16.00 uur gesloten vanwege Sinterklaas. Ook is de gemeente na 16.00 uur telefonisch niet bereikbaar.

 • Wethouder en schoolkinderen planten bomen in Nieuw Noord

  15 november 2019

  Het plantseizoen in Zandvoort is gestart. Woensdag 13 november 2019 heeft wethouder Joop Berendsen samen met kinderen van groep 8 van de Duinroos bomen geplant op de hoek van de Voltastraat Kamerlingh - Onnesstraat.

 • Wat vindt u van de visie voor het Badhuisplein?

  13 november 2019

  Maandagavond 11 november was er in de grote zaal van De Blauwe Tram een informatieavond over de ontwikkeling van het Badhuisplein. Tijdens de bijeenkomst heeft de gemeente de stedenbouwkundige visie van het Badhuisplein gepresenteerd. We horen graag wat u van de visie vindt. U kunt tot maandag 9 december uw reactie geven.

 • Flemingplein nieuwe naam voor plein winkelcentrum Nieuw Noord

  13 november 2019

  Dinsdag 12 november onthulde burgemeester David Moolenburgh samen met de initiatiefnemers de naam van het plein van het winkelcentrum Nieuw Noord. Het plein is omgedoopt in Flemingplein. Dit was op initiatief van een aantal Zandvoorters die van mening waren dat het naamloze plein een eigen naam moest krijgen.

 • Burgemeester ontbijt met leerlingen van de Duinroos

  7 november 2019

  Deze week is de week van het Nationale Schoolontbijt. Een week waarin er op veel basisscholen in Nederland aandacht is voor het belang van een lekker en gezond ontbijt. Burgemeester Moolenburgh schoof daarom vanochtend aan bij het ontbijt op basisschool De Duinroos.

 • Politieonderzoek schietpartij Keesomstraat

  4 november 2019

  De politie is bezig met een onderzoek naar aanleiding van een schietpartij die heeft plaatsgevonden in de Keesomstraat op zaterdag 2 november.

 • Pleegzorg: ‘Liefde en zorg voor een kind in nood’

  1 november 2019

  Van 30 oktober t/m 6 november is het de Week van de Pleegzorg, waarin er landelijk aandacht is voor het belang van deze zorg en het tekort aan pleegouders. Inmiddels zijn er zo’n 22.000 pleegkinderen in ons land. Ook in Zandvoort zijn pleegouders heel hard nodig.

 • Informatieavond ontwikkeling Badhuisplein op 11 november

  31 oktober 2019

  Tijdens de informatiebijeenkomst presenteert de gemeente de stedenbouwkundige visie van het Badhuisplein. Het gaat om een visie, er ligt dus nog geen uitgewerkt plan met gedetailleerde architectuur. Wij horen graag wat u er van vindt.

 • Asfaltwerkzaamheden Boulevard Barnaart N200

  24 oktober 2019

  Op vrijdag 25 oktober voert BAM Infra herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt van de Boulevard Barnaart N200. Dit vindt plaats tussen 7.00 en 16.00 uur. De werkzaamheden bestaan uit het frezen en opnieuw asfalteren van een deel de rijbaan van de Boulevard Barnaart tussen Tjerk Hiddestraat en de rotonde Burgermeester van Alphenstraat.