Nieuwsoverzicht

 • Changed service: for the time being, we will be working by appointment only

  17 maart 2020

  The municipality is doing everything in its power to continue providing service to the residents of Haarlem and Zandvoort under these exceptional circumstances. In order to do this, the municipality has to make choices. In line with the national measures to prevent the spread of the coronavirus wherever possible, the municipality is investigating where, when and how employees can work. This has consequences for our service provision.

 • Aangepaste dienstverlening; vanaf 18 maart werkt de gemeente voorlopig alléén nog op afspraak

  17 maart 2020

  Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, werkt de gemeente vanaf 18 maart met een aangepaste dienstverlening. U kunt voorlopig alléén nog op afspraak bij de gemeente terecht. De aangepaste dienstverlening geldt in ieder geval tot 6 april 2020.

 • Open brief burgemeester aan inwoners van Zandvoort

  13 maart 2020

  Beste inwoners, Op donderdag 12 maart is een aantal maatregelen bekend gemaakt om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is dat evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 deelnemers niet doorgaan tot en met 31 maart. Voor Zandvoort betekent dit dat veel geplande evenementen geen doorgang kunnen vinden.

 • Gevolgen coronavirus voor evenementen Zandvoort

  12 maart 2020

  Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is één van de overheidsmaatregelen om bijeenkomsten en evenementen met meer dan 100 bezoekers niet door te laten gaan. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor Zandvoort en de evenementen die gepland staan tot eind maart.

 • Ontdek uw kansen op de Participatiemarkt!

  10 maart 2020

  Woont u in Zandvoort en wilt u (weer) aan de slag? Kom dan op woensdag 8 april naar de Participatiemarkt in Haarlem Schalkwijk. Op de markt laten meer dan 60 organisaties zien wat zij te bieden hebben. Denk aan: activiteiten in de wijk, dagbesteding, (vrijwilligers)werk, opleidingen, cursussen en werkstages. De markt is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Zandvoort, Haarlem, Heemstede en Bloemendaal.

 • Geen vervoer teams over strand tijdens F1

  3 maart 2020

  Het ontheffingsverzoek om tijdens de Formule 1 dagen met 10 elektrische auto’s tussen Noordwijk en Zandvoort in het rustgebied op het strand Noordvoort te rijden is ingetrokken.

 • Speelplek bij Oranje Nassauschool feestelijk geopend!

  2 maart 2020

  Zandvoort heeft een speelplek erbij! Die is er gekomen op initiatief van twee moeders uit de buurt. De speeltoestellen zijn zo uitgekozen dat kinderen met en zonder beperking er samen kunnen spelen.

 • Rijden over het strand: alleen als laatste optie

  27 februari 2020

  Net als bij gemeente Noordwijk is er bij gemeente Zandvoort een ontheffingsverzoek binnen gekomen om tijdens de Formule 1 dagen met elektrische voertuigen tussen Noordwijk en Zandvoort over het strand te rijden. Noordwijk verleende deze week deze ontheffing onder strikte voorwaarden. Zandvoort is ook van plan deze ontheffing te verlenen. Met aangescherpte voorwaarden. Rijden over het strand: alleen als terugvaloptie.

 • De gemeentelijke belastingaanslagen komen eraan

  18 februari 2020

  Eind februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen in uw brievenbus. Op deze gecombineerde aanslag ziet u de kosten voor eventuele onroerende zaakbelasting afvalstoffenheffing, rioolheffing en eventuele overige belastingen. U krijgt ook informatie over hoe u kunt betalen, kwijtschelding kunt aanvragen of bezwaar kan maken.

 • Zandvoorters doen suggesties voor oplossen verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld

  18 februari 2020

  Bijna 650 Zandvoorters hebben suggesties gedaan voor het oplossen van verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld. De meeste wensen en knelpunten gingen over het fietsverkeer, parkeren, de snelheid van het gemotoriseerde verkeer, verkeersveiligheid en het doortrekken van de Herman Heijermansweg.