Nieuwsoverzicht

 • Rijden over het strand: alleen als laatste optie

  27 februari 2020

  Net als bij gemeente Noordwijk is er bij gemeente Zandvoort een ontheffingsverzoek binnen gekomen om tijdens de Formule 1 dagen met elektrische voertuigen tussen Noordwijk en Zandvoort over het strand te rijden. Noordwijk verleende deze week deze ontheffing onder strikte voorwaarden. Zandvoort is ook van plan deze ontheffing te verlenen. Met aangescherpte voorwaarden. Rijden over het strand: alleen als terugvaloptie.

 • De gemeentelijke belastingaanslagen komen eraan

  18 februari 2020

  Eind februari ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke belastingen in uw brievenbus. Op deze gecombineerde aanslag ziet u de kosten voor eventuele onroerende zaakbelasting afvalstoffenheffing, rioolheffing en eventuele overige belastingen. U krijgt ook informatie over hoe u kunt betalen, kwijtschelding kunt aanvragen of bezwaar kan maken.

 • Zandvoorters doen suggesties voor oplossen verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld

  18 februari 2020

  Bijna 650 Zandvoorters hebben suggesties gedaan voor het oplossen van verkeersknelpunten in Zandvoort en Bentveld. De meeste wensen en knelpunten gingen over het fietsverkeer, parkeren, de snelheid van het gemotoriseerde verkeer, verkeersveiligheid en het doortrekken van de Herman Heijermansweg.

 • Formule 1 evenementenvergunningen verleend

  14 februari 2020

  De gemeente Zandvoort heeft op 13 februari 2020 de organisatie van de Formule 1-race Dutch Grand Prix (DGP) drie evenementenvergunningen verleend. Op 1 december 2019 had DGP daarvoor aanvragen ingediend.

 • Succesvolle start opruimactie fietswrakken

  13 februari 2020

  Deze week is gestart met het opruimen van de fietswrakken in de gemeente. In totaal zijn 93 fietswrakken met een geel label verwijderd. Het Raadhuisplein, het Stationsplein en de boulevard, vanaf Bloemendaal tot het Badhuisplein zijn nu vrij van fietswrakken.

 • Gemeente Zandvoort zoekt leden voor Adviesraad Sociaal Domein

  12 februari 2020

  Wilt u meedenken en het college van B&W van Zandvoort adviseren over zaken als de Wmo, de Participatiewet en de Jeugdwet? Het college is op zoek naar mensen met aantoonbare ervaring en deskundigheid op een van de terreinen binnen het sociaal domein.

 • Spaarnelanden neemt afvalinzameling Zandvoort over van GP Groot

  12 februari 2020

  Sinds 1 februari van dit jaar doet Spaarnelanden de afvalinzameling van huishoudens in onze gemeente. Dat betekent dat u vanaf nu bij Spaarnelanden terecht kunt voor het laten ophalen van uw grof huishoudelijk afval of elektrische apparaten.

 • Meepraten over toekomst Zandvoort en Bentveld

  12 februari 2020

  Wilt u meepraten over de toekomst van Zandvoort en Bentveld? Kom dan naar de bijeenkomst op 12 februari over de nieuwe omgevingswet die in 2021 in werking treedt. Meldt u tijdig aan.

 • Stormschade melden

  9 februari 2020

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees verder hoe u dat het beste kunt doen.

 • Burgemeester Moolenburgh en de Moppereend

  22 januari 2020

  Vandaag vonden in het hele land in bibliotheken, basisscholen, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven voorleesontbijten plaats. Burgemeester Moolenburgh vindt voorlezen erg belangrijk voor de ontwikkeling van de taal. Hij schoof daarom aan bij het voorleesontbijt in de bibliotheek van Zandvoort. Hij las het prentenboek ‘Moppereend’ voor aan een groepje peuters.