Nieuwsoverzicht

 • Veilig weer naar school

  19 augustus 2021

  Maandag 23 augustus zijn de basisscholen in Zandvoort weer gestart. Dat betekent voor veel mensen: vroeg opstaan, eten en op tijd de deur uit. Het is altijd druk rondom het schoolplein tijdens het brengen en ophalen van de kinderen. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren.

 • Formule 1 keert definitief terug naar Zandvoort!

  13 augustus 2021

  Net als zovelen hebben we met veel spanning uitgekeken naar de persconferentie van de ministers vanavond. Wij zijn blij dat er eindelijk meer duidelijkheid is: de Formule 1 keert definitief terug naar Zandvoort! 36 Jaar hebben we er op gewacht en over drie weken is het zover. Dan strijden Verstappen en Hamilton in ons dorp om het kampioenschap.

 • Pop Up Museum in raadhuis geopend

  20 juli 2021

  Op de benedenverdieping in het oude gedeelte van het Raadhuis is een Pop Up Museum geopend.

 • Bomen aangetast door iepziekte

  15 juli 2021

  Spaarnelanden is gestart met de jaarlijkse inspectieronde van iepen in Zandvoort. De bomen worden gecontroleerd op de iepziekte, een hardnekkige, besmettelijke schimmelziekte die wordt veroorzaakt door de iepenspintkever.

 • Pauze werkzaamheden Kamerlingh Onnesstraat

  13 juli 2021

  De Kamerlingh Onnesstraat, Max Planckstraat, Voltastraat, ’s-Gravesandestraat, Ampérestraat en Wattstraat worden opnieuw ingericht. Dit is nodig om de buurt mooier en leefbaarder te maken en om de bereikbaarheid en veiligheid te garanderen.

 • Parkeeronderzoek in Zandvoort

  13 juli 2021

  De parkeersituatie in Zandvoort is afgelopen weken in kaart gebracht door een onderzoeksbureau. Op zondag 18 juli wordt er nog een keer een meting gedaan.

 • Overlastspreekuur in Pluspunt

  13 juli 2021

  Dinsdag 3 augustus is het overlastspreekuur Zandvoort voor bewoners die overlast ervaren van hun buren.

 • Vergunning side-events Formule 1 verleend

  9 juli 2021

  De gemeente Zandvoort heeft vandaag de organisatie van de side-events Zandvoort Beyond de evenementenvergunning verleend. Op 31 mei 2021 heeft Stichting Zandvoort Beyond daarvoor de aanvraag ingediend.

 • Deze zomer extra reistijd A9

  8 juli 2021

  Van vrijdag 9 juli tot woensdag 25 augustus werkt Rijkswaterstaat aan de snelweg A9 bij Haarlem, tussen Velsen en knooppunt Raasdorp. Rijkswaterstaat vernieuwt het asfalt en herstelt de vangrails en de bermen.

 • Reageer t/m 12 juli op de Omgevingsvisie

  8 juli 2021

  Inwoners en ondernemers uit Zandvoort en Bentveld zijn betrokken bij hun dorp en een aantal hebben meegedacht over de visie. Graag horen we ook uw reactie op deze Omgevingsvisie. Voor de gemeente Zandvoort. De inspraakperiode loopt tot en met 12 juli.