Nieuwsoverzicht

 • Bewonersbijeenkomst Formule 1 & definitieve datum

  29 augustus 2019

  Op dinsdagavond 27 augustus vond de 1e bewonersbijeenkomst over de Formule 1 plaats in de Blauwe Tram in Zandvoort. Met een mooie opkomst van ruim 100 geïnteresseerde bewoners werd het een geslaagde avond.

 • Maandag 9 september bewonersbijeenkomst herinrichting Kamerlingh Onnestraat en omgeving

  28 augustus 2019

  De bijeenkomst gaat over de herinrichting in 2020 van de Kamerlingh Onnesstraat, Max Planckstraat, Voltastraat, ’s-Gravesandestraat, Ampérestraat en de Wattstraat. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over het ontwerp en horen wij graag wat u belangrijk vindt bij de herinrichting van deze straten.

 • Dinsdag 3 september ondernemersbijeenkomst Ondermijning

  28 augustus 2019

  Kent u ze ook? De winkel op de hoek waar nooit klanten komen? Het bedrijf dat vaker dicht dan open is? Vraagt u zich ook wel eens af hoe ze dan toch die forse huur kunnen opbrengen? Mogelijk is er sprake van ondermijning omdat de ondernemer zich schuldig maakt aan bijvoorbeeld het witwassen van crimineel geld. Het komt vaker voor dan u denkt, ook in de gemeente Zandvoort. En wat kunt u daar aan doen? Graag horen wij uw mening.

 • Subsidie isolatiemaatregelen

  28 augustus 2019

  Als eigenaar èn bewoner van een bestaande koopwoning kunt u subsidie aanvragen voor 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen. U kunt per woning maximaal 10.000 euro aanvragen.

 • Vervolgonderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen a.s. zondag

  23 augustus 2019

  Aanstaande zondag 25 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur laat de gemeente in bepaalde gebieden van Zandvoort alle kentekens scannen van geparkeerde voertuigen. De tellingen zijn onderdeel van een verkeersonderzoek naar de knelpunten in het gebied.

 • Dinsdag 27 augustus informatiebijeenkomst Formule 1

  21 augustus 2019

  De organisatie van de Formule 1 informeert u over de voorbereidingen en welke plannen in ontwikkeling zijn. U kunt zich telefonisch aanmelden of per e-mail.

 • Nieuw schooljaar, extra kosten?

  13 augustus 2019

  Een nieuw schooljaar betekent voor veel ouders extra kosten voor hun schoolgaande kind(eren). Gaan uw kinderen naar school en heeft u een laag inkomen? Dan is het kopen van schriften, gymspullen of het betalen van een schoolreisje vaak een grote uitgave. De gemeente heeft 2 vergoedingen die u kunt aanvragen.

 • Nieuwe regels afsteken vuurwerk gedurende het jaar

  13 augustus 2019

  Bij een evenement of bijvoorbeeld een bruiloft mag vuurwerk alleen onder bepaalde voorwaarden worden afgestoken door een professioneel bedrijf.

 • Stormschade of wateroverlast melden

  10 augustus 2019

  Wilt u een melding doen van afgebroken takken of andere stormschade? Lees hoe u dat het beste kunt doen.

 • Onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen

  9 augustus 2019

  In opdracht van gemeente Zandvoort doet bureau Trajan onderzoek naar parkeerdruk en herkomst voertuigen in bepaalde gebieden in Zandvoort. Er wordt op donderdag 15 en zaterdag 17 augustus gemeten. Binnen 3 maanden na afloop wordt de verzamelde geanonimiseerde informatie vernietigd.