Nieuwsoverzicht

 • Raadhuis Goede Vrijdag en Tweede Paasdag gesloten

  7 april 2020

  Vrijdag 10 en maandag 13 april is het raadhuis gesloten vanwege Goede Vrijdag en Tweede Paasdag. Ook is het telefoonnummer 14 023 die dagen niet bereikbaar. De meldkamer van Handhaving is wel bereikbaar.

 • GGD gaat zorgmedewerkers testen op het coronavirus

  6 april 2020

  GGD Kennemerland start vanaf dinsdag 7 april met het testen van zorgmedewerkers uit de regio op het coronavirus. Hiervoor wordt een 'test drive in' ingericht op het parkeerterrein van de Kennemer Sporthal in Haarlem-Noord.

 • Bushalte Centrum voor Paasweekend weer in gebruik

  6 april 2020

  De bussen van Connexxion (lijn 80 en 81) rijden donderdag 9 april vanaf 18.00 uur weer hun gebruikelijke route.

 • Sirenes loeien op maandag 6 april

  6 april 2020

  Ook tijdens deze coronacrisis zullen de sirenes loeien op de eerste maandag van de maand. Het signaal duurt onafgebroken 1 minuut en 26 seconden. Als u dan de sirene hoort, weet u dat er niets aan de hand is.

 • Nepnieuws herkennen

  3 april 2020

  Over het coronavirus, of covid-19, wordt via de sociale media veel onjuiste informatie gedeeld. Dit zorgt voor onduidelijkheid. We merken dat de gemeente, politie en zorgaanbieders veel vragen over nepnieuws krijgen. Twijfelt u over bepaalde berichtgeving? Kijk voor betrouwbare informatie alleen op de websites van de Rijksoverheid.nl en het RIVM.nl.

 • Kom het weekend niet naar strand en duinen

  3 april 2020

  Ondanks de mooie weersvoorspellingen wordt iedereen opnieuw opgeroepen niet naar het strand of de duinen te komen. Blijf zoveel mogelijk thuis en geef gehoor aan de afgekondigde maatregelen in het belang van ieders veiligheid en gezondheid.

 • Burgemeester schrijft brief aan alle Zandvoorters

  30 maart 2020

  Burgemeester David Moolenburgh heeft een brief geschreven aan alle Zandvoorters over deze ongekende en moeilijke tijden.

 • Boodschappen doen? Doe het alleen en houd dan ook afstand!

  30 maart 2020

  Het is van belang dat u uw boodschappen kunt blijven doen. Net als winkels mogen markten open blijven. Wel gelden strakkere regels zoals 1,5 meter afstand en houdt Handhaving streng toezicht.

 • Nieuwe noodverordening van kracht

  27 maart 2020

  Maandag 23 maart zijn aanvullende maatregelen getroffen in de aanpak van het coronavirus. Deze maatregelen zijn in een nieuwe noodverordening vastgelegd.

 • Zandvoort ondersteunt ondernemers in financiële nood door coronavirus

  25 maart 2020

  Gemeente Zandvoort biedt naast de maatregelen door de Rijksoverheid een aantal aanvullende lokale maatregelen om Zandvoortse ondernemers nog meer bij te staan in deze moeilijke tijd. Ook heeft de gemeente elke werkdag van 10.00 tot 12.00 uur spreekuur voor ondernemers.