Nieuwsoverzicht

 • Nieuwjaarsspeech burgemeester en film met B&W

  30 december 2020

  Normaal gesproken wordt het nieuwe jaar ingeluid tijdens de Zandvoortse Nieuwjaarsreceptie. Dit jaar is er een andere manier gevonden. Het college van B&W ging dit jaar in een film op pad om te proosten met Zandvoorters. Hiernaast spreekt een aantal dorpsgenoten hun wens uit voor het nieuwe jaar. In de film is ook de nieuwjaarsboodschap van burgemeester David Moolenburgh te zien.

 • Vuurwerk-inleveractie ook voor Zandvoorters

  28 december 2020

  Inwoners van de gemeente Haarlem / gemeente Zandvoort kunnen hun vuurwerk op 28, 29 en 30 december tussen 13.00 uur en 16.00 uur inleveren. Dit kan op de gemeentewerf aan de Amsterdamseweg 10 in Velsen-Zuid. U doet dit anoniem en ongestraft. U bent welkom met de auto, de fiets of te voet.

 • Wat u moet weten over de feestdagen en de jaarwisseling

  22 december 2020

  Lees meer over de openingstijden van de centrale balie, op welke dagen het afval ingezameld wordt en over het verbod om vuurwerk af te steken.

 • Aangepaste APV met verbod op carbidschieten, ballonnen oplaten en voeren wilde dieren

  22 december 2020

  In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staan alle gemeentelijke regels op het gebied van openbare orde en veiligheid. Om actuele problemen het hoofd te kunnen bieden, is de APV herzien en gelden er aanvullende regels.

 • Tweede meting over gevolgen corona voor 7 gemeenten

  17 december 2020

  De gemeenten Zandvoort, Beverwijk, Bloemendaal, Heemstede, Velsen, Haarlem en nu ook Heemskerk van de regio Kennemerland hebben voor de tweede keer de cijfers over de regionale gevolgen van de coronacrisis verzameld in de tweede Regionale Corona Impact Monitor. De cijfers over diverse beleidsvelden, zoals de woningmarkt, de economie, het gebruik van de noodmaatregelen voor inkomensondersteuning en de sociaal maatschappelijke gevolgen zijn in het rapport te vinden.

 • Informatie over noodopvang kinderen

  17 december 2020

  Scholen en kinderopvangorganisaties in Haarlem zijn van 16 december 2020 tot en met in ieder geval 17 januari fysiek gesloten. Scholen organiseren onderwijs op afstand in deze periode. Ouders met een cruciaal beroep kunnen, wanneer zij zelf geen opvang in hun eigen netwerk hebben, terecht bij de kinderopvang en de scholen binnen de reguliere openingstijden van deze organisaties voor noodopvang.

 • Gemeenteraad Zandvoort staat als één man achter de Formule 1

  17 december 2020

  Een Formule 1 evenement biedt enorme sportieve en economische kansen voor Zandvoort en de regio. Een Dutch Grand Prix in Zandvoort staat garant voor wereldwijde mediaexposure.

 • Zandvoort gaat vol gas voor de Formule 1!

  17 december 2020

  Nederland staat aan de vooravond van de terugkeer van de Dutch Grand Prix Formule 1 op circuit Zandvoort. Een Formule 1 evenement biedt enorme sportieve en economische kansen voor Zandvoort en de regio.

 • Ook een poster en stickers met Ik hou afstand van jou?

  17 december 2020

  In de huis-aan-huisbladen in de regio Kennemerland zit deze week een opvallende poster met de boodschap Ik hou afstand van jou. Deze kan iedereen op hun raam plakken om de visite op een vriendelijke manier te herinneren aan de coronaregels.

 • Wat kan er nog wel bij winkels en eetgelegenheden?

  16 december 2020

  De winkels en eet- en drinkgelegenheden zijn tot 19 januari gesloten. Wat kan er nu nog wel?