Nieuwsoverzicht

 • Ook dit jaar vuurwerkverbod

  27 december 2021

  De verkoop en het afsteken van vuurwerk is net als vorig jaar verboden. Zo zorgen we er samen voor dat we de zorg niet extra belasten voor, tijdens en na oud en nieuw.

 • Met ingang van 1 juli 2022 nieuw parkeerbeleid in Zandvoort

  24 december 2021

  Dinsdag 21 december heeft de gemeenteraad ingestemd met een nieuw parkeerbeleid voor heel Zandvoort. Dat betekent dat per 1 juli 2022 in heel Zandvoort het nieuw parkeerregime geldt.

 • Uitvoering Speelruimteplan Zandvoort gestart

  22 december 2021

  De speelplek tussen Jacob Catsstraat en Van Lennepweg is onlangs opnieuw ingericht omdat die niet meer voldeed aan de veiligheidseisen. De nieuwe speeltoestellen zijn onderdeel is van het Speelruimteplan Zandvoort 2021 dat is gestart.

 • Ondernemersspreekuur coronamaatregelen

  22 december 2021

  Het telefonisch ondernemersspreekuur van de gemeente is weer geopend. Het spreekuur is voor ondernemers en zelfstandigen die getroffen zijn door de coronamaatregelen en met vragen zitten. Het kan gaan om allerlei vragen; van hulp bij geldzorgen tot het zoeken naar ander werk.

 • Lage inkomens krijgen éénmalig extra geld voor energie

  21 december 2021

  Gemeenten moeten dit bedrag uitbetalen. Als bekend is hoe de regeling er gaat uitzien, leest u dit op deze website.

 • Inzameling afval tijdens de feestdagen

  17 december 2021

  Dit jaar zijn er geen wijzigingen in de afvalinzameling, want de kerstdagen en oud en nieuw vallen in het weekend. Tijdens oud en nieuw sluit Spaarnelanden wel de bovengrondse containers af vanwege mogelijk brandgevaar.

 • Samenwerking van 4 jaar voor robuuste economie

  16 december 2021

  De gemeente Zandvoort en ondernemerskoepel Ondernemers Belangen Zandvoort (OBZ) zetten samen de schouders onder de versterking van het vestigings- en investeringsklimaat van Zandvoort.

 • Onderzoek activiteiten nieuwe ontmoetingsruimte Huis in de Duinen

  15 december 2021

  Bij het nieuwe woonzorgcomplex Huis in de Duinen komt ook een ontmoetingsruimte voor senioren die in de omgeving wonen: Het Paviljoen. De activiteiten in de ontmoetingsruimte moeten aanspreken.

 • Reageren op rijrichting Boulevard Paulus Loot

  13 december 2021

  Adviesbureau Royal Haskoning DHV heeft een advies gemaakt over de rijrichtingen in de Boulevard Paulus Loot, de Brederodestraat (zuidelijk deel) als de Marisstraat. De gemeente is benieuwd naar uw reactie.

 • Bedankt Zandvoortse vrijwilligers!

  7 december 2021

  Vandaag, dinsdag 7 december, is de Dag van de vrijwilliger. Deze dag is er om aandacht te vragen voor alle vrijwilligers, mantelzorgers en andere inwoners die zich onbetaald inzetten voor andere mensen of goede doelen.