Nieuwsoverzicht

 • Bodemonderzoek Gasthuisplein

  17 januari 2019

  Op 21, 22 januari met een mogelijke uitloop naar 23 januari a.s. gaat het bedrijf Sialtech in opdracht van de gemeente een bodemonderzoek van diep grondwater doen op het Gasthuisplein in Zandvoort.

 • Voortzetting raadscommissievergadering op 16 januari om 20.00 uur

  16 januari 2019

  De raadscommissievergadering is op 15 januari geschorst en gaat op woensdag 16 januari om 20.00 uur verder.

 • Burgemeester Niek Meijer niet beschikbaar voor herbenoeming

  16 januari 2019

  Burgemeester Niek Meijer is in september 2019 niet beschikbaar voor een herbenoeming als burgemeester van Zandvoort. Hij vindt dat het na 12 jaar, voldoende is geweest. “Het is tijd voor een nieuwe burgemeester die het roer van mij overneemt; een burgemeester die met frisse energie met de uitdagingen die op ons af komen aan de slag gaat en zijn of haar tanden wil zetten in de bijzondere bestuurscultuur van Zandvoort”, aldus de burgemeester. De komende driekwart jaar is hij nog gewoon burgemeester. Lees zijn brief.

 • Meedenken nieuwe speelvoorziening tussen Lijsterstraat en Brederodestraat

  11 januari 2019

  Woensdag 23 januari 2019 is er een inloopbijeenkomst voor omwonenden om mee te denken over een kleine speelvoorziening tussen de Lijsterstraat en Brederodestraat. Een aantal bewoners van de Lijsterstraat heeft een initiatief bij de gemeente Zandvoort ingediend.

 • Markt Nieuw Noord groot succes

  9 januari 2019

  De markt op dinsdag in het winkelcentrum in Nieuw Noord is een succes. Bewoners, buurtondernemers en marktkooplui zijn enthousiast en willen de markt definitief voor Nieuw Noord behouden. De initiatiefnemers hebben hiervoor op woensdag 8 januari 2019 een petitie aangeboden aan burgemeester Niek Meijer.

 • Kerstboomverbranding afgelast

  9 januari 2019

  De geplande kerstboomverbranding die woensdag 9 januari op het Zandvoortse strand zou zijn, gaat niet door. De verbranding is afgelast omdat de weersomstandigheden naar verwachting te slecht zullen zijn.

 • Nieuwjaarstoespraak burgemeester Niek Meijer

  7 januari 2019

  Beste mensen, mag ik mij even voorstellen? Ben ik Niki? Niki Lauda. Ooit de Oostenrijkse Max Verstappen. Nee, ik ben niet Niki Lauda die de laatste Dutch Grand Prix hier heeft gewonnen. Een circuit dat zich bij uitstek leent voor de terugkomst van de Nederlandse Grand Prix; er is maar één autocircuit in Nederland en dat is Zandvoort. Laat dat duidelijk zijn!

 • Bodemonderzoek speelplaats Oranje Nassauschool vanwege vondst 2 stukjes asbest

  7 januari 2019

  Onlangs heeft een leerling van de Oranje Nassauschool op het schoolplein op onverhard terrein achter de school 2 stukjes asbest gevonden. Tijdens een inspectie die de gemeente heeft laten uitvoeren zijn verder geen andere stukjes asbest gevonden.

 • Publiekshal maandag 7 januari later open

  4 januari 2019

  Maandag 7 januari 2019 is de gemeente later bereikbaar vanwege een nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers. De publiekshal gaat dan om 10.30 uur open in plaats van om 8.30 uur. Ook is de gemeente pas vanaf 10.30 uur telefonisch bereikbaar.

 • Vervoer voor mindervaliden en ouderen naar nieuwjaarsreceptie 4 januari

  2 januari 2019

  Wilt u de Zandvoortse nieuwjaarsreceptie bijwonen maar u bent slecht ter been en/ of ouder? De belbus rijdt naar de paddock club op het circuit. Hiervoor moet u wel reserveren via Pluspunt: (023) 5717373.