Burgemeester Meijer en wethouder Kuipers aan de slag voor NL doet

Tientallen Zandvoortse vrijwilligers steken vrijdag 9 maart en zaterdag 10 maart de handen uit de mouwen bij een project voor NLdoet in Zandvoort. Ook burgemeester Niek Meijer en wethouder Gerard Kuipers gaan aan het (vrijwilligers) werk voor NLdoet. 

Op 9 maart vanaf 10.00 uur stroopt wethouder Gerard Kuipers de mouwen op bij Dierentehuis Kennemerland aan de Keesomstraat. Samen met andere vrijwilligers gaat hij snoeien, onkruid wieden en grasmaaien om er voor te zorgen dat het groen bij het Dierentehuis er weer mooi bij ligt.

De dag erop gaat burgemeester Niek Meijer aan de slag bij Scouting Stella Maris-St Willibrordus. Met bijna 20 vrijwilligers pakt hij op 10 maart met kwast, hamer en ander gereedschap het achterstallig onderhoud aan. Het doel is dat aan het eind van de dag het terrein en de clubhuizen weer in topconditie zijn.

Burgemeester Niek Meijer: “Je inzetten voor je omgeving door samen met anderen een concrete klus op te pakken bij een organisatie of een project. Dat is mooi en dankbaar werk. Ik vind het een geweldig initiatief en als het even kan doe ik elk jaar mee met NL Doet.”

Er zijn nog vrijwilligers nodig voor 9 en 10 maart. Kijk op: www.nldoet.nl en zoek een klus.