Burgemeester Meijer draagt symbolisch sleutel verkeershekken centrum over

Burgemeester Niek Meijer draagt de sleutels symbolisch over aan Leo Miezenbeek, Peter Tromp en Ben Zonneveld

Burgemeester Niek Meijer heeft deze week symbolisch de sleutels van de verkeershekken in het centrum overgedragen aan Leo Miezenbeek, Peter Tromp en Ben Zonneveld. In het centrumoverleg met ondernemers bleek bij een aantal organisatoren van kleine evenementen in het centrum dat er behoefte is om te kunnen beschikken over verkeershekken. Daarmee is het mogelijk de toegang van het evenementengebied tijdelijk af te sluiten voor verkeer. In overleg met de wijkagent voor de horeca is gezorgd dat de hekken voldoen aan alle wettelijke verkeersbepalingen.

Om de hekken te gebruiken kan contact worden opgenomen met Ben Zonneveld (op de foto links), Leo Miezenbeek (op de foto 2e van rechts) en Peter Tromp (op de foto rechts). Uiteraard moeten de hekken na gebruik weer netjes teruggeplaatst worden op de centrale plek in de Kleine Krocht.

Het nut van de verkeershekken heeft zich tijdens de Circuitrun van 25 maart jl. al bewezen. Na de run was het in de Haltestraat gezellig druk en werd deze door een van de initiatiefnemers, in overleg met de politie, afgesloten.