Nieuwsoverzicht

 • Ondernemersspreekuur coronamaatregelen

  17 januari 2022

  De gemeente heeft vorige maand het telefonisch ondernemersspreekuur weer geopend. Het spreekuur is voor ondernemers en zelfstandigen die getroffen zijn door de coronamaatregelen en met vragen zitten. Het kan gaan om allerlei vragen; van hulp bij geldzorgen tot het zoeken naar ander werk.

 • Subsidieregeling controle coronatoegangsbewijs

  14 januari 2022

  Ondernemers kunnen nu subsidie aanvragen voor gemaakte kosten voor het uitvoeren van de controle op het coronatoegangsbewijs.

 • Dit zijn de winnende loten van de kerstbomenactie

  14 januari 2022

  Op woensdag 12 januari konden de kerstbomen worden ingeleverd. En dat is gebeurd: maar liefst 740 bomen werden ingezameld!

 • Zandvoort steunt motie voor meer evenwicht in corona-aanpak

  13 januari 2022

  Het college van Zandvoort steunt de motie over de corona-aanpak die 13 januari in de algemene ledenvergadering van de VNG wordt besproken. In deze motie wordt gevraagd meer evenwicht te brengen in de aandacht voor de zorg en de sociale, maatschappelijke en economische effecten.

 • Gemeente, ondernemers en Spaarnelanden maken samen centrum Zandvoort mooier

  11 januari 2022

  Het Actieplan Zandvoort zorgt ervoor dat het centrum mooier en fijner wordt. Extra bloembakken, graffiti verwijderd en meer! Dit zijn acties om het centrum mooier te maken.

 • Kerstbomeninzameling 2022

  5 januari 2022

  De kerstbomeninzameling op 12 januari verloopt dit jaar anders door de coronamaatregelen.

 • Gemeentelijke isolatie-actie

  3 januari 2022

  Met de sterk stijgende gasprijzen loont het nog meer om uw huis te isoleren. Met een goed geïsoleerd huis verbruikt u minder energie. En dat scheelt geld! De gemeente Zandvoort organiseert samen met Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en het Duurzaam Bouwloket een isolatieactie.

 • Nieuwjaars-boodschap 2021 burgemeester David Moolenburgh

  1 januari 2021

  Helaas ook dit jaar geen nieuwjaarsreceptie vanwege corona. Daarom wenst burgemeester David Moolenburgh u via deze video een gezond, goed en voorspoedig 2022. De burgemeester blikt ook terug op 2021.

 • 1 januari, duik niet in de zee!

  30 december 2021

  De traditionele Nieuwjaarsduik op 1 januari in Zandvoort gaat ook dit jaar helaas niet door.

 • Overlastspreekuur in Pluspunt

  28 december 2021

  Elke eerste dinsdag van de maand tussen 15:00 en 16:00 uur is er Overlastspreekuur in het Pluspunt aan de Flemingstraat 55 te Zandvoort voor bewoners die overlast ervaren van hun buren.