Nieuwsoverzicht

Goedkoop parkeren in Zandvoort van 1 november tot 1 maart

22 oktober 2018

Van 1 november 2018 tot 1 maart 2019 is er weer een aantrekkelijk parkeertarief in het centrum van Zandvoort, aan de boulevard, Parkeergarage Centrum en Parkeerterrein De Zuid van € 0,50 per uur. De minimale inworp blijft € 0,50.

Onderzoek naar gemeentelijke dienstverlening aan ondernemers in Zandvoort

19 oktober 2018

In de week van 22 oktober krijgen alle ondernemers in Zandvoort een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek naar de gemeentelijke dienstverlening.

Veegactie politie in gemeente Zandvoort

15 oktober 2018

Afgelopen week trok Politie Noord-Holland in samenwerking met het LIV (Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit), Openbaar Ministerie, ruim twintig gemeenten en de Omgevingsdienst in haar gebied meerdere meldingen na op zoek naar illegale activiteiten, drugs, wapens en andere ondermijnende activiteiten. Wat leverde dit in Zandvoort op?

Doe mee met de grote strandschoonmaak

12 oktober 2018

De zomer van 2018 kan de boekjes in als een van de mooiste zomers ooit! En het lekkere weer bracht veel bezoekers naar het strand van Zandvoort. Gelukkig ruimen de meeste bezoekers netjes hun rommel op na een dagje strand. Maar desondanks blijven er toch veel peuken, blikjes en plastic achter. Daarom vindt op 25 oktober 2018 de Grote Strand Schoonmaak plaats in Zandvoort.

College heeft opzet voor onderzoek naar gift OPZ klaar voor bespreking

10 oktober 2018

Het college heeft de contouren bepaald van het onderzoek naar de feiten en omstandigheden achter de schenking van 4.500 euro aan Ouderenpartij Zandvoort (OPZ). Met het onderzoek geeft het college uitvoering aan de motie ‘Schijn van belangenverstrengeling’ van de gemeenteraad.

Transformatie Zandvoorts bedrijventerrein genomineerd voor stimuleringsprijs

8 oktober 2018

De herontwikkeling van het bedrijventerrein Nieuw Noord in Zandvoort is genomineerd voor een belangrijke stimuleringsprijs: de Plabeka transformatiebokaal.

Met de hond naar het strand

4 oktober 2018

Vanaf 1 oktober tot 15 april zijn honden weer de hele dag welkom op het strand van Zandvoort. De eigenaar van de hond is uiteraard verplicht om eventuele uitwerpselen van de hond direct op te ruimen.

Meld uw evenement voor 1 november 2018 aan

20 september 2018

Bent u van plan om in 2019 een evenement te organiseren? Meld uw evenement dan vóór 1 november aan voor de Regionale Evenementenkalender van 2019.

Nieuwe sportraad geïnstalleerd

18 september 2018

Vorige week werd de nieuwe sportraad geïnstalleerd. De nieuwe leden willen zaken anders gaan oppakken. Zo gaan zij als sportraad actief contactpersoon worden richting de sportverenigingen en de overige sportaanbieders in Zandvoort. Daarmee wil de sportraad ogen en oren zijn van wat er speelt in de sport in Zandvoort en de sport meer met elkaar en met de gemeente verbinden.

Zandvoort neemt Blauwe Loper in gebruik

16 augustus 2018

Yorick van der Vlugt is de eerste die donderdag 16 augustus officieel de Blauwe Loper in gebruik heeft genomen. De Blauwe Loper is een mat waarover mensen in een rolstoel over het strand naar de zee kunnen rollen.