Nieuwsoverzicht

 • Van rolcontainer naar 3D-geprinte plantenbak

  15 september 2021

  De eerste 3D-geprinte plantenbak gemaakt van oude rolcontainers is gisteren door de wethouders Ellen Verheij en Raymond van Haeften onthuld.

 • Vraag zelf uw uittreksels en aktes aan

  7 september 2021

  Heeft u een uittreksel met daarop uw persoonsgegevens nodig? Of een akte van de burgerlijke stand? Dat kunt u via onze website gemakkelijk zelf regelen.

 • Tegemoetkoming schoolkosten

  24 augustus 2021

  Voor ouders met schoolgaande kinderen betekent een nieuw schooljaar vaak extra kosten. Heeft u een laag inkomen? De gemeente kan helpen.

 • Veilig weer naar school

  19 augustus 2021

  Maandag 23 augustus zijn de basisscholen in Zandvoort weer gestart. Dat betekent voor veel mensen: vroeg opstaan, eten en op tijd de deur uit. Het is altijd druk rondom het schoolplein tijdens het brengen en ophalen van de kinderen. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren.

 • Gemeente doet onderzoek naar parkeren

  19 augustus 2021

  Om de parkeersituatie in Zandvoort te verbeteren werkt de gemeente aan een nieuw parkeerbeleid. De huidige regelingen (belanghebbendenvergunningen, parkeerapparatuurplaatsvergunning, bewonersparkeren en tijdelijke zomerregeling) verdwijnen.

 • Formule 1 keert definitief terug naar Zandvoort!

  13 augustus 2021

  Net als zovelen hebben we met veel spanning uitgekeken naar de persconferentie van de ministers vanavond. Wij zijn blij dat er eindelijk meer duidelijkheid is: de Formule 1 keert definitief terug naar Zandvoort! 36 Jaar hebben we er op gewacht en over drie weken is het zover. Dan strijden Verstappen en Hamilton in ons dorp om het kampioenschap.

 • Pop Up Museum in raadhuis geopend

  20 juli 2021

  Op de benedenverdieping in het oude gedeelte van het Raadhuis is een Pop Up Museum geopend.

 • Bomen aangetast door iepziekte

  15 juli 2021

  Spaarnelanden is gestart met de jaarlijkse inspectieronde van iepen in Zandvoort. De bomen worden gecontroleerd op de iepziekte, een hardnekkige, besmettelijke schimmelziekte die wordt veroorzaakt door de iepenspintkever.

 • Pauze werkzaamheden Kamerlingh Onnesstraat

  13 juli 2021

  De Kamerlingh Onnesstraat, Max Planckstraat, Voltastraat, ’s-Gravesandestraat, Ampérestraat en Wattstraat worden opnieuw ingericht. Dit is nodig om de buurt mooier en leefbaarder te maken en om de bereikbaarheid en veiligheid te garanderen.

 • Parkeeronderzoek in Zandvoort

  13 juli 2021

  De parkeersituatie in Zandvoort is afgelopen weken in kaart gebracht door een onderzoeksbureau. Op zondag 18 juli wordt er nog een keer een meting gedaan.